İşte Samsung Galaxy Note 7
-
PLaXToR bunu yazdı
Kimsede dememiş ki note6 çıkmadan niye note7 ye geçmişler diye ? :S
Galaxy S7 ile aynı isme sahip olsunlar diye. Kullanıcı gözünde Note serisi Galaxy serisinden düşük model görünüyormuş.
-
komik
-
Note 4kullaniyorum bundada beni cezbedecek bir arti yok
-
oksijen bunu yazdı
Note 4kullaniyorum bundada beni cezbedecek bir arti yok
şu çıksında bi note 4 çakalım fiyatlar düşsün :D
-
amerikalılar karadenizde 2 gibi filminin gibi olmuş lan resmen. 6 nerede mübarekler :)
-
android kullananlar ayfon kullananlardan daha çabuk sıkılıyor mustafa.
gitmiş not 5 almış evlat acısı gibi 3 gün sonra eee bu benim s3 ten bir farkı yok diyor. adam haklı. gerçektende yok.
ayfondaki sadelik başka bir boyut.
hiçkimse androitteki uygulamaları kullanmıyor ki zaten. hanginiz bilindik uygulamaların dışındaki yüklü gelen uygulamaların kısayoluna dokundu şimdiyekadar.
-
Note 4 kullanıyorum 2 yıla yaklaştı tek bir sıkıntım dahi olmadı, takır takır çalışıyor her işimi hallediyorum. :)
-
Bir öncelki mesajda yazacaktım unuttum
iPhone 7, 6 ya benziyor diye o kadar eleştirildi. Apple kullananlar gerizekalı mı olmadı, aptal mı olmadı daha ne olmadı ki?
Şimdi bu önceki muadillerinden çok mu farklı? Hatta Note4, Note5, S6, s7 hepsi birbirine benziyor.
RAM miktarını arttımışlar, millete Note4, Note5 telefonlarını sattırıp RAM parasını alacaklar..
Çakallığın alası.
Samsung yapınca birşey yok Apple yapınca aouuww.
-
SkynetX bunu yazdı
Bir öncelki mesajda yazacaktım unuttum
iPhone 7, 6 ya benziyor diye o kadar eleştirildi. Apple kullananlar gerizekalı mı olmadı, aptal mı olmadı daha ne olmadı ki?
Şimdi bu önceki muadillerinden çok mu farklı? Hatta Note4, Note5, S6, s7 hepsi birbirine benziyor.
RAM miktarını arttımışlar, millete Note4, Note5 telefonlarını sattırıp RAM parasını alacaklar..
Çakallığın alası.
Samsung yapınca birşey yok Apple yapınca aouuww.
iPhone 7 tasarım konusunda eleştirilir zira eski kasaya ufak makyaj çekmişler o kadar. En azından iPhone 5'ten 6'ya geçişteki gibi radikal değişiklik istiyor millet. En basitinden diğer firmalar çerçeveleri nasıl inceltirim derdinde Apple kulaklarını tıkayıp yıllardır aynı çerçeve ölçüsünde cihaz yapıyor.
Ram konusunda artık mobil işlemcinin sınırlarındayız. O yüzden rame yükleniyor adamlar. Ha aynı şeyi 2 GB ramli cihazda yapıyor lafımın arkasındayım. Adamlar geçen senenin aynısı cihaz üretipde taş mı yesin ?
Tasarım konusuna çok takmamak gerek zira dikdörtgen cama şekil vermeye çalışıyor hepsi. Telefon piyasında en ilginç tasarımları hep Nokia yaptı. Samsung birbirinin aynı kızaklı dandik telefonlar üretirken, Sony Ericsson pirinç tanesi kadar tuşlu telefon üretirken Nokia bunları üretiyordu :
http://i.silikonvadisi.tv/wp-content/uploads/2014/05/7600.jpg
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/770x0/56bc5d9d18c7776a2821e619
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/770x0/56bc5da918c7776a2821e61b
---------------------------------
@zalimadam
Hocam S3'ten Note 5'e geçipte arada fark yok diyen adam gitsin Nokia 3310 kullansın. S3 Samsung'un çıkardığı en rezil telefonlardan birisidir, Hoş Note 5'te o kadar iyi bi cihaz değil. Sorunları var ancak perfornmans konusunda S3'ü donunda sallar.
-
0x656e bunu yazdıAusten bunu yazdıJahR bunu yazdı
samsung kullanılmaz plastik.
amd ısınıyor
lol çocuk oyunu
Eto'o bitmiş