İstanbulu`Un Fethinin Nihayet Filmi Çekiliyor...
-
faruk aksoyun filmi kaliteli olmayacaktır.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Kim demiş İstanbul'un fethi film yapılmadı diye ? o günkü imkânlarla okadar oldu ama yapıldı yani neticede..
Bence bu filmi çekebielcek aksiyon yönetmeni bir türk yok böyle saçma salak ırkçı fikirler ortaya atılmamalı yok türk oynasın yok türk çeksin diye ziyan zebil olur bu müthiş senaryo.Fatih'i oynayabilecek oyuncular var yok demiyorum fakat film türk tarhini tanıtım amaçlı olmalı o yüzden ya dünyaca ünlü birisi oynamalı fatih'i ya da reklamı çok iyi yapılmalı bi kaç film festivalinde adı duyulmalı,afişe edilmeli,iyice kulaktan kulağa yayılmalı ki insanlar merak edip izlesin..
Not:Fatih'i en güzel Şener Şen oynar bence
-----------------------------sener sen ın oynamasının ımkanı yok fatıh ıstanbulu kac yasında fethettı 23 fln olsa gerek o yuzden olmucagını dusunuyorum
su 300 spartalı varya onun yonetmenı fln olsa 10 numara olur
-
100 Milyon Dolardan Az Bütçen varsa S...n başını çekersin :D
-
ya arkadaşlar adamlar uzayı fethetti biz hala bilmem kaçyüzyıl önce olmuş bi olayı ballandırıorz.taam ii güzelde bide bekleme yapmasak şu tarihsel gelişim sürecinde.adamlar ilk aya çıkma tarihlerini belgelediler,yorumladılar,üstüne filmlerde kondurdular şimdide yeni fetihlere bakıolar.biz daha zor fethederiz bişeleri.ama tabi bu filmde eksik kalmış bi yanımız o da bi gerçek.
-
Ver Holywood"a bak nasıl çekiyor ancak o zaman izlenir...
-
çağrı ve ömer muhtar filminin yönetmeni mustafa akkad istanbulun fethini çekecekti, hemde yabancı ortaklığı ile ama ömrü yetmedi büyük yönetmenin.
başta yönetmen olmak üzere başrol oyuncuları yabancı olmalı. ridley scott, wolfgang petersen, peter jackson çekebilir
-
feel_me bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
Fatih'i bence Kenan İmirzalıoğlu canlandırsın... kendi dusuncem iyi gider diye tahmin ediyorum sizce ?
Fatih'i arıyolar yazısını görünce benim de aklıma ilk Kenan İmirzalıoğlu geldi ama o çok filmde oynamıştı hemde genç birinin Fatih'i canlandırması lazım. olmaz bence o.
-----------------------------benimde o aklıma geldi
-
Ben varken kenan'a rol vermezler :F
-
Gani Rüzgar Şavata, Mahsun Kırmızıgül ve benzeri kürtçüler ile,
Bazı dangalak yapımlara Kültür ve Turizm Bakanlığı destek vereceğine,
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bu ve benzeri filmlere destek vermeli. O zaman ortaya gerçekten kaliteli birşey çıkar.
Kıçı kırık yılmaz erdoğan bile vizontele tubayı çekerken tepeden çekim için yurtdışından ekip getirtmişti.
Bu film için neden olmasın ?
-
@yasevyaterket
senın dangalak yapımlar dedıdıgın fılmlerı mılyonlar ızledı kıcı kırık yılmaz erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye sanat adına neler kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler kelmesi ne oluyor senın sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz sen lafı kurtlere ve kürt sanatcılara cekıyorsun hemde asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum kullandıgın kelımelere dıkkat et etmessen nemi olur hiç bir şey olmaz kendi adıma seni ırkcı dıye afıslerım