İstanbulu`Un Fethinin Nihayet Filmi Çekiliyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------
    senın  dangalak yapımlar  dedıdıgın  fılmlerı mılyonlar  ızledı   kıcı  kırık  yılmaz  erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye  sanat adına neler  kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler  kelmesi ne oluyor senın  sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz  sen lafı  kurtlere ve  kürt sanatcılara cekıyorsun hemde  asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum  kullandıgın kelımelere dıkkat et

İşine bak genç. Sana sormuycam ne konuşacağımı.

Recep ivedikide milyonlar izledi. Milyonların izlemesi kaliteli oldukları anlamına gelmez.

Yazdıklarımı kıçınla değil, gözünle, beyninle oku. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.

Siyasete girmeyeceğim ama, yılmaz erdoğan dediğin sözde sanatçı dağdaki terörist *içiyle, MEHMETÇİĞi aynı kefeye koyan bir ucubedir.

O dediğin dallamalar devletin maddi imkanlarından faydalanıp kalleşlik yapan sözde aydın ve sözde sanatçılardır.

Bende Bakanlığımız bu kalleşlere maddi anlamda destek çıkacağına, İSTANBULUN FETHİ gibi önemli bir yapıma destek çıksın dedim.

Anladın mı? Her boku kürtlüğe çekmeyin artık.

Ülkenin daha önemli konuları var. Kabak tadı verdiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:
    senın  dangalak yapımlar  dedıdıgın  fılmlerı mılyonlar  ızledı   kıcı  kırık  yılmaz  erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye  sanat adına neler  kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler  kelmesi ne oluyor senın  sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz  sen lafı  kurtlere ve  kürt sanatcılara cekıyorsun hemde  asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum  kullandıgın kelımelere dıkkat et

İşine bak genç. Sana sormuycam ne konuşacağımı.

Recep ivedikide milyonlar izledi. Milyonların izlemesi kaliteli oldukları anlamına gelmez.

Yazdıklarımı kıçınla değil, gözünle, beyninle oku. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.

Siyasete girmeyeceğim ama, yılmaz erdoğan dediğin sözde sanatçı dağdaki terörist *içiyle, MEHMETÇİĞi aynı kefeye koyan bir ucubedir.

O dediğin dallamalar devletin maddi imkanlarından faydalanıp kalleşlik yapan sözde aydın ve sözde sanatçılardır.

Bende Bakanlığımız bu kalleşlere maddi anlamda destek çıkacağına, İSTANBULUN FETHİ gibi önemli bir yapıma destek çıksın dedim.

Anladın mı? Her boku kürtlüğe çekmeyin artık.

Ülkenin daha önemli konuları var. Kabak tadı verdiniz.

bi kere üslubunu  düzelt agzını  bozmakı agzımı  bozmıyım .recep ıvedıgı mılyonlarca ınsan ızledı ama cıkıp ta bıtane tıyatrocu sanatcı prafosör veya  ne bıleyım herhangı bı yorumcu ıvedık  hakkında  olumlu konustumu  konusmadı sana  ganı savatayı savunmucam  ama  mahsun ve yılmazı  bu  ulkeye  kattıgı degerlerı ve verdıgı emeklerı gormezden gelemessın kabak tadı verdınız dıyorsun kürt  kelımesını  agzıma  alan benmıyım senmısın kabak tadı veren kım bi daha  düşün bakayım.her  bokta  kürtlere örnek vermeyın

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    adam akıllı birşey yapamayacaklarsa sıçacaklarsa işin içine yapmasınlar bence. Hayalimdeki istanbul fethi aynen kalsın!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    fatihi mehmet akif alakurt iyi oynar abicim. ben fatih'in resimlerine benzetiyodum zaten o adamı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1950 yapımı bi film paylaşmıştım. buda mustafa filmini yapan jan dündar gibi olacaksa yapmasınlar hiç daha iyi.

NEFES filmi gibi filimler yapılsın.Türk milleti olarak bize ecdadımızı unutturan filimleri yapanların abd mandacısı olduğu bellidir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

bu yılmaz erdoganı oldum olası sevmemde mahzun iyidir yaw :W

sadete gelecek olursak Görsel anlamda tatmin edici , tarihsel anlamda çarpıcı ve gerçekçi  1 Fetih filmi yapılırsa, çok şeyler kazandırır ülke tanıtımına

inşallah iyi bi çalışma çıkar artık.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    gerizekalı çılgın dersane serilerini çeken adam değil mi bu aksoy ? hiç umutlu değilim bu projeden.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Aysun kayacı gibi zatla takılan, yeşil ışık gibi b.. bir filmi ortaya çıkarıp yöneten bir zat olmasına karşın yapımcılktan anlıyor. Örn. Recep İvedik serisi. vs.  Yönetmenliğini yapmasında filmin yapımcılığı iyi :)  
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Bırak allahını seversen ya o adam anca çılgın dersane, recep ivedik muadili filmler çeker. Bu filmi çekecek türk yönetmen yok.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Çağan IRMAK çEKSİN En azından kalite Olur :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 7073 Toplam Mesaj: 42