İstanbulda Bildiğiniz Güzel Nargile Kafeler
-
Tbt nin yarısı nargileyi sever tahminimce :) İstanbulda bildiğiniz güzel nargile kafeler varsa burda yazın bizde gidip test edelim.Artık ipini koparan nargile kafe açtığı için kalite feci derecede düştü.Ortamı ve fiyatı güzel olan, nargilesi sağlam olan bildiğiniz yerleri bekliyorum..
Mesela biz genelde gülhane yanındaki The Han nargile kafeye : http://www.facebook.com/group.php?gid=355080824441&ref=ts Nargile sevenleri Gruba Bekleriz :)
Yada Beyazıddaki çorlulu ali paşa da erenler var oraya gideriz..
-
acıbadem hookah
facebookunuz varsa : http://www.facebook.com/group.php?gid=6499908973&ref=mf -
İstanbul da nargile diyince akla Tophane gelir..
Tophane'yi öneririm nargile konusunda...Kalitesi yüksek fiyatları da idare ederdir.
-
Bakırköye yolun düşerse tomruk kafeyi öneririm dersaneler sokağındakini ama rock market diye bi stüdyo var hatta orda hemen.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul da nargile diyince akla Tophane gelir..
Tophane'yi öneririm nargile konusunda...Kalitesi yüksek fiyatları da idare ederdir.
-----------------------------Tophanemi ? Orası fiyat konusunda uçmuş..Eskidendi tophane..
-
sakaryada kendi yaptığım üstüne tanımam :)) Capuccino yaparken süt koyulur herkes bilir üstünede köpürmesn diye bir kaşık kahve.. veeee sıırı burda kahveyi damla sakızlı aromalı alırsanız ve koyarsanız ortaya bambaşka birşey çkıyor :) canım istedi lan :)
-
ali paşa erenler dicektim ki sen demişsin nezih bi mekan nargilesi güzeldir
bi arkadaş tomruk demiş tomruğun bi nargilesi bi nargilesini tutmuyo bence
-
İstanbulu bilmem de Ardahandaki nargilecilerin amk :W
Lakin Kars'ta içtiğim nargileyi hiç bi yerde içmedim tadı hele daha ağzımdadır :W her nargile içişimde onu yad ederim :W
-
Bostancı - Cordon Cafe
Kadıköy - Diyar Cafe
Pendik - Palmiye Cafe :W
daha güzel yerler olabilir belki ama burdakiler çok hoşuma gitmiştir.. gerçekten güzeld...
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Bostancı - Cordon Cafe
Kadıköy - Diyar Cafe
Pendik - Palmiye Cafe :W
daha güzel yerler olabilir belki ama burdakiler çok hoşuma gitmiştir.. gerçekten güzeld...
-----------------------------okul yakınlığı dolayısıyla hep ordayım ama nargilesi pek de güzel değil yani tavsiye edilecek bir yer değil :)
-
neresi hocam ? :)