folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbul'da Toplu Ulaşıma Zam Geldi

İstanbul'da Toplu Ulaşıma Zam Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Şu metrobüsleri elektrikli araçlara çevirseler. Güneş alan birton yer var. O araçların elektriğini ordan karşılarlar. Al sana beleşe toplu taşıma mk. Beyin zehir zehir akıyoo

Elektrikli iett otobüsü gördüm. 2 yıl kadar oluyor. Yolcu koltuklarında içi muhtemelen su dolu mavi bidonlar vardı. Üstünde Mercedes Benz Elektrikli Test Aracı yazıyordu. 

2015 yazi gibiydi ben de gordum onlari, adam ışıklarda durunca koşup bu nedir diye soracaktım ama yetişemedim. galiba bidonları da yolcu ağırlığını simüle etmek için koymuşlar

işte sakıncası nedir neden yapılmıyor. Allah'ın verdiği bedava enerjiyi (Güneş) toplu taşımada metrolarda şunda bunda kullanabilir. Belkide kullanıyordur. Bazen ütopik düşünmeye gerek yok petrol bitince ne yapacağız ??? gibi ...

izlediğim belgeseller ve topgear'den gördüğüm kadarıyla elektrikli araçların sorunu menzil. muhtemelen otobüslerin gün içinde yapması gereken kilometre için bataryalar yetmiyor, gün içinde arabayı çekip 3/4 saat şarjda edemiyor olabilirler. 

bence çakmaktaş arabası koyabilirler metrobüse, herkesi ayağıyla iter gideriz bedava bedava, üstüne kafelerdeki o plastik mika mı nedir, fermuarlı camlardan koyarlar, koyarlar yazın açarız ferah ferah gideriz.

adını da 15 temmuz şehitler milli irade halk otobüsü koyarız, ama cehapeliler ve pekakalılar otobüsümüzde ayaklarını terse itip ya da ayaklarını yerde sürtüp bizim gitmemizi engelleyebilirler, ona da bir çözüm bulmamız gerek.

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Neden zam yapıldığı belli

İstanbul'da birinci ve ikinci köprülerden yılın ilk 5 ayında 149 milyon 152 bin 629 lira gelir elde edildi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nden geçen araç sayısı açıklanmasa da bu iki köprünün geliri taahhüt edilen paranın 325 milyon lira altında kaldı.

http://www.cnnturk.com/turkiye/iki-koprunun-geliri-avrasya-tuneli-ve-3-koprunun-garantisine-yetmedi?utm_content=bufferd5695&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Şu metrobüsleri elektrikli araçlara çevirseler. Güneş alan birton yer var. O araçların elektriğini ordan karşılarlar. Al sana beleşe toplu taşıma mk. Beyin zehir zehir akıyoo

Elektrikli iett otobüsü gördüm. 2 yıl kadar oluyor. Yolcu koltuklarında içi muhtemelen su dolu mavi bidonlar vardı. Üstünde Mercedes Benz Elektrikli Test Aracı yazıyordu. 

2015 yazi gibiydi ben de gordum onlari, adam ışıklarda durunca koşup bu nedir diye soracaktım ama yetişemedim. galiba bidonları da yolcu ağırlığını simüle etmek için koymuşlar

işte sakıncası nedir neden yapılmıyor. Allah'ın verdiği bedava enerjiyi (Güneş) toplu taşımada metrolarda şunda bunda kullanabilir. Belkide kullanıyordur. Bazen ütopik düşünmeye gerek yok petrol bitince ne yapacağız ??? gibi ...

izlediğim belgeseller ve topgear'den gördüğüm kadarıyla elektrikli araçların sorunu menzil. muhtemelen otobüslerin gün içinde yapması gereken kilometre için bataryalar yetmiyor, gün içinde arabayı çekip 3/4 saat şarjda edemiyor olabilirler. 

bence çakmaktaş arabası koyabilirler metrobüse, herkesi ayağıyla iter gideriz bedava bedava, üstüne kafelerdeki o plastik mika mı nedir, fermuarlı camlardan koyarlar, koyarlar yazın açarız ferah ferah gideriz.

adını da 15 temmuz şehitler milli irade halk otobüsü koyarız, ama cehapeliler ve pekakalılar otobüsümüzde ayaklarını terse itip ya da ayaklarını yerde sürtüp bizim gitmemizi engelleyebilirler, ona da bir çözüm bulmamız gerek.

lan asdsadadasdsa :))))))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bah şimdi yegenim fötö'nün yüzünden devlete para lazım ondan bu zamlar. Kılışdar sesegayı batırdı eki eki...

mkyb tarafından 30/Haz/17 19:18 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Zam değil güncelleme :)

Güzel oldu bu tuttum (:

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

zamcık yapmışlar, abartıyorsunuz. Milletin zamına koymuşlar niye sakin biraz.

https://www.youtube.com/watch?v=f-V0FF8DIH4

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sizlere yaranılmıyor. onlar siz yürüyün sağlıklı yaşayın diye kendilerini PARAlıyorlar

bisiklet alacak bu gidişler herkes.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

çok verdik biraz alalım demişler işte..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4800 Toplam Mesaj: 36
iett