folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

muhoweb bunu yazdı:
    -----------------------------
    TugrulBaba bunu yazdı:
    he yukarıdaki arkadaş ben demeden kalvyemden aldı lafı. hangi parayla açmış? Onu da açıklayıverse ya? Ateist tuncay özkanın allah adını ağzına alması din üzerinden siyaset yapmaya girmiyormu bu arada?

Nedir bu her bi şeye ateist sokma hevesi ben de onu anlamıyorum. Adam ister müslüman olur ister hristiyan ister ateist. Ateist olması adamın diğer özelliklerini niye etkilesin ki? Millet ben müslümanım diye dünyaları hortumluyor, öteki ona hırsız diyince vay bu adam ateisttir diyo. O adam senden daha müslümandır.(Yanlış anlaşılmasın lafım tugrulbabaya diil) Tamam bence de Tuncay Özkan tarafsız gazeteci değil, ama bu bağımsız olmadığı manasına gelmesin lütfen. Adamın da herkes gibi bir görüşü var. O görüşü içine sindiremeyenlere de benim kafam girsin.

tuncay bilmediğimiz bir bokmuş bak. 

Ben ateistliğiyle uğraşmıyorumki ne sikime taparsa tapsın umurumda değil. 

Kalkıp din üzerinden siyasi rant sağlanıyor diyen birisi Allah din iman, türbana sıçayım diyen kişi islamın yüceliğinden bahsediyorsa ben o adama takarım kardeşim.

aradaki farkı anla. Öyle kafa sokmayla olmuyor bu işler kafanızı oraya buraya sokacağınıza gerçekleri anlmaya yorsanız daha işe yarar birşey olur bu kafa.

Ayrıca gazeteci adam bence tarafsız olmalıdır. Neticede kitlelere hitap ediyorsun.

Senin görüşünü yansıtmıyor diye doğruyu eğri eğriyi doğru gösteremezsin.  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ayrıca türkiye zaten uyanık bak sahura kakmış oruç tutacak yarın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    tugrulbaba, akpyi destekleyen belli basın organları yok mu? basında tarafsızlıktan sözetmek mümkün mü? kanalturk'te bunun karşı kutbu. Türkiyede tek bir tarafsız basın yayın organı bile yok maalesef. öte yandan en büyük suçlu biziz, ülke elden gitti..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

omer1984 bunu yazdı:
    kanalı nı hangi parayla açtığını bi açıklasın da .....

Chp nin yardımıyla :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    tugrulbaba, akpyi destekleyen belli basın organları yok mu? basında tarafsızlıktan sözetmek mümkün mü? kanalturk'te bunun karşı kutbu. Türkiyede tek bir tarafsız basın yayın organı bile yok maalesef. öte yandan en büyük suçlu biziz, ülke elden gitti..

Akp yi destekleyen basın kuruluşları var ama burda Terslik var basını destekleyen Chp var :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

hayır Türkiye elden gitmedi hala yapılıcak şeyler var.

Türkiye nin uyanması oruca kalkarak olmuyacak.Yada gidip aydın vari konuşmalar yaparak olmuyucak.Herkes toplanıcak herkes birleşicek ondan sonra kimin kimden korkması gerektiği anlaşılıcak.İşte o zaman yeni bir gün olucak.Herşey yeniden başlıcak

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birader biz o toplaşanları birleşenleri biliyoruz. Toplaştık birleştik diye bir dünya yaygara kopardılardı bir vakit

ama ne olduysa sesleri bir taraflarına kaçtı. Güya vatanı kurtarıyorlardı.  

Hadi hadi başka kapıya Allah versin derim tuncaya. Ve şakşakçılarına.  

Bide sıktı beni bu muhabbetler. Yok bilmemkim devleti satıyormuş. Yok bilmem kim milleti pazarlıyormuş.

Baydı hakkaten. Bir deli kuyuya taş atıyor 40 değil 40 milyon akıllı çıkartamıyor hesabı bir durum.

Ortada dönen her lafa inanmayın.  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:

Birader biz o toplaşanları birleşenleri biliyoruz. Toplaştık birleştik diye bir dünya yaygara kopardılardı bir vakit

ama ne olduysa sesleri bir taraflarına kaçtı. Güya vatanı kurtarıyorlardı.  

------------------------------------

Sen Ellerinde Bayraklar Sokağa Dökülen Halkı 'sesleri bi taraflarına kaçtı' diyecek  kadar AŞAĞILIK ve ACİZSİN.

Acıyorum sana ve senin gibilere...

Bazı gerçekleri görememek ne kadar kötü.Oruç vurmuştur belki kafalarına o yüzden bu derece basitler.İlerde İran devrimi gibi birşey yapılmaya kalkılırsa görürüm hepinizi.Asıl o zaman belli olucak kimmiş deli neresiymiş kuyu..Neyse konuyu kapatalım

VERMEK İSTEDİĞİM MESAJI ALAN KİŞİLERE GİDİP BİZ BURDAYIZ HİÇ TE AZ DEĞİLİZ DEYİP SİTEYE KATKIDA BULUNAN KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM DURMAK YOK YOLA DEVAM....

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

oruç kimin kafasına vurmuş tartışılır.Bu hükümet ilk iktidara geldiğinden beri aynı şeyleri söyleyip duruyo bu adam , ama hala bi değişiklik yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Bu adam kadar taraflı bır gazetecı gormedım. Dün kanaltürkte de konuşuyordu. İyice salaklasmıs ne yapacagını bılemez hale gelmıs. Karsısındakı adam soruyor buna ne yapacagız diye bu yavru. Çok kolay yapacagımız. Hakkarıden kırklarelıne kadar toplu ıgne bası kadar bıt toprak bıle olsa problemlerıne cozum bulacagız diyor. Yalnızca 1 mılyon kısıyle yapacagız dıyor. Ulan güle güle öldüm bu konusmayı dınlerken. Bir insan bu kadar koltuk peşinde oldugunu bellı etmez ya. Onlar yiyemez biz yeriz zihniyeti.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
Toplam Hit: 4092 Toplam Mesaj: 34