İşte Samsung Galaxy Note 7
-
Ekran tam edge değil bi acayip yapmışlar bu sefer. Ne düz ne edge.
-
Chip'te Note 7 için 2 ayrı telefonun hazırlandığını yazmışlardı.
Yani Note 7 de tıpkı S7 serisi gibi 2 ayrı telefondan oluşabilir. Biri düz ekranlı diğeri kavisli ekranlı.
http://www.chip.com.tr/haber/samsung-galaxy-note-7-6-inc-ekranla-gelebilir_63824.html
-
Bu telefon olayini fazla abarttilar simdi benim note 4 var raminin kac gb olduğunu bile bilmiyorum ancak sarji iyi degil. Kaldi ki hicbir telefonun sarji iyi degil.
Yok o kadar ram bu kadar çözünürluk abe kamiller önce su telefonlarin sarji nasil uzun gider onu ayarlayin ben gotumde bir tane powerbankle gezeceksem soba gibi ısınacaksa napiyim 10 gb rami
-
salihgs bunu yazdı
Bu telefon olayini fazla abarttilar simdi benim note 4 var raminin kac gb olduğunu bile bilmiyorum ancak sarji iyi degil. Kaldi ki hicbir telefonun sarji iyi degil.
Yok o kadar ram bu kadar çözünürluk abe kamiller önce su telefonlarin sarji nasil uzun gider onu ayarlayin ben gotumde bir tane powerbankle gezeceksem soba gibi ısınacaksa napiyim 10 gb rami
Batarya demek kalın cihaz demek. Şuan firmalar daha ince cihaz nasıl yaparız derdinde. Bunu nereden çıkardılarsa artık. İşlerine gelince Lenovo P1, Asus Zenfone Max gibi 5.000 ampere sahip modeller üretebiliyorlar.
Telefon ne kadar ince olursa olsun sonuçta kılıfa giriyor.
-
Note 5 alacaktik burdaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine note 4 aldim memnunum lg ye gectikten sonra tekrar samsung supheyle yaklastim ama note serisinin bir baska oldugunu dusunuyorum diger samsung modellerine gore hele note 4 :)
-
6 gb ram mı ne yapacakmış telefon,
-
Kac kere yazdik arastirin beyler, bos ram ise yaramayan ramdir. Rami doldurdukca telefon hizlanir.neymis samsungun ram yonetimi kotuymus cunku cok dolduruomus e aga o ram dolmayacaksa at gitsin zaten...neyse siz bilirsiniz
Edit; telefon olmamis hic yeni bisi yok.telefin sektoru iyice durdu
Ekerci tarafından 06/Tem/16 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
tizen gelişsede atık samsung dual os olarak sunsa telefonlarını , bir çok kişi beni bunları söylediğim için dışlamaya çalısıyor ancak android platformu o donanımın hakkını veremiyor 10gb da olsa kasacak o telefon 20gb da olsa.
-
Ekerci bunu yazdı
Kac kere yazdik arastirin beyler, bos ram ise yaramayan ramdir. Rami doldurdukca telefon hizlanir.neymis samsungun ram yonetimi kotuymus cunku cok dolduruomus e aga o ram dolmayacaksa at gitsin zaten...neyse siz bilirsiniz
Edit; telefon olmamis hic yeni bisi yok.telefin sektoru iyice durdu
Dediğimi yanlış anlamışsın. Ramde boş yer olmasına rağmen uygulamayı sonlandırıp tekrardan açmaya çalışıyor. Bu ram yönetimi başarısızlığıdır.
-
PanxeR bunu yazdı
tizen gelişsede atık samsung dual os olarak sunsa telefonlarını , bir çok kişi beni bunları söylediğim için dışlamaya çalısıyor ancak android platformu o donanımın hakkını veremiyor 10gb da olsa kasacak o telefon 20gb da olsa.
+1.
Javayla ilişkili ne varsa kazınmalı sistemden.