İşte Nokia D1C
-
-
820 ile tarihin tozlu sayfalarina gomuldu nokia benim icin
Tek arti yonu olan saglamliginida goremedim
Yekpare kapak koselerden catlamisti
Yapistirma kamera kapagi kendinden dustu
Ekrani egilip kalkinca cepte kirildi
Falan filan iste
Gelme lan nokia sevmiyoz seni :)
DestinatioN tarafından 07/Kas/16 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yıl olacak 2017 hala Symbian üstünden eleştiri yapmak saçma. Kaldı ki Nokia'yı bu hale getirenin Microsoft olduğu herkesin malumu. O beğenilmeyen Symbian ile sınıfta arkadaşlarla kızılötesi multiplayer yılan oynuyordum, uygulama kurarken hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı kurulsun diye soruyordu vs. Bu olay Android 7 ile yeni geldi.
Samsung ve LG'nin bir modelde ekleyip diğer modelde kaldırdığı televizyon kumandası portunu ise saymıyorum bile.
https://video.uludagsozluk.com/v/nokia-6600-97692/
Nokiaların en iyi tarafı sağlamlığı. Son zamanlarında çıkardığı cihazlar bile Alman tankı gibiydi.
ben symbian ı oldum olası hiç sevmedim ki yıl 2017 ile alakası yok mesela windows vista yı da sevmedim ama bugune göre değil genel olarak değerlendiriyorum.
nokia nın en nefret ettiğim özelliği ki bunu apple dışında tüm üreticiler yapıyor
daima ileriye daima daha iyisi yerine aynı telefonların farklı renklerini boyayıp bi özellik çikarip bi özellik ekleyip tekrar satışa sunuyorlar
hocam bari bunu deme ya :D daima daha ileriye deyip iphonu söylemek çüş derler adama. ilk iphonda mı neydi video çekme özelliği yoktu. benim tuşu 3 senelik telefonum video çekiyordu. iph2 geldi video özelliği eklemişler wooow ne kadar yenilikçi.. ip6 götüme gibi boktan bi kamera koymuşlar 8mp kamera nedir abi ? 3bin tl verdiğin telefonun mpsi 8...diğer bütün telefonlar 12 koyarken 8 koymanın neresi daha ileri bana açıkla hocam...
-
İlk çıkan iPhone'da ve sonrasında çıkan iPhone 3G'de video çekme özelliği yoktu. Video çekme 3Gs (2009) ile geldi iPhonelara. Zira yazılım kısmını becerememişlerdi o zamanlar.
Apple daima ileriye gitmiyor. Elindekini azar azar veriyor kullanıcıya. Samsung mesala Galaxy S8'de parmak izini ekrana gömecek tuşla uğraşmayacağız diyor. Samsung yapınca milletin sesi çıkmaz, Apple yapınca ov devrim, yenilik, ileriye gitme.
Ek : Megapiksel = Kalite demek değil.
iPhone 6'ya kadar evet 8 MP kullandılar ancak fotoğrafları kaliteliydi. iPhoneların tek eksik tarafı renkleri soluk çekmesi ki bunuda iPhone 7'lere koydukları renk ölçüm lazeriyle aştılar. Buda yenilik değil gerçi LG G4'te bile vardı. :) 8 MP ile çekilen fotoğraflara zoom yapınca bozuluyordu ki bence tek eksi tarafı oydu.
iPhoneların video kalitesine ise hiç bir firma yetişemez. Zira videoda netleme ve beyaz ayarını hemen yapıyor işletim sistemi sayesinde.
mkyb tarafından 07/Kas/16 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdıPanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yıl olacak 2017 hala Symbian üstünden eleştiri yapmak saçma. Kaldı ki Nokia'yı bu hale getirenin Microsoft olduğu herkesin malumu. O beğenilmeyen Symbian ile sınıfta arkadaşlarla kızılötesi multiplayer yılan oynuyordum, uygulama kurarken hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı kurulsun diye soruyordu vs. Bu olay Android 7 ile yeni geldi.
Samsung ve LG'nin bir modelde ekleyip diğer modelde kaldırdığı televizyon kumandası portunu ise saymıyorum bile.
https://video.uludagsozluk.com/v/nokia-6600-97692/
Nokiaların en iyi tarafı sağlamlığı. Son zamanlarında çıkardığı cihazlar bile Alman tankı gibiydi.
ben symbian ı oldum olası hiç sevmedim ki yıl 2017 ile alakası yok mesela windows vista yı da sevmedim ama bugune göre değil genel olarak değerlendiriyorum.
nokia nın en nefret ettiğim özelliği ki bunu apple dışında tüm üreticiler yapıyor
daima ileriye daima daha iyisi yerine aynı telefonların farklı renklerini boyayıp bi özellik çikarip bi özellik ekleyip tekrar satışa sunuyorlar
hocam bari bunu deme ya :D daima daha ileriye deyip iphonu söylemek çüş derler adama. ilk iphonda mı neydi video çekme özelliği yoktu. benim tuşu 3 senelik telefonum video çekiyordu. iph2 geldi video özelliği eklemişler wooow ne kadar yenilikçi.. ip6 götüme gibi boktan bi kamera koymuşlar 8mp kamera nedir abi ? 3bin tl verdiğin telefonun mpsi 8...diğer bütün telefonlar 12 koyarken 8 koymanın neresi daha ileri bana açıkla hocam...
