İstanbulda Bildiğiniz Güzel Nargile Kafeler
-
İstanbul'a geldiğimde sürekli Bayrampaşa'da ki parkada mıydı adapark mıydı bir yer var oraya giderim. Kafenin ismini unuttum.
Alt taraftan girince sanırım Şanlı Cihan (at) tayyiqi sırtından attıgı yerin biraz ilersi :D
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Bostancı - Cordon Cafe
Kadıköy - Diyar Cafe
Pendik - Palmiye Cafe :W
daha güzel yerler olabilir belki ama burdakiler çok hoşuma gitmiştir.. gerçekten güzeld...
-----------------------------diyar kafede hala onur abimi yapıo nargileyi
-
tabiki tophane veya küçük ayasofya
-
Ümraniyede Burç Cafe harika ortamı vardır ve Hem nargile içim hemde Özgün dinleyim diyorsan yine ümraniyede Turna cafe var.
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
Bostancı - Cordon Cafe
Kadıköy - Diyar Cafe
daha güzel yerler olabilir belki ama burdakiler çok hoşuma gitmiştir.. gerçekten güzeld...
-----------------------------onur abiyi bir tarif edersen bana söylerim :D isim hafızam biraz zayıf kalıo herrgün muhabbet etmediğim insanlarda :D
-
saint_of_rock bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
Bostancı - Cordon Cafe
Kadıköy - Diyar Cafe
-----------------------------onur abiyi bir tarif edersen bana söylerim :D isim hafızam biraz zayıf kalıo herrgün muhabbet etmediğim insanlarda :D
-----------------------------ya eğer aynı mekandan söz ediosak ki öledir uzun kalıplı bodyguard gibi bi adam muhabbeti güzeldir tek o yapıodu nargileyi
tabi 1 yıldan fazladır gitmiorum hala ordamıdır bilmem :D
-
hafiften azcık esmer dimi?
-
Sultanahmet'de meşale var hemen onun üstünde derviş
bağcılar'da ise Yavuzselim Osmanlı nargile var
-
swordfish bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
İstanbul da nargile diyince akla Tophane gelir..
Tophane'yi öneririm nargile konusunda...Kalitesi yüksek fiyatları da idare ederdir.
-----------------------------Tophanemi ? Orası fiyat konusunda uçmuş..Eskidendi tophane..
-----------------------------Hakiki nargile içicem diyorsan kıyıcaksın paraya..
:)
-
şimdiye kadar gittiğin cafelerin içinde ortamı olsun kalitesi olsun en güzel yer kadıköyde rex in karşısındaki eftelya kafedir. 2. katta bulunur kendileri ve çoook meşurdur. Tabi bir diğer meşur nargile cafe de sedir cafe dir. Anadolu yakasında oturupta sedir i bilmeyen adam daha görmedim :D