İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?
-
Genetik olduğu gibi beslenme ile de alakası var diye biliyorum, diğer şeyler gibi. Geçmiş olsun valla tek başına onbeş kişilik dişçi operasyonu geçirmişsin
-
Daha önce muayene oldun mu,neler yapılacağını yazarsan kalite ve fiyat olarak değerlendirip alternatif sunarım.muayene olmamışsan onun içinde yardımcı olurum pm atarsanız sevinirim
-
sahrayicedid de minibüs yolu üstünde bi diş hekimi var 20 yıldır oraya gidiorum ailece, hemen altında babamın tekel bayisi var eğer gidecek olursan babamla konuşurum sana randevu ayarlar hemde çok güzel fiyata en iyi hizmeti alırsın
-
kartal ağız ve dişe gitmede heryere git hocam boyle sorumsuzluk,insana acımama olamaz yani.İnsanlıgından suphe edıyorum ordakılerin.
edit:bi gün diş ağrısı ıcın aciline gittim kadın baktı ılac yazdı yolladı neyse cıkarken bi baktım 7-8 yasında ufak kız ağlamaktan bi hal olmus bi iğne yapmadan yollamıslardı o gun bu gun söverim ordakılere.
edit2:ayrıca orda yaptırdıgım dolgular bir bir düştü yada yanındakı dişi cürüttü iyi bakmama rağmen.sakın ola yolunuz düşmesin
-
tuzlada nerdesın sen reıs
-
HeyQirs bunu yazdı
tuzlada nerdesın sen reıs
yayla mahallesi
-
metalkolik bunu yazdı
sahrayicedid de minibüs yolu üstünde bi diş hekimi var 20 yıldır oraya gidiorum ailece, hemen altında babamın tekel bayisi var eğer gidecek olursan babamla konuşurum sana randevu ayarlar hemde çok güzel fiyata en iyi hizmeti alırsın
Eyvallah abi, kadıköy de olması çok işime gelir, bunu da yazıyorum.
-
Arslan25 bunu yazdı
kartal ağız ve dişe gitmede heryere git hocam boyle sorumsuzluk,insana acımama olamaz yani.İnsanlıgından suphe edıyorum ordakılerin.
edit:bi gün diş ağrısı ıcın aciline gittim kadın baktı ılac yazdı yolladı neyse cıkarken bi baktım 7-8 yasında ufak kız ağlamaktan bi hal olmus bi iğne yapmadan yollamıslardı o gun bu gun söverim ordakılere.
edit2:ayrıca orda yaptırdıgım dolgular bir bir düştü yada yanındakı dişi cürüttü iyi bakmama rağmen.sakın ola yolunuz düşmesin
Roger that!
tiryana tarafından 19/Ara/13 23:07 tarihinde düzenlenmiştir
Benim de ilk dişçi maceram şu kızınkine benziyor :/ dolgu baya ağrıtmıştı, iğne vurmadılar baya sıkıntılıydı hatırlıyorum da -
Valla normal damak dişlerinde Hatay 1 numaradır deden oğula öğreten dişçiler var tabi diploması v.s herşeyi var. Yurt dışından falan müşteri geliyordu bi ara çalışmıştım dişçide.
-
tiryana bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
Eyvallah abi, kadıköy de olması çok işime gelir, bunu da yazıyorum.
ıyı haberleselım bı ara benzıne ınelımm ıstasyondayım bende