folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Fotoğraflarla İlker Başbuğ

İşte Fotoğraflarla İlker Başbuğ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

haytaTayfa bunu yazdı:
    -----------------------------
    herkes hakarete varmıcak sekılde adam gibi elestırısını yapsın sonra bızde ters tepkı verınce suclu oluyoruz ..ben yahudi olarak biliyorum kardesım adamı aq boyle işin ne var bunda bu kadar sınırlencek madem aksını savunuyosnuz ıspatlayın ..bos bogazlık etmeyın dellendirmeyın adamı mubarek ramazan

sen neye dayanarak yahudı dıyebılıyorsun kanıtın varmı? ıman ınsanın ıcındedır kıcında basında yada sacında degıldır bunu sakın unutma...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

1 -) adama komplo olmadığını nerden biliyosun? montaj olmadığını nerden biliyosun? sordun mu adama dinin ne senin diye???

2 -) işin bi de şu tarafı var bana göre dini ne olursa olsun türkse, ihanet etmiyosa, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başında bulunabilir bi insan.. Anayasa'da  tsk başında müslüman biri olacak diye bi ibare mi var??

Anayasa'da dinle ilgili bi ibare mi var? Sanane adamın dininden..

edit : bi de ispatlayın demişsin, önce senin ilker başbuğ'un yahudi olduğuun ispatlaman gerekir ki bu bir resimle asla olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    DevLetin Başındaki Ermeni Yahudi döLLerine,Amerikan Hristiyan köpekLerine bişey denmez geLip Orduya Laf ediLir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hoca bize ne adam yahudiyse ki o da kesin değil isterse dinsiz olsun banane? o Allah ile kendi arasında olan bişey onun dinsiz olması müslüman olması yahudi olması cart olması curt olması beni ne ilgilendirir. bana b*k yemek düşer k bakmayın. adam gibi işini yapsın ülkenin cıkarlarını korusun ülkeyi g*tlere teslim etmesin isterse özel hayatında cızbız hamam böceği ile kedi kanı yiyip içsin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    haytaTayfa bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    haytaTayfa bunu yazdı:
    olum hiç koymuyormu size yüce türk ordusunun başının yahudi olması ..
    hoca banlanacam belki ama kendimi tutamıyorum o kadar malsın ki,s*ksen senin gibi mallara cevap vermeyecek adamları kızdırdın bi topicte ilk defa arka arkaya mesaj attıklarını gördüm :|
    ----------------------------

bak kalbımı kırdın sımdı

öyle bişey olmasını istemeyeceğimi beni tanıyan herkes bilir ancak kusura bakma burda söz konusu şahıs ordunun başındaki insandır.Öyle gelip adam gibi iddialarla ve güzel bir üslupla yazsan adam gibi tepki alırsın ve güzelce tartışılır.Neyse Ramazan Ayı'ndayız,hepimiz insanız hata yapabiliriz özür dilerim şahsım adına.Bu aralar ortalık gergin durum malum ona say :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    haytaTayfa bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    haytaTayfa bunu yazdı:
    hoca banlanacam belki ama kendimi tutamıyorum o kadar malsın ki,s*ksen senin gibi mallara cevap vermeyecek adamları kızdırdın bi topicte ilk defa arka arkaya mesaj attıklarını gördüm :|
    ----------------------------

bak kalbımı kırdın sımdı

öyle bişey olmasını istemeyeceğimi beni tanıyan herkes bilir ancak kusura bakma burda söz konusu şahıs ordunun başındaki insandır.Öyle gelip adam gibi iddialarla ve güzel bir üslupla yazsan adam gibi tepki alırsın ve güzelce tartışılır.Neyse Ramazan Ayı'ndayız,hepimiz insanız hata yapabiliriz özür dilerim şahsım adına.Bu aralar ortalık gergin durum malum ona say :|

eyw kardesım ..

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

haytaTayfa bunu yazdı:

yuh yani snaki diyanet işleri.

Yahudi öğretmen, doktor koymuyorda askerin yahudi olması mı koyuyor ne alaka asker kalkıp dinle ilgili birşeyler mi yapacak.Diyanet işleri sanki arkadaş.

Kaldı ki diyanet işlerinin müslüman işleri olamsı koyuyor bana.Nerde kaldı din özgürlüğü?Diğer dinlerin neden adamları orda değil eğitmiyor?

edit:

Arkadaş adam ağlama duvarını ziyaret etmiştir, ben çine gitsem gidip budistlerin tapınaklarına bakarım , yada buraya gelen hristiyanlar ayasofya camiine gidince müslüman mı oluyor?

Ne biçim mantığınız var..Gerçi pardon mantığınız olsa böyle saçmalamazsınız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

haytaTayfa bunu yazdı:

yuh yani snaki diyanet işleri.

Yahudi öğretmen, doktor koymuyorda askerin yahudi olması mı koyuyor ne alaka asker kalkıp dinle ilgili birşeyler mi yapacak.Diyanet işleri sanki arkadaş.

Kaldı ki diyanet işlerinin müslüman işleri olamsı koyuyor bana.Nerde kaldı din özgürlüğü?Diğer dinlerin neden adamları orda değil eğitmiyor?

edit:

Arkadaş adam ağlama duvarını ziyaret etmiştir, ben çine gitsem gidip budistlerin tapınaklarına bakarım , yada buraya gelen hristiyanlar ayasofya camiine gidince müslüman mı oluyor?

Ne biçim mantığınız var..Gerçi pardon mantığınız olsa böyle saçmalamazsınız

sen akıllı kardesım budist tapınağına ziyaret için gittiğinde budaya taparmısın ,yoksa ziyeret edip çıkarmısın ..ağlama duvarını ziyaret etmek baska,ağlama duvarının başına geçip bir yahudi gibi dua etmek başka 

biliyosun işin içine vatan , bayrak kavramları girince insan daha bi önemsiyor boyle seyleri ..yanı bu benım görüşüm mantıkla filan alakası yok ben milliyetçiyim ordunun basında türk olmasını isterim ..baskası ıstemez ,herkesin kendi görüşü. 

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Buda amerikan çıkarları için çalışacak sanki çokmu farklı olacak.Buda bundan oncekide cia den brifing alarak icraat yapıyorlardı.Hayır aksini idda eden varsa haraket merkezinin içindeki CIA bürosunun bu ülkenin çıkarına orda bulundugunu soylesinler.Yeni sömürge sisteminde bir ülkenin yeni genel kurmay baskanı...Ama tam tersi bile olsa vatanseverse bu zaten eşref bitlis in yanına yollarlar çok duramaz o mevkide...

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

çocuğa yüklenmeyin bu kadar.

büyük ihtimal "yahudi = siyonist == toprak bütünlüğüne tehtid" olarak görüyor.ayrıca"fettoş = erdoğan == yahudi" kavramı da var.

komutanımız hakkında pek fazla bilgi de yok.olan bilgiler de doğru mu değil mi belli değil.

Yalnız bildiğim bir şey varsa o da TSK'nın böylesine basit hatalar yapmayacağıdır.

Toplam Hit: 9754 Toplam Mesaj: 50