Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
İşte Geldi... Taze Taze Ankara Fotoları :)))
Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
-
İİde Rene Hani linkler...
-
(Partinin fotoları gelecek...
desingner ile görüşecem o konu için!!!!)
Manyaktı varya dün :)))
İLk olarak x11 ile biz buluştuk. zaten birbirimizi tanıyoduk onun için zor olmadı!!!
SOra baktık birbirimizi tanımıyoruz saat oldu 2.10 kimse yoq :))
x11 evde fanatik ve star gaztesinden tahribat.com yazısı kesmiş onu kaldırmaya başladık havaya kimseden tık yok :)))
Artık milletin yanı gidiyoruz bağıra bağıra o bana intikam zamanı diyo ben charmander tahribat filan diyorum.. sora millet ters ters bakmıya başlıyo o zaman anlıyoruz onların bizden olmadığını :)))
neyse tahribat tahribat diye bağırınca hellowen meyersen 15 dakikadır arkamızdaymış :) o fark etti siz tahribattanmısınız diye sordu biz<de evet dedik..
neyse hellowenı bulduk :)) bu sefer charmander ile road kaldı.. artık x11 le beraber gidiyoruz milletin kulağının dibine charmander pikacu fian diye bağırıyoruz :))) sora ban birini kestirdim gözünme intikam zamaı diye bbağıracaktımki tam x11 beni çağırdı gel bulduk diye :)) eveeet charıda bulunca geriye road kaldı :))
onuda char telefonla aradı ve birbirimizi bulduk...
Neyse gittik karanfilde bi cafeye orada baya eylendik konuştuk filan havadan sudan tahribattan :)))
Sora bu bizim tahribat.com kağıdsının üxtüne isimlerimimzi filanm yazdık fotoraf çektik üzerine gül filan koyduk :)))
Sora hellowen kağıdı koydu masanın üserine bende modtumu koydum sklana saklana hacked by tahribat yazdı masanın üzerinie!!!!
durun şimdi iptale filan basacam yazdıklarımın hepsi gidecek :)) hele bunu bi yaziim!!!
-
yuhahhahaha hellowen o ne lem ne kadar yaşlıasın heheheheheh ben daha genç beklyişdum annane gibiişeysin lan
-
ne güzel eğlemişsiniz.darısı istanbul buluşmasının başına...
-
hah neyse oradan kalktık sora bizim cafeye gittik cd çdkmdye charmanderın elinde bis sürü cd vardı ondan yararlandık
sora road master gitti 4 kişi kaldık sıhhıyeye kadar hellowen la beraber yürüdük :)) sora oradan hellowen da ayrıldı... geriye 3 kişi kaldık x11 ben bide charmander!!!!
charmandırın saat 7.10 gece kalkıyodu treni biraz gezdik filan sora istasyona gitik bunu treni geldi
char gitti ve bizde ayrıldııııkkkkkk..
.
işte ankara buluşmasının kısaca özeti...
hem baya matrak oldu hemde güzel....
enkısa zamanda tekrarrrrrr!!!!!!!!!!!!!! -
helal gençlik tahribat gittikçe somutlaşıyo. Helloween :))) cici kızz. Charmnander yakışıklı ipna
-
hhee ya fotodan çıkmış yada hellowen 50 yaşında ehehhe
-
ehehe Güzel olmuş Charmander seni merak ediyodum görmüş oldum :)) şu road master bizim martyn_ na baya benziyoo :)) renega senin gözler kangibi olmuş yoksam kan filanmı içitn :)) x11 de bizim mutreft e benziyo hemde baya :))
Sana gelince Hellowen abba criminal abimin bana gösterdiği fotoda ufacık bi kızdın burda kocaman olmuşsun :)) zaman ne cabuk geçmiş ehueuhu Demek ben haklıymışım sen eskiden amma salıyomuşsun yok sokağa bilem cıkamıyonmuşsun felan :)) iyi kandırmaya calışmıştın beni :)) ama hatırlarsan yutmamıştım zuhaa -
ulam bu 4. resimdeki gül warya yanında da silah.hangi yeteneksiz çizdi lam bu silahı
-
yakışıklığımı kıskanmayınız.
hellowen orada gorundugu gibi değil.ha rene lem benim o çıplak karı resmiyle cekildiğim fotou neden yayınlamadın.bide hani su damsız girilmez yazısının yanında cekildiğim nerde ? -
deer renegade alien çizdi.
Toplam Hit: 18955 Toplam Mesaj: 72