İşte Geldi... Taze Taze Ankara Fotoları :)))
-
bellü :) donanımcı adamdan ne beklenir ki
Silah mı çizmiş başka bişe mi belli deil -
ohohoohohoh
olm donanımcı dion herife ama 7.5 milyon hesap oduyoz.herif 5 milyon bahşiş verio. -
ulan bide 5 milyon bahşişmi veridiniz o ibnelere herifler işimiz var diye bir fotomuzu bile çekmediler len!!
bu sırada rena olum o fotomontaj işini yapak ya çook matrak oldu..
ulan ben tahribat.com şeyhimiz holyone dedikçe bunlar ın tarikatları falanmı var dedi valla. -
arkadaslar hepınız harıkasınız....
-
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
ulan ben tahribat.com şeyhimiz holyone dedikçe bunlar ın tarikatları falanmı var dedi valla.
waar ne sandın aK ?
-
Son fotonuz çok sıcak olmuş böyle arkadaşlıklar kurmak çok hoş olmalı helloween çok tatlı bi ablaya benziyor fikri de muhteşemmiş bide CHaRMaNdıR nickini deiştirse daha iyi olurmuş ehue insan çizdimi bi m4a1 felan çizer desert eagle çizer magnum çizer one yaa su tabancası gibi
Hacked
By
TAHRİBAT
Buaraya koptum masayı hacklemişler ehuehue -
eFe19KAN bunu yazdı:
Son fotonuz çok sıcak olmuş böyle arkadaşlıklar kurmak çok hoş olmalı helloween çok tatlı bi ablaya benziyor fikri de muhteşemmiş bide CHaRMaNdıR nickini deiştirse daha iyi olurmuş ehue insan çizdimi bi m4a1 felan çizer desert eagle çizer magnum çizer one yaa su tabancası gibi
Hacked
By
TAHRİBAT
Buaraya koptum masayı hacklemişler ehuehue
Benim yerime yazmış eheh
HolyBoy nerdesin yaf icq'ya gelde Şu bir türlü Gerçekleştiremediğimiz Bursa toplantınısı konuşalım :P
-
Muzo yapcaktık ama gelcem gelcem diyenlerin bi cogu vazgecti yapsaydık sadece ikimiz bulusurduk :))) senlede istediğin zaman görüşelim
-
ya şeyhimiz holyne dedikce baktılar ya.
mauahaha
bi kere tahribat.com diye harbici bağırdım o zaman çok pis baktılar... -
Ama simdi dogruya dogru
en karizmatik
cilgin AMD`ci rene cikmis :)))
Toplam Hit: 19534 Toplam Mesaj: 72