folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    he yukarıdaki arkadaş ben demeden kalvyemden aldı lafı. hangi parayla açmış? Onu da açıklayıverse ya? Ateist tuncay özkanın allah adını ağzına alması din üzerinden siyaset yapmaya girmiyormu bu arada?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Bİri Çıkar Cumhuriyet Elden Gidiyor

Diğeri Laiklik

Bir Diğeri Bilmem NEsi 

Menfaatlerini Kaybeden Bir Şeyleri Öne Sürer Veya Milleti Gaza Getirmeye Çalışır... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    omer1984 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kanalı nı hangi parayla açtığını bi açıklasın da .....
    geminin parası acıklanınca,  acıklayacakmıs

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    türbana sıçayım diyen tuncayın allah din iman bahsetmesi ne kadar doğru? Alenen fikri ortada zibidinin. Bize yedirmiyorsunuz milleti takıyyecisinden başka nedir bu zındık?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    he yukarıdaki arkadaş ben demeden kalvyemden aldı lafı. hangi parayla açmış? Onu da açıklayıverse ya? Ateist tuncay özkanın allah adını ağzına alması din üzerinden siyaset yapmaya girmiyormu bu arada?

Nedir bu her bi şeye ateist sokma hevesi ben de onu anlamıyorum. Adam ister müslüman olur ister hristiyan ister ateist. Ateist olması adamın diğer özelliklerini niye etkilesin ki? Millet ben müslümanım diye dünyaları hortumluyor, öteki ona hırsız diyince vay bu adam ateisttir diyo. O adam senden daha müslümandır.(Yanlış anlaşılmasın lafım tugrulbabaya diil) Tamam bence de Tuncay Özkan tarafsız gazeteci değil, ama bu bağımsız olmadığı manasına gelmesin lütfen. Adamın da herkes gibi bir görüşü var. O görüşü içine sindiremeyenlere de benim kafam girsin.

Dandana Çıkada Dandana Çıkada Dandana Çıkada Aleeeeeeeee........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Bütün başörtüleri de bunlara girsin, allem edip kullem edip özellikle TÜRBAN lafını çıkaran şerefsizler utansın. Madem başörtüsü yasak mini etek neden serbest diyenlerden değilim, mini eteğe laf etmiyorsa kardeşimin başörtüsüne laf etmeyecek, tuncayözkanın ne halt olduğunu herkes biliyor zaten Türkiye'den defettiler doğan grubundan da defettiler başka söylenecek bişey yok istediği kadar yırtınsın dursun, Allah'a havale ediyorum

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    türbana sıçayım diyen tuncayın allah din iman bahsetmesi ne kadar doğru? Alenen fikri ortada zibidinin. Bize yedirmiyorsunuz milleti takıyyecisinden başka nedir bu zındık?
    Turbanla basortusunun farkli seyler oldugunu, turbanın sadece dinin siyasi rant saglamak icin kullanildıgını dusunen biri olabilir. Ayrıca ben programlarında pek cok kez islam dinin yuceligine, dogruluguna atıfta bulundugunu gordum bence bunlar takiyye degildi.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    TugrulBaba bunu yazdı:
    Turbanla basortusunun farkli seyler oldugunu, turbanın sadece dinin siyasi rant saglamak icin kullanildıgını dusunen biri olabilir. Ayrıca ben programlarında pek cok kez islam dinin yuceligine, dogruluguna atıfta bulundugunu gordum bence bunlar takiyye degildi.

"Ayrıca ben programlarında pek cok kez islam dinin yuceligine, dogruluguna atıfta bulundugunu gordum "

yapma hocam ya bu adamın İslam düşmanı olduğunu gerçekten görmüyor musunuz?İşine gelirse hristiyan da olur bu gibiler, işine gelirse dinden de çıkar 

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

tamam tamam tartışılıcak birşey yok..

2 kişiden biri bunu istediyse biz ne yapalım.

Aaaaa...Atatürk bununla ilgili ne demiş bir bakalım..

Bursa Nutku PDF Yazdır E-posta

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

http://yigitdemirag.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

haklısın ama türk genci daha ilk cümlede sıçıyor

gayet bağnaz, tutucu, kendi düşüncesine ters olan ideolojilere karşı 3. sınıf cinayetler bile işleyebilen bir gençlik (:

bassinyourface
Toplam Hit: 4091 Toplam Mesaj: 34