İstanbulu`Un Fethinin Nihayet Filmi Çekiliyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    faruk aksoyun filmi kaliteli olmayacaktır.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kim demiş İstanbul'un fethi film yapılmadı diye ? o günkü imkânlarla okadar oldu ama yapıldı yani neticede..

Bence bu filmi çekebielcek aksiyon yönetmeni bir türk yok böyle saçma salak ırkçı fikirler ortaya atılmamalı yok türk oynasın yok türk çeksin diye ziyan zebil olur bu müthiş senaryo.Fatih'i oynayabilecek oyuncular var yok demiyorum fakat film türk tarhini tanıtım amaçlı olmalı o yüzden ya dünyaca ünlü birisi oynamalı fatih'i ya da reklamı çok iyi yapılmalı bi kaç film festivalinde adı duyulmalı,afişe edilmeli,iyice kulaktan kulağa yayılmalı ki insanlar merak edip izlesin..

Not:Fatih'i en güzel Şener Şen oynar bence

sener sen ın oynamasının  ımkanı yok  fatıh  ıstanbulu kac  yasında  fethettı 23  fln olsa  gerek o yuzden  olmucagını dusunuyorum 

su  300 spartalı varya onun  yonetmenı fln olsa  10 numara olur 

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

100 Milyon Dolardan Az Bütçen varsa  S...n başını çekersin :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar adamlar uzayı fethetti biz hala bilmem kaçyüzyıl önce olmuş bi olayı ballandırıorz.taam ii güzelde bide bekleme yapmasak şu tarihsel gelişim sürecinde.adamlar ilk aya çıkma tarihlerini belgelediler,yorumladılar,üstüne filmlerde kondurdular şimdide yeni fetihlere bakıolar.biz daha zor fethederiz bişeleri.ama tabi bu filmde eksik kalmış bi yanımız o da bi gerçek.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    Ver Holywood"a bak nasıl çekiyor ancak o zaman izlenir...

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

çağrı ve ömer muhtar filminin yönetmeni mustafa akkad istanbulun fethini çekecekti, hemde yabancı ortaklığı ile ama ömrü yetmedi büyük yönetmenin.

başta yönetmen olmak üzere başrol oyuncuları yabancı olmalı. ridley scott, wolfgang petersen, peter jackson çekebilir

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    EmQceR bunu yazdı:
    Fatih'i bence Kenan İmirzalıoğlu canlandırsın... kendi dusuncem iyi gider diye tahmin ediyorum sizce ?
    Fatih'i arıyolar yazısını görünce benim de aklıma ilk Kenan İmirzalıoğlu geldi ama o çok filmde oynamıştı hemde genç birinin Fatih'i canlandırması lazım. olmaz bence o.

benimde o aklıma geldi 

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Ben varken kenan'a rol vermezler :F

selam gençlik!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Gani Rüzgar Şavata, Mahsun Kırmızıgül ve benzeri kürtçüler ile,

Bazı dangalak  yapımlara Kültür ve Turizm Bakanlığı destek vereceğine,

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bu ve benzeri filmlere destek vermeli. O zaman ortaya gerçekten kaliteli birşey çıkar.

Kıçı kırık yılmaz erdoğan bile vizontele tubayı çekerken tepeden çekim için yurtdışından ekip getirtmişti.

Bu film için neden olmasın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

@yasevyaterket

senın  dangalak yapımlar  dedıdıgın  fılmlerı mılyonlar  ızledı   kıcı  kırık  yılmaz  erdogan dedıgın adam bugun türkiye ye  sanat adına neler  kattıgınından bahsetmıyorum bile hem o kürtçüler  kelmesi ne oluyor senın  sorunun nedır hocam burda sinamadan bahsedıyoruz  sen lafı  kurtlere ve  kürt sanatcılara cekıyorsun hemde  asagılayarak çirkinleşmek istemıyorum  kullandıgın kelımelere dıkkat et  etmessen nemi olur hiç bir şey olmaz kendi adıma seni  ırkcı  dıye  afıslerım 

kontra bisiklet
Toplam Hit: 7074 Toplam Mesaj: 42