İşte Ergenekon"Un Delil Klasörleri
-
not : Şuana kadar elde edilen deliller
-
toplu olrak upload etseler gavur mu olurlar?
-
Bakalım içinden ben de çıkacakmıyım
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
bir kaç taneisni okudum tüylerim diken diken oldu devlet içinde devlet kurmanın tam kanıtı -
amele_2 bunu yazdı:
Adam upload etmemiş hacıBurdan kopyalamış :) rt.moc.namaz.www
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
Adam upload etmemiş hacıBurdan kopyalamış :)
ben upload ettim dedimmi tıklaıdğında zaten cp olduğu belli dur bende güleyim boşa gitmesin esprin : ) -
Qin sana kimse espiri canım. Sen kendi kendine gülmeye devam et
-
Iddianame de 3sayfa okuyanlar kanit olmadigini anlarlar.Varsayim ve tahminler uzerine kurulmus boyle iddinamemi olur :D .Bilmem kac yilinda Dogu Perincek ile ilgili bir iddaa ortaya atilmis , D.Perincek tutuklanmis mahkemede yargilanmis beraat karari cikmis.Ayni iddaayi savci yeni iddaanameye koymus.Yani duzmeceye bak.Savci gecmiste beraat verilen karar olmasina ragmen , bu karardan bi haber , kendi mahkemesini tanimiyor ...celiskiler , varsayimlar , tahminler ,iftiralar baska hicbirsey yok.
-
kaynak zamanmış öffff
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Iddianame de 3sayfa okuyanlar kanit olmadigini anlarlar.Varsayim ve tahminler uzerine kurulmus boyle iddinamemi olur :D .Bilmem kac yilinda Dogu Perincek ile ilgili bir iddaa ortaya atilmis , D.Perincek tutuklanmis mahkemede yargilanmis beraat karari cikmis.Ayni iddaayi savci yeni iddaanameye koymus.Yani duzmeceye bak.Savci gecmiste beraat verilen karar olmasina ragmen , bu karardan bi haber , kendi mahkemesini tanimiyor ...celiskiler , varsayimlar , tahminler ,iftiralar baska hicbirsey yok.
hepsini ne çabuk okudun 159 sayfa hepsi iftra öylemi : ) -
aaaa olmazki ben 154. klasör için girmiştim konuya
Toplam Hit: 7590 Toplam Mesaj: 59