İşte General Mobile Discovery 2
-
PanxeR bunu yazdı
1200 olucak dıyorlardı fıyatına o fıyata alınmazdı ama bu fıyat uygun acıkcası alınabılır.
discovery kullanıyorum note 4 u beklıyorum cıkınca onu alacagım. servisleri berbat
-
@hipokondriyak
hocam ne general mobile ne samsung ikisine de telpa baktıgı için asla cihaz yenilemesi vermezler.
nokia da öyle.
başınıza teknik servis sorunu cıktıgında cihaz değişimi veren 2 firma var sony ve apple.
bu arada bende note 4 bekliyorum ( ve iphone 6 ) hangisi elime iyi gelirse onu alacagım valla.
bir müşterinin samsungunu 5 defa yolladık teknik servis her seferinde güncelleme adı altında bi bok yapmadı : )
PanxeR tarafından 16/Ağu/14 03:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Telpa'ya kötü diyenler Teleservice denen boktan firmayı duymamış sanırım. :) Garanti veren firmalar içerisinde en düzgünü Kvk. Fakat onlarında neredeyse hiç bir büyük firmayla anlaşması kalmadı. En son Nokia ile bozdular anlaşmayı. Bu arada Telpa elden teslim arızalı cihazlarda 1 saatte arıza ne olursa olsun tamir edip teslim etme olayını getirdi.
-
müridler şimdi bu telefon alınır mı, gittim gördüm elime alıp inceledim beğendim. düşünüyorum. siz ne dersiniz ?
-
Draenei bunu yazdı
müridler şimdi bu telefon alınır mı, gittim gördüm elime alıp inceledim beğendim. düşünüyorum. siz ne dersiniz ?
nerde inceledin acaba hocam? kapsamlı bi test yok sanırım şimdilik
-
asa42 bunu yazdıDraenei bunu yazdı
nerde inceledin acaba hocam? kapsamlı bi test yok sanırım şimdilik
avea bayiinde adam büyük şehirlerdenden getirtmiştir sanırsam.
-
micro sd li modelin tam çıkış tarihi belli mi ?
-
ProSky bunu yazdı
micro sd li modelin tam çıkış tarihi belli mi ?
aynen ben de bunu bekliyorum.
-
Mustafa bunu yazdıTelpa'ya kötü diyenler Teleservice denen boktan firmayı duymamış sanırım. :) Garanti veren firmalar içerisinde en düzgünü Kvk. Fakat onlarında neredeyse hiç bir büyük firmayla anlaşması kalmadı. En son Nokia ile bozdular anlaşmayı. Bu arada Telpa elden teslim arızalı cihazlarda 1 saatte arıza ne olursa olsun tamir edip teslim etme olayını getirdi.
teleservice de firmaya göre değişim veriyolar sony de 3. de direk değişim kararı aldım ve üst model yolladılar keza iphone içinde değişim kolay oluyor teleservice de ama diğer firmaları bilemedim açıkcası
-
konuyu hortlatayım dedim :) telefonu alıp kullanan mürid var mı aramızda ?