folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Bildiğiniz Güzel Nargile Kafeler

İstanbulda Bildiğiniz Güzel Nargile Kafeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek

Besiktas Mis Kafe, Bakirkoy Ehli Keyf.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
    -----------------------------

hafiften azcık esmer dimi?

hatta hafif peltek konuşur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bakırköy sahilde varan kafe vardı orasıda güzeldi ama geçen yazdan beri gitmedim.ne oldu bilmiyorum artık

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

arnavutköye Yeşil Vadi tavsiye ederim

beşiktaş arnavutköy karıstırmayın diğeriyle hem ordanda sahile iner deniz havası alırsınız:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam en güzelleri Sultan ahmette Top kapı sarayından aşagıya doğru iniyorsun ilk yoldan sağa sapıyorsun sonra hemen sol tekrar sağ orası mütiş bence Hatta bigün toplanıp gidebiliriz

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

Hocam en güzelleri Sultan ahmette Top kapı sarayından aşagıya doğru iniyorsun ilk yoldan sağa sapıyorsun sonra hemen sol tekrar sağ orası mütiş bence Hatta bigün toplanıp gidebiliriz

Bende oralarda gezerim ama tam çıkaramadım dediğin yeri.Bir ara gidelim beraber

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Beyazıtta çorluluyu geçtikten hemen sonra Balkan Türklerinin mekanı var içen arkadaşlar beğeniyo orayı. (Ben nargile içmem de :D )

Biraz daha aşağıda da Türk ocağı var. Sahibi olan abi acayip muhabbet biri :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Planzero bunu yazdı:

Bende oralarda gezerim ama tam çıkaramadım dediğin yeri.Bir ara gidelim beraber

tamam olur hocam gideriz bi ara çok güzel yerdir Forsesons otel var onun arka tarafında kalıyo

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

beşiktaşta yeni açıldı barbaros nargile. iskelenn üstünde direk :D yine beşiktaşta ikram cafe vardır kendisi tophaneden kopmadır tophanenin o 'özel' nargilesini yaşatır. nargileyi hakkıyla yapar.

tophanede de bitek tuğrayı begeniyorum. fiyat kalite oranı güzel. afiyet olsun :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

acıbadem hookah

facebookunuz varsa : http://www.facebook.com/group.php?gid=6499908973&ref=mf

eyvallah gülüm :)

Ben haftasonları bu kafede çalışıyorum.Mekan öyle ahım şahım büyük mekanlardan değil ama nargile konusunda anadolu yakasının sayılı yerlerindeniz emin olun buna çayımız her daim tazedir.Haftasonu gelirseniz çay getiren orta boylu genç insan benim tbt de taamdır :)

Nurky bunu yazdı:

Hakiki nargile içicem diyorsan kıyıcaksın paraya..

:)

Eğer bunu diyosan sen nurkicim git hazır tophane deniz kenarı kendini denize at.Tophane 2 sene önce nargile konusunda tamamen ölmüştür.Fiyatlardan bahsetmiyorum bile sana.İyi nargile yüksek fiyatta olacak diye bir kayde yok.Bugün en iyi tütünün kilosu 30-35 lira.Senin orada iğrenç nargileye verdiğin para ne kadar?:)

-------------
    Ayrıca Kadıköy-Diyar kafe nargile fiyatını 15'e yukseltti.Közleri desen sıkıştırma köz.çay içiyosun tadı küçük eh 2,5 3 lira o :) Onur abi hala orda evet :)

Kadıköyde eftelya hala nargilesinin tadı yerinde olan tek yer.Çaylarıda iyi.Rex sinemasının hemen karşısı zaten kıme sorsanız söyler.

Neyse acıbadem tarafına yolunuz düşerse anadolu yakasında haftaiçi haftasonu farketmez beklerim bizimkiler iyi ağırlarlar sizi zaten.

Nargile 10 lira bu arada.Küçük Çay 1,5 :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 7799 Toplam Mesaj: 43