folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?

İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Arkadaşlar malum ben İstanbul'a geleli çok olmuyor, Tuzla'da ikamet ediyorum haftanın bi kaç günü avrupa yakasına geçiyorum. Şöyle fiyat kalite oranı iyi diş hekimleri var mı Tuzla - Taksim arasındaki yelpazede? Fiyat kalite demişken fiyatlar çok uçuk olmazsa sevinirim :)

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

bağdat caddesinde, kızıltoprak tarafında özel bi muayenehane gidiyodum bi süredir. gayet memnunum. bi kaç hafta önce bitti bütün işlemler, şuan ağzım mis gibi. kanal tedavisi, 400 küsür tl 4 tane dolgu tanesi 170 tl falandı hatırladığım kadarıyla ücretler pahalımı ucuzmu yorum yapamıycam fakat gerek ağrısız sıkıntısız geçmesi gerekse doktorumun çok sevecen keyifli bir insan olması ayrıca dişlerimin şuan yeni doğmuş gibi daş gibi olması beni çok memnun etti. dilersen numarasını verebilirim.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Eyvallah diyorum :) doktorun ismini de verirsen numarası ile çok makbule geçer. 

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.

eyvallah, yazdım bunu da bi kenara

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Beşiktaş ta var , dayım olur kendileri, eli çok iyidir yıllardır dişlerimizi sağolsun hallederde , fiyatları tam bilmiyorum tabi :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Beşiktaş yer olarak baya iyi benim açımdan tabi ama, fiyatlar da önemli şimdi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

fiyat da verin beyler ben dolguyu 90a implantı 600e kanalı 200e yaptırıyorum, iyi mi derseniz bilemicem yıllar gösterecek, yer başakşehirde.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Benim de bi diş çürüdü anasını satim, dolgu gerek galiba.

Gitmeyi istemiyorum ama :S korkuyom la dişçiden.

ağza iğne mi batırılır amk..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

fiyat da verin beyler ben dolguyu 90a implantı 600e kanalı 200e yaptırıyorum, iyi mi derseniz bilemicem yıllar gösterecek, yer başakşehirde.

implant diyon kanal diyon hacı, bi kötü oldum şimdi. Ben bir kere kanal oldum da, tüm yaşamımın sırf bu işkence için bir senaryo, bir düzmeceden ibaret olmuş olabileceğini düşünmeye başladığımı hatırlıyorum dişçi koltuğunda... 

Ben yirmilikleri çektirecem, ihtiyaç varsa dolgu yaptıracam, diştaşı da temizlenmeden olmaz şimdi bayadır gitmiorum dişçiye, üstüne bi de tel taktırabilirm evet.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    tiryana bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

implant diyon kanal diyon hacı, bi kötü oldum şimdi. Ben bir kere kanal oldum da, tüm yaşamımın sırf bu işkence için bir senaryo, bir düzmeceden ibaret olmuş olabileceğini düşünmeye başladığımı hatırlıyorum dişçi koltuğunda... 

Ben yirmilikleri çektirecem, ihtiyaç varsa dolgu yaptıracam, diştaşı da temizlenmeden olmaz şimdi bayadır gitmiorum dişçiye, üstüne bi de tel taktırabilirm evet.

Dişlerimde 2 kanal 21 dolgu var, hergün fırçalarım hepsini söktürüp implant yapasım var, genetik bişi takmamak lazım çok.

Toplam Hit: 2881 Toplam Mesaj: 24