folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?

İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    tiryana bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.

eyvallah, yazdım bunu da bi kenara

heh aklıma geldi... adı medipol idi.. hatta sigorta ile anlaşmasıda var.. bir kısmını sigorta karşılıyordu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    tiryana bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı

sahrayicedid de minibüs yolu üstünde bi diş hekimi var 20 yıldır oraya gidiorum ailece, hemen altında babamın tekel bayisi var eğer gidecek olursan babamla konuşurum sana randevu ayarlar hemde çok güzel fiyata en iyi hizmeti alırsın

Eyvallah abi, kadıköy de olması çok işime gelir, bunu da yazıyorum.

ıyı haberleselım bı ara benzıne ınelımm ıstasyondayım bende

bana uyar

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    tiryana bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.

eyvallah, yazdım bunu da bi kenara

heh aklıma geldi... adı medipol idi.. hatta sigorta ile anlaşmasıda var.. bir kısmını sigorta karşılıyordu

bu sigorta karşılamayıp karşılamama işini bi çözemedim zaten, bu yeni sağlık sistemine bi türlü ısınamadım gitti zaten. Eyvallah

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
Toplam Hit: 2884 Toplam Mesaj: 24