Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Istanbulda Starwars7 İ İzleyebilecegim En İyi Sinema Salonu?
Istanbulda Starwars7 İ İzleyebilecegim En İyi Sinema Salonu?
-
Hocalar eskiden bole AFM nin yatan deri koltuklari olan salonlarinda izleyebilecegim AFM VIP kartim vardi sonra kapadilar o hizmetleri. Trio muydu neydi biyerde yine lukus koltuklari, icinde bari falan olan sinema vardi o da kapanmis.
Simdi bu star wars 7 ozel bir film oldugu icin dandik bi sinemada izlemek istemiyorum. Istanbulda bildiginiz en iyi sinema hangisidir oradan alayim ilk gun cadirimi fln kurayim sinema onune.
-
İstinye park / IMAX ?
-
UTHO bunu yazdı
İstinye park / IMAX ?
hacı istinye park sineması öle rahat güzel bi sinema değil kanımca. Yıldızlararasını izlerken koltuk cok rahatsız etmişti beni, ama ses ve görüntü kalitesine diyecek lafım yok İmax izlemiştim zatten
-
DeepHouse bunu yazdıUTHO bunu yazdı
İstinye park / IMAX ?
hacı istinye park sineması öle rahat güzel bi sinema değil kanımca. Yıldızlararasını izlerken koltuk cok rahatsız etmişti beni, ama ses ve görüntü kalitesine diyecek lafım yok İmax izlemiştim zatten
Bir çok sinema salonunu gezdim.
Şuan gözlemlediğim kadarıyla istinye park, en iyisi.
Birde ankarada var. Oda konuda yer almadığı için, öneriye gerek duymadım :)
-
UTHO bunu yazdıDeepHouse bunu yazdıUTHO bunu yazdı
İstinye park / IMAX ?
ankarada ankamall imax var sadece
-
İstinye park cinemaximum imax salon 5
suyunu dısardan getir su 3.5 tl amq
-
UTHO bunu yazdıDeepHouse bunu yazdıUTHO bunu yazdı
İstinye park / IMAX ?
çizik, ilerleyen günlerinde gidicem :P
-
2 saat koltuk rahatsız oluversin imax şansınız varsa imax izleyin bluray çıkınca zaten yattan uzanarak izlersiniz :)
-
Hocam Cinecity Trioda projeksiyon makinistliği yaptım yaklaşık 1.5 sene boyunca.
Ataşehirdeki açık diye biliyorum
-
Mısırı bulmuşsun püsküllüsünü arıyorsun holy :d uleyn biz imax nedir bilmeyen fakiriz. Türkiye'nin 4. büyük ilindeyiz emme bi imax'imiz bile yok.
-
zorlu center