folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

İşte Başlıyoruz[Türkiye Uyanıyor]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

TugrulBaba bunu yazdı:

Birader biz o toplaşanları birleşenleri biliyoruz. Toplaştık birleştik diye bir dünya yaygara kopardılardı bir vakit

ama ne olduysa sesleri bir taraflarına kaçtı. Güya vatanı kurtarıyorlardı.  

------------------------------------

Sen Ellerinde Bayraklar Sokağa Dökülen Halkı 'sesleri bi taraflarına kaçtı' diyecek  kadar AŞAĞILIK ve ACİZSİN.

Acıyorum sana ve senin gibilere...

Bazı gerçekleri görememek ne kadar kötü.Oruç vurmuştur belki kafalarına o yüzden bu derece basitler.İlerde İran devrimi gibi birşey yapılmaya kalkılırsa görürüm hepinizi.Asıl o zaman belli olucak kimmiş deli neresiymiş kuyu..Neyse konuyu kapatalım

VERMEK İSTEDİĞİM MESAJI ALAN KİŞİLERE GİDİP BİZ BURDAYIZ HİÇ TE AZ DEĞİLİZ DEYİP SİTEYE KATKIDA BULUNAN KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM DURMAK YOK YOLA DEVAM....

sen lafı nerenden anlıyon dangalak?

Ulan aptal aptal sağa sola hakaret edeceğine önce geçmişteki yazılarımı oku ahmak!

Ben burada bu millet aptal diyenleri azarlarken tazirlerken sen tuncaya bi taraflarınımı öptürüyordun? 

Benim kimi neyi, kastettiğimi nerden biliyon sen ?

Akşam akşam deli etme beni siktir ol git şuradan başka ihsan istemem. 

Bide büyük adam havalarında acıyorumlar felan bi kaybol şuradan. Kaç kuruşluk adamsında bana acımaya kalkıyorsun?

Acıma bana ve benim gibilere senin ayarında değiliz biz. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:

TugrulBaba bunu yazdı:

Birader biz o toplaşanları birleşenleri biliyoruz. Toplaştık birleştik diye bir dünya yaygara kopardılardı bir vakit

ama ne olduysa sesleri bir taraflarına kaçtı. Güya vatanı kurtarıyorlardı.  

------------------------------------

Farklı Görüşler Kimileri İçin Vatan Hainliği Aptallık Salaklık Olarak Algılanabilsede Benim İçin Görüş Zenginliğidir...

Biri Bilmemne Partisi Dese Diğeri De İllaki Onu Diyecek Diye Birşey Yok... 

(Aziz Nesincilere Selam Olsun....) 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    yaknda millet  Tugrulbaba'nın avatardakı gibi gzck  :]

.
Toplam Hit: 4392 Toplam Mesaj: 34