evet ilk telefonunda video yoktu benim samsung d900 ümde vardı fakat şuan dünyada en çok resim çekilip upload edilen ve resim yükleme yedekleme servislerine aktarılan cihaz iphone. 8mp önemli değil önemli olan stabil bir şekilde daha ileriye götürmek diyorum yanii pureview yapıyorsun ama sora gene 12mp telefon yapıyorsun sonra tekrar bi pureview çıkartıyorsun vs vs , ilk 4k video kaydını apple yapmadı ancak note5 gibi veya sony nin ilk 4k destekli telefonları 5dk dan fazla 4k video çekemiyorken apple yaptıgında tam yaptı hafıza kadar sınırsız video çekme özelliği koydu , yani adamlar koydumu dügün koyuyor ip6 nin ne kadar güzel resim çektiğini göremediysen şimdiye kadar bundan sorada bakmana gerek yok sony nin z1 ve z2 deki 21mp den daha iyi çekiyor makına.
Fatih54 bunu yazdıke.. bada ilk çıktıgında ben samsung wave almıştım , çünki o günün koşulllarında bada androidden de ios dan da daha ileri bir platformdu samsung çok iyi bir şekilde 2 platformunda en iyi özelliklerini bir araya getirmiş yani cihaza özel işletim sistemi ve kapalı kutu olmayan açık bir platform bir arada, androidin o zktırı boktan gereksiz özellikleri yok ve ios un o kasıntı halleri yoktu fakat ne yaptı samsung onu geliştirmek yerine daha iyi hale getirmek yerine projeyi çöpe atmayı seçti , evet bada symbiandan çok daha güzeldi , tekrar söylüyorum o günün android ve o günün ios işletim sisteminden çok daha ileriydi.
-
Bada'nın iptal edilmesi de Google yüzünden. Google ciddi bir para ve Nexusların üretim hakkını vermişti diye hatırlıyorum Bada'yı bitirmesi için Samsung'a.
Şimdi tekrardan akıllandılar. Tizen ile uğraşıyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
İlk çıkan iPhone'da ve sonrasında çıkan iPhone 3G'de video çekme özelliği yoktu. Video çekme 3Gs (2009) ile geldi iPhonelara. Zira yazılım kısmını becerememişlerdi o zamanlar.
Apple daima ileriye gitmiyor. Elindekini azar azar veriyor kullanıcıya. Samsung mesala Galaxy S8'de parmak izini ekrana gömecek tuşla uğraşmayacağız diyor. Samsung yapınca milletin sesi çıkmaz, Apple yapınca ov devrim, yenilik, ileriye gitme.
Ek : Megapiksel = Kalite demek değil.
iPhone 6'ya kadar evet 8 MP kullandılar ancak fotoğrafları kaliteliydi. iPhoneların tek eksik tarafı renkleri soluk çekmesi ki bunuda iPhone 7'lere koydukları renk ölçüm lazeriyle aştılar. Buda yenilik değil gerçi LG G4'te bile vardı. :) 8 MP ile çekilen fotoğraflara zoom yapınca bozuluyordu ki bence tek eksi tarafı oydu.
iPhoneların video kalitesine ise hiç bir firma yetişemez. Zira videoda netleme ve beyaz ayarını hemen yapıyor işletim sistemi sayesinde.
illerindekini azar azar da verse daima ileriye gidiyor adamlar pazara hükmediyor teknolojiye hükmediyor.
apple parmak izi yaptıgında başka parmak izi kullanan telefon yokmuydu ? vardı ancak apple düzgününü yaptı standart oldu
apple 64 bit işlemci yaptıgında qualcoom 64bit ne ya ne gerek var , forumlarda samsung fanboyları ya 64bit e ne gerek var cihazda 8gb ram mı var dediler , fakat apple ne yaptı ? işletim sistemini ve tüm uygulamalarını 64 bit hale getirdi , marketteki uygulama geliştiricilere uygulamalarını 64 bit için tekrar yazmaları için yılbaşına kadar süre verdi yoksa eski sürümü de kaldırırız dedi , sonra bir bakıyorsun ios niye daha düşük donanım ile daha hızlı ? işte bu basit ancak etkili adımlar sayesinde bi baktık qualcomm gereksiz diyen adamlar 1 yıl içinde 64 bit işlemci yapmaya başladılar.
ilk çift renk flaşı sony yaptı ancak apple adına truetone flash diyince standart oldu
ilk yüksek çözünürlüklü mobil cihazı apple yapmadı ancak apple retina display insanlar daha çok pixel ile daha net görür diyince adamlar pixel yarışına girdi bugun 4k ekranlı telefon üretiliyor.
yani evet apple her zaman bir adım ileri gidecek cihazlar yapıyor diğer üreticiler ise bir ileri bir geri.
-
1000 lira bandında girerse çıkar çıkmaz alırım.
eski nokia imajını devam ettirebilirse samsung lg sony htcnin eline verir.
-
joe_black bunu yazdı
1000 lira bandında girerse çıkar çıkmaz alırım.
eski nokia imajını devam ettirebilirse samsung lg sony htcnin eline verir.
İmkansız. Sürekli artan dolar sağolsun teknolojide artık 1.000 lira para çerez parası. Güzel bi telefon istiyorsan en az 1.300-.1400 lira parayı gözden çıkaracaksın.
Ha yurtdışından gelme cihaz kovalarsan belki ama Nokia eskiden beri cihazlarına imei yazılmasını engelliyor. Mecbur pasaport kaydı yaptıracaksın yine 150 lira gidecek.
-