İşte Geldi... Taze Taze Ankara Fotoları :)))
-
bizde geçen gün coverladık tabi tabi şarkısını da sonra başımıza bela oldu ipraim abi. Şaka maka rene harbi bayaa benzio
-
yaa ben caharmander,rene,x11 ve roaddan özürdilemek istiorum:((yaa benim yüzümden fazla bi atraksion yapamadık:((çünkü ben önceki ankara buluşmasında olduu gibi yine hastaydım:((hep bööle günneri bulur zaten:((işte o yüzden kusuruma bakmayın evlatlarım:((bilionuz ben yaşlıyım..hastalıın ne zaman gelicee belli olmuo..ama var ya siz gittikten soona evde yığıldım kaldım resmen ii ki zamanında ayrılmışım yanınızdan yoksa bi de beni acile taşırdınız..
-
HELLOWEEN bunu yazdı:
-----------------------------
yaa ben caharmander,rene,x11 ve roaddan özürdilemek istiorum:((yaa benim yüzümden fazla bi atraksion yapamadık:((çünkü ben önceki ankara buluşmasında olduu gibi yine hastaydım:((hep bööle günneri bulur zaten:((işte o yüzden kusuruma bakmayın evlatlarım:((bilionuz ben yaşlıyım..hastalıın ne zaman gelicee belli olmuo..ama var ya siz gittikten soona evde yığıldım kaldım resmen ii ki zamanında ayrılmışım yanınızdan yoksa bi de beni acile taşırdınız..
sana mesaj yazdim ama fobileriniz nelerdire =)))
oyoy -
vaaay gençlik.. ankara falan.. güzel.. :) renegade tamam halledicem olayı merak etme.. baarmayın ortalıkta tarikat mürid falan.. ankara sakat yer almasınlar sizi :)
istanbul buluşması eşsiz benzersiz olacak onu söyliimde.. kabus yetiş hoja sen buluşmaya beklicez seni ha ona göre.. :) -
bu arada heloween benim hande diye bi arkadaşımın tıpkısının ctrl+c ctrl+v si yani bu kadar olur :)
-
Designer bunu yazdı:
bu arada heloween benim hande diye bi arkadaşımın tıpkısının ctrl+c ctrl+v si yani bu kadar olur :)
ehehe beni ilk kez bi insana benzettiler:)))
genelde herkes beni bööle civcive ördeğe kuzuya falan benzetir de:)))
-
Kedi_Gofreti bunu yazdı:
oyoy
yaa ben de sana pm attım ama gelmedi galiba sana..:(
-
HELLOWEEN bunu yazdı:
Kedi_Gofreti bunu yazdı:
oyoy
yaa ben de sana pm attım ama gelmedi galiba sana..:(
geldiii
cwp yasdm ben de -
Designer bunu yazdı:
vaaay gençlik.. ankara falan.. güzel.. :) renegade tamam halledicem olayı merak etme.. baarmayın ortalıkta tarikat mürid falan.. ankara sakat yer almasınlar sizi :)
istanbul buluşması eşsiz benzersiz olacak onu söyliimde.. kabus yetiş hoja sen buluşmaya beklicez seni ha ona göre.. :)
ne zaman olacak istanbulda? haberimiz olsun kambersiz(kanber) hagisi bilmiom :P düğün olmaz
-
Ya ben atlayıp geleceğim.
Maden biz bir tarikatız.dimi
Bu sırada rene seni ttnet türkiye serverine götürecem herifleri gör oradaki.
birrr tesellli verrrr
Toplam Hit: 16797 Toplam Mesaj: 72