İşte Başbakanın Çılgın Projesi !
-
Ben olayı anlamadım yani şimdi bogaz varken yanında topragi kazip bi bogaz daha mı yapacak? yagi bol bulduk bitarafimiza mi suruoz yani?
zaten kanalin krali var daha ne diye kanal acioz?
Panama kanalı ile karşılaştırıyor fakat Panama kanalı açılırken orası denize bağlı değilmiş istanbula biraz abzürt kaçar
-
"SEÇİMLERDEN SONRA ETÜD ÇALIŞMASI YAPACAK"
mis.
etut calismasi 2 yil surse 3. yil zaten iki tane ergenekon patlar herkes unutur
ki hep oyle olmustur.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
"SEÇİMLERDEN SONRA ETÜD ÇALIŞMASI YAPACAK"
mis.
etut calismasi 2 yil surse 3. yil zaten iki tane ergenekon patlar herkes unutur
ki hep oyle olmustur.
Bu kadar büyük bir proje böyle açıklandaıktan sonra emin ol unutulmaz ve yapılır. -
opusdei bunu yazdı:
Bence çok gerekli bir projedir bu.
Arkadaşlar dikkat ediniz ! Paranın olmadığı her yerde sorun vardır.Kavga, gürültü, başkaldırı, karışıklık, terör herbişey vardır.Çünkü insanlar rahat değildir.
Bu projeden sonra atılacak adımlar ile istanbuldan anadoluya doğru gelişme, doğal olarakta para gelecektir.Yalnız biraz zamana ihtiyaç vardır.Sabırlı olalım..
Sayın başbakana çok teşekkür ederim.Hiçbirşeyi boşa yapmadığını biliyorum.
Şu sıralar seçim var diye şunu eklemeden geçemiyorum: Bu kemal kılıçdaroğlu sahtekarın tekidir.Hatırlıyorum da bir dönem vaatlerde bulunmuştu.Herkese yardım babında para verme vaatleri vardı.Sonuçta bu paraları verdi ama başında bulunduğu ssk yıidare edemedi ve batırdı.Şimdi bu adam nasıl olur da recep tayyip e rakip olduğunu söyler ? Hangi yüzle ? Ssk yı yönetemeyen adam nasıl olurda Türkiye Cumhuriyetini yönetir ?
Başbakan sütten çıkmış ak kaşık değildir.Herşeyini desteklemiyorum.Ancak daha iyisi gelene kadar en iyisi kendisidir.Kendisine denk birini görsem ona oy vereceğim de malesef bulamadım.Siz bulduysanız söyleyin ona oy vereyim.
-----------------------------aynen katılıyorum . bazı arkadaşlarımızın sadece baltalamaktan başka bişey yaptıkları yok . "başbakan bişey yapsada çamur atsak" hep aynı terane.
-
bu ikinci boğazın (kanalın) ne getirisi olucak neleri vaadediyo kendini amorte edebilecek mi ?
-
mungabunga bunu yazdı:
Gazcı Recep'ten Çılgın Recep'e :)
-----------------------------sen bir çılgınsın reco:D komik olan bir durum biri tayyip'i övüp duruyor sonrasın kılıçdaroğlu'na sövmeye başlıyor sanki kılıçdaroğlu iktidar olmuşta dediklerini yapmamış. işte bu kadar kıt beyinlerin olduğu bir ülkede tayyip her daim iktidar olur. bir de tayyip'ten daha iyisi gelene kadar tayyip demiş tey teyy.. dua edelim tayyip'tan daha iyisi gelmesin ülkeyi ters cevirip siker alimallah.
tekrar söylüyorum bu ÇILGIN(!) dediğiniz proje sadece istanbul'u kapsıyor. konya'da, artvin'de yaşayan adamın ne sikine yarayacak bu ÇILGIN proje? daha doğrusu istanbul'lu işsiz,aç halkın neyine yarayacak?
-
çılgın çocuk reco :)
-
boğaza giriş çıkışta meydana gelen trafiğe bir çözüm bulsunlar da
-
Asil cilginlik reco nun projesi degil.
Asil cilginlik, reconun yandaslarini zengin etme, daha yememis badem biyiklilara yedirme projesine halen "super bir proje" demektir.
Asil cilginlik, Turkiye'nin varini yogunu satan reco yu halen sevmektir.
Asil cilginlik, Ananida al git kelimesini bir gun kendisininde duyabilecegini bildigi halde AQP ve tayyos a bilerek oy vermektir.
-
o kadar toprağı ne yapacaklar?