İstanbul‘Da Anonymous Operasyonu: 13 Gözaltı
-
Anonümüs'e darbe! eski kız arkadaşının msn'ini hackleyen A.S büyük çapta yapılan baskınla yakalandı.
-
12 ilde 32 kişiye çıktı gözaltılar, daha da artıcak. Devlet kendisine yönelik böyle saldırılarda acısını bu yakaladıklarında çıkartır. Götlerinden kal alacaklar.
Daha profesyonel bir atak bekliyordum herkes sazan gibi yakalanmış. Gerzekler.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------ooooo ulu hackerımız konuştu
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var
-----------------------------tabi canim sen gel benim kisisel blog'uma ddos cek. herkes capi kadar olan siteyle ugrasiyor :)
opuyorum seni gozlerinden.
-
NmC bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
herkesin kafa çok iyi sanırım :D seçimlere fesat karışırsaymış :D ahah zaten var ki:D secimden 2 gün önce mühürlü akp kagıtları kamyondan döküldü.sonra 3-5 kişi ya saibe karışsaydı dio ya :D ahah çok güldüm :D sanki şaibesizmiş gibi :D
-----------------------------Aç o videoyu pusulaya iyi bak...
1:10sn de pusulayı yakından gösteriyo, bak bakalım akp kaçıncı sırada o pusulalarda? 2009 seçimi pusulaları onlar..
-----------------------------2009 da oldu şimdi olmuyor mu diorsun yani :D ya hacı zaten chp mahkemeye basvurdu secimlerden sonra.secimlere saibe karıstıgına dagir mahkeme kararı var ellerinde..daha ne olsun..ha 2009 ha şimdi..sonucta bi olay var..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
hacker okan tbt şubesimisin hayırdır? 2 botneti olan tüm dünya ülkelerinin işine karışacaksa işimiz var
-----------------------------tabi canim sen gel benim kisisel blog'uma ddos cek. herkes capi kadar olan siteyle ugrasiyor :)
opuyorum seni gozlerinden.
senşnkine çekmem ayrı yok ddos yemezde yok şöyleyimde böyleyimde diyordun. 30 kurbanla ddos çektim site 2 gün kapalı kaldı. artizliğinle kaldın sunucudaki diğer siteler bile kapandı. benimki artizliğini söndürme amaçlıydı. yoksa tutar 2 k botta çekerdim oda sorun değil. -
beter olsun vatan hainleri.
-
Şimdi merak ettim bu ddos cekenleri neye göre yakalıyorlar.. Ddos cekilirken hepimiz siteyi defalarca actık kapattık.. Bir nevi bizde ddos yaptık gire cıka.. Bunu neye göre belirliyolar, paketleri boyutuna gore mı_?
-
Böle konular sürekli açılacak bence asıl acılması gereken konu internette sansürü destekliyormusunuz desteklemiyor musunuz ? NEdeN_? yani bu gözaltıları destekleyenler sansürü destekliyor mu ?
-
ne gerizekalı bir milletiz biz. seçime geçen seçimlerden beri olan karışan hileler zaten oldu.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
iyi olmuş.
-----------------------------hacı ben virüslerle ilgilenmem yada hackle senin profile girdiğimiz zaman ergen bir okan görüyoruz ...
17 yaşındayım varmı? ilgilenmiyosan adam gibi otur oturduğun yerde bot virüs ne bilmiyon madem? 2 ddos çekebilen dünya hackerı oluyosa sokuyum böyle dünyaya. kendiniz ddos çekemiyosunuz inci piçleri anonbilmemnebok'a gidiyo abiler taşağınızı yiyem gelin bize yardım edin diyolar. bunlar geliyo devlet sitelerimize ddos çekiyo millet holeeey hobaa diyo. kendiniz çekemiyomusunuz acizmisinizde? elin bokuna gidip yardım dileniyosunuz sonra gelip burda artizleniyosunuz?
-----------------------------2 Ddos mu :)
Sony götünü hala toparlayamadı 3-4 aydır psnden mahrum kaldık binlerce cd key uçup gitti, milyonlarca dolar zarar girdi firmalar.
Ddos hah. Ok.
Olayın sadece görünen tarafına bakma lütfen, araştır biraz kimdir, 4chan nedir, lulz hack nedir, anon.. nasıl bir oluşumdur.
Yoksa sorun degil ben vereyim 2-3 bin dolar alayım 50-100 vps saldırayım heryere hackerlık bu degil. Ama ben 2-3bin dolar vererek bi sony, bi wikileaks deki gibi hack yapamam malesef.