İstanbul'da Tuzla Ve Taksim Arasındaki Yelpazede Bildiğiniz İyi Diş Hekimi?
-
tiryana bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.
eyvallah, yazdım bunu da bi kenara
heh aklıma geldi... adı medipol idi.. hatta sigorta ile anlaşmasıda var.. bir kısmını sigorta karşılıyordu
-
HeyQirs bunu yazdıtiryana bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
sahrayicedid de minibüs yolu üstünde bi diş hekimi var 20 yıldır oraya gidiorum ailece, hemen altında babamın tekel bayisi var eğer gidecek olursan babamla konuşurum sana randevu ayarlar hemde çok güzel fiyata en iyi hizmeti alırsın
Eyvallah abi, kadıköy de olması çok işime gelir, bunu da yazıyorum.
ıyı haberleselım bı ara benzıne ınelımm ıstasyondayım bende
bana uyar
-
yunusdogan bunu yazdıtiryana bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Vatan caddesinde eski şadiye hatun tıp bilmemne yeri vardı medreseden bozma.. özel bi diş ünisi orayı poliklinik yaptı oraya git.. asıl yeri haliç kenarında eski tekel binası.. ama vatandaki yer daha tenha.. arkadaşa 4 implant yaptırdık fiyat ve ortam iyi.
eyvallah, yazdım bunu da bi kenara
heh aklıma geldi... adı medipol idi.. hatta sigorta ile anlaşmasıda var.. bir kısmını sigorta karşılıyordu
bu sigorta karşılamayıp karşılamama işini bi çözemedim zaten, bu yeni sağlık sistemine bi türlü ısınamadım gitti zaten. Eyvallah