İşte Başbakanın Çılgın Projesi !
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
sniperscope bunu yazdı:
Daha yazacak cok sey var ama lanet olsun bu itin adini aninca midem bulaniyor AQP.
-----------------------------Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum
başbakana küfür her babayiğidin harcı değil
edit: kefil renegeadelaninmiş ?
-----------------------------git ispiyonla en yakın nazi bürosuna.
-----------------------------ne alaka birader ?
hiç bir mesajımda akp yanlısı olduğumu gördünmü
bilakis zıttı
-----------------------------herşeyi ciddiye alma :)
bu arada kağıthane ve şişli belediyelerinden tanıdık arıyorum imar rulezz, kontak kurdurana da para verebilirim.
-
IRET bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
sniperscope bunu yazdı:
Daha yazacak cok sey var ama lanet olsun bu itin adini aninca midem bulaniyor AQP.
-----------------------------Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum
-----------------------------git ispiyonla en yakın nazi bürosuna.
-----------------------------hocam bi dakika nazi felan deme onlara bunu ben ve benim gibilere hakaret sayarim.
lutfen. rica ediyorum.
-
aliyk bunu yazdı:
Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum
-----------------------------Ne var la? Kefili Rene olunca birseymi oluyor?
Madem AQP karsitisin ne sikim yemeye insanlari aksam aksam geriyorsun.
IRET'in dedigi gibi git ispiyonla hemen. Ama senden once ben RENE ye ispiyonlayayim. :-)
Edit: Ben HERGELEKON denilen orgutun Japonya sorumlusuyum.
-
Bir ultra çılgın proje de benden;
Marmara denizini komple doldurun amk. üstüne yapın Karadeniz gölü manzaralı TOKİ konutlarını, Trabzondan açın kanalı teeeee Ankaraya kadar hem Ankaraya deniz de gelmiş olur Melih Gökçek unutmuş heralde verdiği sözü aaaa bak olmadı marmarayı kapatınca karadeniz göl oldu onu unuttum
durun onun da çaresi var Ankarada durdurmayın projeyi uzatın Antalya ya kadar olsun bitsin
-
istanbulu komple yıkar geri yaparım daha iyi ve mantıklı bu projenin yanında :)
çok gereksiz çoook
-
Bence çok gerekli bir projedir bu.
Arkadaşlar dikkat ediniz ! Paranın olmadığı her yerde sorun vardır.Kavga, gürültü, başkaldırı, karışıklık, terör herbişey vardır.Çünkü insanlar rahat değildir.
Bu projeden sonra atılacak adımlar ile istanbuldan anadoluya doğru gelişme, doğal olarakta para gelecektir.Yalnız biraz zamana ihtiyaç vardır.Sabırlı olalım..
Sayın başbakana çok teşekkür ederim.Hiçbirşeyi boşa yapmadığını biliyorum.
Şu sıralar seçim var diye şunu eklemeden geçemiyorum: Bu kemal kılıçdaroğlu sahtekarın tekidir.Hatırlıyorum da bir dönem vaatlerde bulunmuştu.Herkese yardım babında para verme vaatleri vardı.Sonuçta bu paraları verdi ama başında bulunduğu ssk yıidare edemedi ve batırdı.Şimdi bu adam nasıl olur da recep tayyip e rakip olduğunu söyler ? Hangi yüzle ? Ssk yı yönetemeyen adam nasıl olurda Türkiye Cumhuriyetini yönetir ?
Başbakan sütten çıkmış ak kaşık değildir.Herşeyini desteklemiyorum.Ancak daha iyisi gelene kadar en iyisi kendisidir.Kendisine denk birini görsem ona oy vereceğim de malesef bulamadım.Siz bulduysanız söyleyin ona oy vereyim.
-
opusdei bunu yazdı:
Sayın başbakana çok teşekkür ederim.Hiçbirşeyi boşa yapmadığını biliyorum.
-----------------------------La haci galiba sen haberi yanlis okudun. Kanal istanbul a yapiliyor doguya degil. Teror sorunu olan yer dogu Istanbul degil.
Af buyur ama bu para nereden gelecek? Sen o kanal yapilinca bogazi trafige kapatacaginimi saniyorsun? Hahahahahhaha amk tasaklarim agridi gulmekten. Bogazi kapat bakayim ne oluyor. Adamin gotunden siringayla kan alirlar.
Bu proje olsa olsa henuz hortumlamamis badem biyikli ibneleri zengin etme projesidir.
AQ basbakani ilimle- bilimle ugrasacagina buralara yatirim yapacagina gitmis istanbula kanal yapiyor. Senin gibi basbakanin AQ taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buradan oraya kadar.
-
hahhah götümle gülüyorum 8 neredeydilerde şimdimi akıllarına geliyor milletin parası bok gibi tünelde açarlar hatta bunlar uzayada boru hattı döşerler
Fransız ihtilalinde halkına ekmek bulamıyorsa pasta yesin diyenler aklıma geldi
burada da durum farklı bizdeki atasözü kıçında donu yok tatirevanla gidiyor.
o kanal varya oo kanal .... anlasınlar
-
senator25 bunu yazdı:
Türkiye'de gelenektir: Sağ iktidarlar imar-inşa yapar. Solcular koro halinde karşı çıkar. Kemalistler de Cumhuriyet balosu yapar.
-----------------------------Türkiyede Sağ iktidarların attıkları kazıkları hep sol iktidar temizlemiş Sol iktidar olmasa molla olurdunuz hepiniz.
-
Gazcı Recep'ten Çılgın Recep'e :)