İşte Fotoğraflarla İlker Başbuğ
-
iyi de herkezin inancı kendine. bize ne ? adam görevini hakkıyla yapıyosa sorun yok
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de herkezin inancı kendine. bize ne ? adam görevini hakkıyla yapıyosa sorun yok
-----------------------------Hiç bir yahudi Türkiye için çalışmaz ;) Ama bende bu adamın yahudi olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal karalama kampnyası...
-
Hacılar bu ne ya Burası Tahribat burda herkes kardeş bir aile gibi burası böyle kavgayla küfürle birbirinizi kırmayın ewt öyle bir teori var Sayın İlker Başbuğun Yahudi olduğuyla ilgili ama sadece teoeri herkesin ifade özgürlüğü var kimi katılır kimi katılmaz ben şahsen katılmıyorum sanmıyorum yahudi olduğunu ama öyle dahi olsa bu konu için birbirinize küfür etmeyin
-
haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------tamam hoca sen git "abi"lerinle komplo teorilerine, yıpratma çabalarına devam et =)
iyide canım "abim" :) ben art nıyetlı olsam o aglama duvarındakı fotograflarını fılanda koyar sallamaya baslardım.. ki o fotografı bıle yok bende yanı gazetelerde gormustum daha once ..ben sadece bıldıgım seyı yazdım yanlıs ta olabılır bırı cıkar ıspatlar tamam derım
yaa amk tam bilmion nie konuşuon ? -
vanhelsink bunu yazdı:
haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------tamam hoca sen git "abi"lerinle komplo teorilerine, yıpratma çabalarına devam et =)
iyide canım "abim" :) ben art nıyetlı olsam o aglama duvarındakı fotograflarını fılanda koyar sallamaya baslardım.. ki o fotografı bıle yok bende yanı gazetelerde gormustum daha once ..ben sadece bıldıgım seyı yazdım yanlıs ta olabılır bırı cıkar ıspatlar tamam derım
yaa amk tam bilmion nie konuşuon ?
-----------------------------sen tam biliyor musun yahudi olmadığını? aynı hesap. bağırmanı çağırmanı hakaret etmeni gerektirmiyor ;)
-
haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------sen akıllı kardesım budist tapınağına ziyaret için gittiğinde budaya taparmısın ,yoksa ziyeret edip çıkarmısın ..ağlama duvarını ziyaret etmek baska,ağlama duvarının başına geçip bir yahudi gibi dua etmek başka
biliyosun işin içine vatan , bayrak kavramları girince insan daha bi önemsiyor boyle seyleri ..yanı bu benım görüşüm mantıkla filan alakası yok ben milliyetçiyim ordunun basında türk olmasını isterim ..baskası ıstemez ,herkesin kendi görüşü.
-----------------------------bak hepsine cevap
bana orda ibadet ettiğini kanıtlaya bilir misin ???
-
vanhelsink bunu yazdı:
olu sen sazan mısın ? nie atlıon mevzuya bişeymi battı ? bilmiom yahudi olup olmadıgına ama galiba sölediğim laf sana battı ki adamdan önce sen daldın.edit:kim bagırmış yazdıgımız iki cümle birşey
-----------------------------insan gibi tartışılcak bi konuda " batıyormu" " batıyormu" diiyip ortamı germe lüksünü sana kim verio!:|
-
yorumum 1. sayfadaki yazılara itafen ulan askere gidiyosun herhangi rütbelinin yanında (haberci,söför vs) oluyosun gelip evınden muhtarından
bilgi alıyolar kişisel görüşlerini, adamı türk ordusunun başına geçirmişler sen hala yahudi,ermeni muhabeeti yapıyosun boş işler gerzek post kasmışın :|
-
Yoğun istek üzerine...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Yoğun istek üzerine...
Bence tıpa tıp denecek kadar bir benzerlik yok
istediğin kadar fotoğrafa bak.Hadi diyelim o.İbadet mi ediyor?
Hemen bi fotoyla dar ağcına yolladınız ya helal.
Fotodaki o mu?
Oysa yahu dimi?
Bi sorgulayın şunları!yüz hatlarına bakın yukardakinin daha geniş..Ey cemaatçi müminler hani şu ibadeti cehennemden korkup yapan dar kafalar.Siz bilmez misiniz kul hakkında olmayan şeyleri söylemekte günah ??