İstanbulu`Un Fethinin Nihayet Filmi Çekiliyor...
-
Bu filmi çekmek bizimde hayalimizde vardı ama bizimkinin adı şahi olacakdı fetih sönük kalmış biraz.
Şahi ne diyenler için :
Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u almak için döktürdüğü büyük top Şahi adını taşıyordu. Bu topun namlusu 91.5cm idi. 1596.6 kilogram ağırlığındaki güllesini menzili 1200 metre idi. Osmanlı ordusunda daha sonra kullanılan büyük toplara da Şahi adı verildi.
-
yapancılar yapsın bence oyuncularda yabancı olsun
düşüne biliyormusunuz aynı kadro: mehmet ali erbil işte cem davran maskeli 5 ler zımbırtısı kim varki türkiyede oyuncu eskiler yaşlandı zaten
-
Eger böyle ciddi bir is yapilacaksa gercekten ses getirecek film olmasi gerekiyor.
Bunun icin yabanci yönetmen gerekiyorsa yabanci yönetmen getirilsin.
Yabanci oyuncular gerekiyorsa, yabanci oyuncular getirilsin.Yeterki ses getirsin
-
öyle bir film yapmalılarki 'daha iyisi olamaz' dedirtmeliler.. ama umudum varmı? yok...
-
trk bunu yazdı:
-----------------------------Eger böyle ciddi bir is yapilacaksa gercekten ses getirecek film olmasi gerekiyor.
Bunun icin yabanci yönetmen gerekiyorsa yabanci yönetmen getirilsin.
Yabanci oyuncular gerekiyorsa, yabanci oyuncular getirilsin.Yeterki ses getirsin
-----------------------------
usta zaten tanıdık oyuncu oynamıyacakmış. Kendilerinde internet sitesinden basvuranlar arasında eleme yapacaklarmış kalanlar arasındada yetenek sınavları yapacaklarmış. En son Fatih`i oynayan adamı belirleyeceklermiş. bu adam tanıdık olmayacakmış. -
Fatih'i bence Kenan İmirzalıoğlu canlandırsın... kendi dusuncem iyi gider diye tahmin ediyorum sizce ?
-
elin amerikalısı bi tane vietnamının boku çıkana kadar filmini çeker bi< bir çağın değişimine kayıtsız kalmışız bunca zaman tutulacak tarafı yok harbi :D
-
EmQceR bunu yazdı:
Fatih'i bence Kenan İmirzalıoğlu canlandırsın... kendi dusuncem iyi gider diye tahmin ediyorum sizce ?
Hayır. bence oynamasın. Tanıdık olmayan bi yüz olursa daha iyi olur... kanımca... -
aslında filimin cekimi için gec bile kalındı...
-
EmQceR bunu yazdı:
Fatih'i arıyolar yazısını görünce benim de aklıma ilk Kenan İmirzalıoğlu geldi ama o çok filmde oynamıştı hemde genç birinin Fatih'i canlandırması lazım. olmaz bence o.