Istanbulda Starwars7 İ İzleyebilecegim En İyi Sinema Salonu?
-
Sitede bir eleman bilet satıyor ucuz aga. Oradan aldım ilk defa imax izleyecem. Sen git amerika'da izle. Biz fakirik bilmiyok.
DrKill tarafından 05/Ara/15 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayrıca dip not ataşehir trioda en son 35mm makine kullanılıyordu bahsettiğin içinde bar olan wings salonda
-
akasya acibadem deki imax bana gore istanbul daki en iyi imax salon. zaten en son insa edilen imax salon da o.
-
Deri koltuklu salon bulup çiftli koltuğa çökmek lazım.
Cinemaximumlarda koltuklar insanın sırtını ağrıtıyor.
-
galeria da izle..en son koltukları çok iyiydi. hatta 2 li koltuk bile vardı :) yata yata izle.
-
Easx bunu yazdı
Hocam Cinecity Trioda projeksiyon makinistliği yaptım yaklaşık 1.5 sene boyunca.
Ataşehirdeki açık diye biliyorum

Hocam bahsettigin sinema bu mu?
Eger buysa çok güzel ama açık havada izlenmez star wars. Kapalısı yokmu bunun
-
THT2005 bunu yazdı
galeria da izle..en son koltukları çok iyiydi. hatta 2 li koltuk bile vardı :) yata yata izle.
Salonlar çok küçük hocam Galeria'da. :-)
-
Taksim demirören bana çok rahat geldi koltukları filan
-
ste1n bunu yazdı
akasya acibadem deki imax bana gore istanbul daki en iyi imax salon. zaten en son insa edilen imax salon da o.
en son imax terminator ve yıldızlararası filmlerini izledim. bencede baya kaliteli, tavsiye ederim.
-
Hocam şimdi 2 ayrı seçeneğin var.
1- Görsel olarak en iyi, oturma düzeni ve rahatlık ortalama/ortalama üstü
2- Oturma düzeni ve rahatlık olarak en iyi görsel ortalama üstü.
1- Eğer görsel kaliteyi arıyorsan imax sinemalarına bakman lazım. İstanbulda hem istinye park hem marmara parktaki salonlara gitmiş biri olarak marmara parktaki imax makinasının vediği görüntü daha canlı ve net geliyor. Görsel açıdan imax in verdiği hissiyatı başka salonlarda almanın mümkünatı yok.
Temsili olarak akasya avm deki imax salonu:

2- Ben rahatıma bakarım perdenin/salonun büyüklüğü çok da önemli değil dersen eğer bağdaş kurup oturabileceğin rahatlıkta koltuklara sahip taksim demirören avmdeki cinemapink salonlarına bakabilirsin. Cinemapink'in salonlarının neredeyse hepsinde bu tarz rahat oturma düzeni mevcuttur. Makina olarak sony nin dijital cinema 4k makinelerini kullanıyorlar. Görüntü olarak perdeler çok büyük olamamsına rağmen standart salonlara göre üst seviyede. Ses sistemi olarak da en azından demirörendeki salonlarda dolby atmos vardı.
Demirören avm cinemapink salonu: