İşte Asus Zenfone 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadikcafer
    sadikcafer's avatar
    Erkek

Türkiyede satışa ne zaman çıkacak, birde deluxe elimizde tutmak için kaç lira veririz 2000e yaklaşır gibi geliyor bana

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sadikcafer bunu yazdı

Türkiyede satışa ne zaman çıkacak, birde deluxe elimizde tutmak için kaç lira veririz 2000e yaklaşır gibi geliyor bana

1800-1900 falan olur. 2-3 aya kimse almaz 1.500 liralara düşer. Asus'un mobil sektörde marka değeri yok. Hatta paralel ithalat 1.300 liraya falan alınabilir ki o zaman tadından yenmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadikcafer
    sadikcafer's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    sadikcafer bunu yazdı

1800-1900 falan olur. 2-3 aya kimse almaz 1.500 liralara düşer. Asus'un mobil sektörde marka değeri yok. Hatta paralel ithalat 1.300 liraya falan alınabilir ki o zaman tadından yenmez.

zenfone 6 vardı para iadesi yaptılar bimekste ama bipara olarak. Üzerine biraz para koyup zenfone 2 alıyım diyodum ama, şimdi Türkiye gelmesini bekle 2-3 fiyat düşmesini bekle 1 yaş yaşlanırım yaw :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

dostlar general mobile gm5 plus aldım inceledim. gerçekten tarafsız yorumlamam gerekirse fiyat performans açısından iyi bir cihaz. özellikle kamera konusunda iyi iş çıkarmışlar. fotoğraf çekimi harika tıpkı üst seviye telefonlar gibi. ama video çekerken odaklanma sorunu var gibi geldi bana ama yazılımsal bir soruna benziyor. kamera sensörü sony exmor imx bilmem kaç. yani güzel bir kamera ama lazer otofokus, optik sabitleme vs yok.  arayüz yağ gibi takılma donma yavaşlama yok. gelelim kötü yanlarına gerçekten tarafsızım ama sesli aramadaki görüşme kalitesi vasat belki de vasatın altında. telefonun herşeyi olmuş ama hoparlör ve mikrofon hiç olmamış. tıpkı gm4g deki gibi karşı tarafa giden ses derinden ve boğuk gidiyor. söylediklerinizin net anlaşılabilmesi için karşı tarafın cidden odaklanması bile gerekebiliyor. karşıdan gelen ses de derinden ve boğuk geliyor. yazılım güncellemesiyle biraz düzeltildiği söyleniyor ama sanırım donanımsal ve tasarımsal bir sorunmuş gibi geliyor çünkü gm4gde de güncellemeyle bile tam çözülemedi. mikrofon ve hoparlörün konumuyla alakalı olabilir.  son olarak pili 3100 mah ama dayanmıyor.niyesini nasılını bilmiyorum ama 1 günü zor çıkarıyor. ekran adeta pili sömürüyor. özet geçeyim. telefonla çok konuşmuyorsanız ve çok oyun oynamıyorsanız alabilirsiniz ama cihazı aktif bir şekilde kullanmak istiyorsanız alternatiflere yönelin. güncellemeye kafayı taktıysanız nexus almaktan başka çareniz yok aradığınız cevap gm5 plus değil kusura bakmayın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Laser 2 kullanıcısı olarak, bir daha Asus telefon alanı düdüklesinler.. 

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ulan yılların asususun düştüğü hallere bak

taşın üstüne asus yazsan satılır denirdi

o algıyı bu telefonlar çok pis zedeledi bence

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=4QEC3c0n9r4

Arkadaki tuşları kaldırsalarmış daha güzel olurmuş aslında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Haziran'da piyasaya çıktı Kasım'da bize gelecekmiş. 2.300-2.500 arasından satışa çıkacakmış Deluxe modeli. Avucunu yalarsın Asus. Kimse 6 GB ram için o kadar para vermez. Zaten paralel ithalat ile 2 aya yarıya iner fiyatı.

mkyb tarafından 13/Eki/16 11:51 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Haziran'da piyasaya çıktı Kasım'da bize gelecekmiş. 2.300-2.500 arasından satışa çıkacakmış Deluxe modeli. Avucunu yalarsın Asus. Kimse 6 GB ram için o kadar para vermez. Zaten paralel ithalat ile 2 aya yarıya iner fiyatı.

Aynen :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
Toplam Hit: 5653 Toplam Mesaj: 50
asus asus zenfone 3 zenfone 3