folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İşte Ergenekon"Un Delil Klasörleri

İşte Ergenekon"Un Delil Klasörleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kafasizligini gelir gelmez belli ettin.Hepsini okudum gibi birsey soyledim mi  ,  10km ve basinda cikmaz sokak yazan bir yola girmenin ne anlami var :D Sen varsayimlar,tahminleri hukuki acidan gecerlimi saniyorsun ?

Istanbul, DGM 27.6.1990/148 numarali dava ve beraat karari.Sen bu davayi alip bugun iddinameye koyarsan , hukuktan zerre kadar anlayan adam o iddinamenin devamini zaten okumaz . :D ama TV den seyrettigiyle yetinen , kurtlar vadisini kacirmadan izleyen adam bu iddinameyi agzinin sulari aka aka okur ve inanir :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Kafasizligini gelir gelmez belli ettin.Hepsini okudum gibi birsey soyledim mi  ,  10km ve basinda cikmaz sokak yazan bir yola girmenin ne anlami var :D Sen varsayimlar,tahminleri hukuki acidan gecerlimi saniyorsun ?

Istanbul, DGM 27.6.1990/148 numarali dava ve beraat karari.Sen bu davayi alip bugun iddinameye koyarsan , hukuktan zerre kadar anlayan adam o iddinamenin devamini zaten okumaz . :D ama TV den seyrettigiyle yetinen , kurtlar vadisini kacirmadan izleyen adam bu iddinameyi agzinin sulari aka aka okur ve inanir :D

sen kafalı biriysen ozaman hepsini oku sonra yorumla derim tavsiyem ha sunuda sölim kurtlar vadisini bir kez bile izlemedim  okuduğun iki sayfayla koca 154 klasörlük iddaanemayi iftra diyosun hadi içinde beş on klasör iftra olsun

hepsinin iftra olması mümkün değildir 

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya hoca sen o iddaname icin hazirlanan belgelerin nereden geldigini , polisin o belgeleri kimin evinden aldigini , o shsin suanda nerede ne is yaptigini ve neden goz altina hala alinmadigini biliyormusun ? Onunze essegi boyayip at diye koysak inanacakmisiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Ya hoca sen o iddaname icin hazirlanan belgelerin nereden geldigini , polisin o belgeleri kimin evinden aldigini , o shsin suanda nerede ne is yaptigini ve neden goz altina hala alinmadigini biliyormusun ? Onunze essegi boyayip at diye koysak inanacakmisiniz.
    hadi dediğin olsun ama :)) tartışma olmasın diye kabulleniyorum ama  savcı yalcın kaya gibi googleden değil bence bu iddaalar

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    savcı yalçınkaya'nın söledikleri ister google'dan olsun ister başka yerden olsun hepsi doğru.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    savcı yalçınkaya'nın söledikleri ister google'dan olsun ister başka yerden olsun hepsi doğru.
    :)))haklısın  bende zürafayım:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    napayım sen zürafasan kardeşim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    kaynak zamanmış öffff

Aynen kaynağa bak hizaya geL :)

BiriLerinin yarası var heraLde ergenekonLa yatıp ergenekonLa kaLkıyorLar ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca simdi polis baskin yapiyor , parti binasinda masanin uzerine bulunan cd de yargitay saldirisinin plani cikayor :D sen orgut olsan gizli belgelerini masanin uzerinemi birakirsin :D ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bu fıkra olayı özetliyor sanırım :)

ERGENEKON FIKRASI
    Cezaevine giren bir kişi, cezaevindeki tutuklulara neden burada olduklarını tek tek sorar

Abi ben suçsuzum

diğeri

Abi beni yanlışlıkla aldılar

diğeri

Abi iftira attılar ondan burdayım.

Derken köşede bir kurt köpeği görür ve hayretle ona yönelip sorar.

Seni niye aldılar sen neden dolayı buradasın?

Der ki

Abi gecenin 4'üydü. Merkezden bikaç polis abi geldi. Ergenekon destanında ismi geçen Kurt sen misin dediler. Ondan sonrasını hatırlamıyorum abi...

Toplam Hit: 7580 Toplam Mesaj: 59