İstanbulu`Un Fethinin Nihayet Filmi Çekiliyor...
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
senın dangalak yapımlar dedıdıgın fılmlerı mılyonlar ızledı kıcı kırık yılmaz erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye sanat adına neler kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler kelmesi ne oluyor senın sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz sen lafı kurtlere ve kürt sanatcılara cekıyorsun hemde asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum kullandıgın kelımelere dıkkat et
-----------------------------İşine bak genç. Sana sormuycam ne konuşacağımı.
Recep ivedikide milyonlar izledi. Milyonların izlemesi kaliteli oldukları anlamına gelmez.
Yazdıklarımı kıçınla değil, gözünle, beyninle oku. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.
Siyasete girmeyeceğim ama, yılmaz erdoğan dediğin sözde sanatçı dağdaki terörist *içiyle, MEHMETÇİĞi aynı kefeye koyan bir ucubedir.
O dediğin dallamalar devletin maddi imkanlarından faydalanıp kalleşlik yapan sözde aydın ve sözde sanatçılardır.
Bende Bakanlığımız bu kalleşlere maddi anlamda destek çıkacağına, İSTANBULUN FETHİ gibi önemli bir yapıma destek çıksın dedim.
Anladın mı? Her boku kürtlüğe çekmeyin artık.
Ülkenin daha önemli konuları var. Kabak tadı verdiniz.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
senın dangalak yapımlar dedıdıgın fılmlerı mılyonlar ızledı kıcı kırık yılmaz erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye sanat adına neler kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler kelmesi ne oluyor senın sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz sen lafı kurtlere ve kürt sanatcılara cekıyorsun hemde asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum kullandıgın kelımelere dıkkat et
-----------------------------İşine bak genç. Sana sormuycam ne konuşacağımı.
Recep ivedikide milyonlar izledi. Milyonların izlemesi kaliteli oldukları anlamına gelmez.
Yazdıklarımı kıçınla değil, gözünle, beyninle oku. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.
Siyasete girmeyeceğim ama, yılmaz erdoğan dediğin sözde sanatçı dağdaki terörist *içiyle, MEHMETÇİĞi aynı kefeye koyan bir ucubedir.
O dediğin dallamalar devletin maddi imkanlarından faydalanıp kalleşlik yapan sözde aydın ve sözde sanatçılardır.
Bende Bakanlığımız bu kalleşlere maddi anlamda destek çıkacağına, İSTANBULUN FETHİ gibi önemli bir yapıma destek çıksın dedim.
Anladın mı? Her boku kürtlüğe çekmeyin artık.
Ülkenin daha önemli konuları var. Kabak tadı verdiniz.
-----------------------------bi kere üslubunu düzelt agzını bozmakı agzımı bozmıyım .recep ıvedıgı mılyonlarca ınsan ızledı ama cıkıp ta bıtane tıyatrocu sanatcı prafosör veya ne bıleyım herhangı bı yorumcu ıvedık hakkında olumlu konustumu konusmadı sana ganı savatayı savunmucam ama mahsun ve yılmazı bu ulkeye kattıgı degerlerı ve verdıgı emeklerı gormezden gelemessın kabak tadı verdınız dıyorsun kürt kelımesını agzıma alan benmıyım senmısın kabak tadı veren kım bi daha düşün bakayım.her bokta kürtlere örnek vermeyın
-
adam akıllı birşey yapamayacaklarsa sıçacaklarsa işin içine yapmasınlar bence. Hayalimdeki istanbul fethi aynen kalsın!
-
fatihi mehmet akif alakurt iyi oynar abicim. ben fatih'in resimlerine benzetiyodum zaten o adamı.
-
1950 yapımı bi film paylaşmıştım. buda mustafa filmini yapan jan dündar gibi olacaksa yapmasınlar hiç daha iyi.
NEFES filmi gibi filimler yapılsın.Türk milleti olarak bize ecdadımızı unutturan filimleri yapanların abd mandacısı olduğu bellidir.
-
bu yılmaz erdoganı oldum olası sevmemde mahzun iyidir yaw :W
sadete gelecek olursak Görsel anlamda tatmin edici , tarihsel anlamda çarpıcı ve gerçekçi 1 Fetih filmi yapılırsa, çok şeyler kazandırır ülke tanıtımına
inşallah iyi bi çalışma çıkar artık.
-
gerizekalı çılgın dersane serilerini çeken adam değil mi bu aksoy ? hiç umutlu değilim bu projeden.
-
Aysun kayacı gibi zatla takılan, yeşil ışık gibi b.. bir filmi ortaya çıkarıp yöneten bir zat olmasına karşın yapımcılktan anlıyor. Örn. Recep İvedik serisi. vs. Yönetmenliğini yapmasında filmin yapımcılığı iyi :)
-
Bırak allahını seversen ya o adam anca çılgın dersane, recep ivedik muadili filmler çeker. Bu filmi çekecek türk yönetmen yok.
-
Çağan IRMAK çEKSİN En azından kalite Olur :D