İstanbul‘Da Anonymous Operasyonu: 13 Gözaltı
-
onca gizli kuruluş aruyor bizimkiler mi yakaladı 13 Anonymous üyesini inanmam inanmam
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------Bu Zihniyetteki insanlara ne yapılsa haktır. Örnek ırak halkı demokrasi istiyordu. Amerika demokrasi götürdü.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------ooooo ulu hackerımız konuştu
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var
-----------------------------tabi canim sen gel benim kisisel blog'uma ddos cek. herkes capi kadar olan siteyle ugrasiyor :)
opuyorum seni gozlerinden.
senşnkine çekmem ayrı yok ddos yemezde yok şöyleyimde böyleyimde diyordun. 30 kurbanla ddos çektim site 2 gün kapalı kaldı. artizliğinle kaldın sunucudaki diğer siteler bile kapandı. benimki artizliğini söndürme amaçlıydı. yoksa tutar 2 k botta çekerdim oda sorun değil.
-----------------------------bisileri sondurmek icin karsidakinin balon gibi sisirilmis olmasi lazim. ben sizin gibi heykir forumlarinda komutancilik oynamiyorum sevgili forum astegmeni :D sisirin siz kendinizi ergen heykir sitelerinde.
hem ben ne yazmisim bak?
herkes seviyesindeki sitelere ddos cekiyor :) adamlarin seviyesi uluslararasi. oyle ya da boyle ses getirdiler mi evet.
diyorum ki senin seviyen benim kisisel blog'um. takil sen benim sitemle. masturbasyon yap (:
anonymous'a oyle boyle diyenlere bakiyorum bi tirsma durumu mevcut.