İstanbul‘Da Anonymous Operasyonu: 13 Gözaltı
-
İyi olmuş tabi. Daha önce söylediğim gibi, kafalarına göre öyle ortalıkta racon estiremezler! Bu olay Türkiye Vatandaşlarını ilgilendiriyorsa Türk Vatandaşlarından sözcüleri olması gerekirdi.
Olay güzel TİB'e saldırıyorsun TİB'i empatiye zorluyorsun, düşünce güzel özgürlüğü savunuyor/özgürlüğe çalışıyorsun. Ama uygulama, anoymus tekil olarak işe kalkıştığı için yanlış.
-
Haber yalan, milletin gözünü korkutmaya çalışıyorlar başka bişey değil.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
iyi olmuş.
----------------------------- -
herkesin kafa çok iyi sanırım :D seçimlere fesat karışırsaymış :D ahah zaten var ki:D secimden 2 gün önce mühürlü akp kagıtları kamyondan döküldü.sonra 3-5 kişi ya saibe karışsaydı dio ya :D ahah çok güldüm :D sanki şaibesizmiş gibi :D
-
Ekerci bunu yazdı:
herkesin kafa çok iyi sanırım :D seçimlere fesat karışırsaymış :D ahah zaten var ki:D secimden 2 gün önce mühürlü akp kagıtları kamyondan döküldü.sonra 3-5 kişi ya saibe karışsaydı dio ya :D ahah çok güldüm :D sanki şaibesizmiş gibi :D
-----------------------------17 Mayısta olmuş bir olay o. Ama geç yansıtıldı. Ve oradaki oy pusulalarının sırası bozuk. Soldan 2. sırada MHP var ama bugünkü seçimde MHP soldan 12. sırada idi. Elbetteki diğerlerininde sıraları bozuk.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------Aç o videoyu pusulaya iyi bak...
1:10sn de pusulayı yakından gösteriyo, bak bakalım akp kaçıncı sırada o pusulalarda? 2009 seçimi pusulaları onlar..
-
Bundan sora her yakalanan ergenekoncu değil anonymous'cu olur artık :F
-
sokoban bunu yazdı:
Bundan sora her yakalanan ergenekoncu değil anonymous'cu olur artık :F
-----------------------------aynen öyle hocu :D
-
1.Anonymous grubu YSK'ya saldırmayacağını söyledi
2.bu 13 kişinin aranan hackerlar ile bağlantısı olmadığını düşünüyorum. çünkü gerçek hackerler suda yürür izini belli etmez bırak türkiyeyi dünya genelinde arasan bulamazsın.
(Ciddiyim)
-
can498 bunu yazdı:
1.Anonymous grubu YSK'ya saldırmayacağını söyledi
2.bu 13 kişinin aranan hackerlar ile bağlantısı olmadığını düşünüyorum. çünkü gerçek hackerler suda yürür izini belli etmez bırak türkiyeyi dünya genelinde arasan bulamazsın.
(Ciddiyim)
Anonymous bir grup değildir diyorlar tamam olmayabilir fakat bu gruba isim veren ve oluşmasını sağlayan mutlaka bi kaç kişi veya kişi vardır!
Ve bu zamana kadar Anonymous hiçbir şekilde kendi kurucularından gazi vermedi :) Anonymous'a yardımcı olmaya çalışanlar, ücretsiz VPN'ler kullananlar yakalanmıştır. NATO, Anonymous'un asıl kurucularını hala arıyorsa gerisini varın siz düşünün :)