İşte Satanizm..!(Edecek Söz Bulamıyorum)
-
http://youtube.com/watch?v=S7HIahOHATE
yukarıdaki videonun başlığı satanizm nedir aslında satanizm ne değildir olması gerekir...Bende artık bu ülke bazı şeyleri aştı neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkına farkına vardı diyordum ama nafile...izledikten sonra farkına varacaksınız ki eğer metal müzil dinliyorsanız siz satanistsiniz....evet c.o.f., mnson dinliyorum satanistim... artık yorum size kalmış...
-
bu video yu yapan kişinin fikri beni iplemez (:
-
kardeşim adam sana dinliyorsan satanistsin demiyor o grup böyle yapıyor diyor adından ve hareketlerinden belli zaten grubun ne bok olduğu ama sen hemen başka taraflara çekmişin
-
her metal dinleyen satan olsaydı sokaklarda kedi kalmazdı :D insanları bos yere polemige sokmaya calısma
-
marilyn manson, craddle of filth'in solisti dğeildir bilgi yanlışı var :)
öte yandan mantığa hastayım bakın:
Marilny manson, satanisttir.
marilyn manson darwin'i savunur.
demek ki evrim satanistliktir.
ülkemizde evrim anlatılıyor yani küçücük çocuklar satanizmle yetişiyor
gibi bir mantığı olan vidyodur. çok boktandır, saçmadır, bunu hazırlayan zekadan nasibini almamıştır. insanlar nasıl bu kadar mal olur ya?!
-
iyice birbirine karıştırılmış çorba olmuş bir video
satanizm ateizmden gelmedir falan gülüyorum :)
-
en sonda dedigine göre 5 10 sene sonra her yer satan dolar artık
-
Ne cradle faşit bi gruptur nede marilyn o grubun bi üyesidiR : ) , Cradle Of Filth İngiliz gruptur , Marilyn Beyaz Amerikan
Faşistidir... ayrıca ülkemiz satanizm batağında filanda değildir rahat olsun herkes yaani : ) , girdiğim hiç bi ortamda özenti barzolar yada şöyle diim karı kız ayağına metalci olan yada özenti olup dinlediği şeyin felsefesini anlamayanlar haricinde hiç bi satanist görmedm , müslüman olmayabilirler ama satanist değildirler... 2 3 sene önce sınıfta bi kız vardı kız Linkin Park dinlemeye başladı , 4 5 gün sonra geldi dedi yıaaa Volkıaan.. ; eeee ? , ben satanist oldum yıaaaa , hadi bi sittir a.q mun kızı .. LP dinle sonra o müzikle satanist ol hey allahm yaaa.. işte böyleleri yüzünden gerçek dinleyicilerin adı sataniste çıkıo ... -
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------marilyn manson, craddle of filth'in solisti dğeildir bilgi yanlışı var :)
öte yandan mantığa hastayım bakın:
Marilny manson, satanisttir.
marilyn manson darwin'i savunur.
demek ki evrim satanistliktir.
ülkemizde evrim anlatılıyor yani küçücük çocuklar satanizmle yetişiyor
gibi bir mantığı olan vidyodur. çok boktandır, saçmadır, bunu hazırlayan zekadan nasibini almamıştır. insanlar nasıl bu kadar mal olur ya?!
-----------------------------Evet Kardeş Ülkemizdeki cocuklar satanizmliğe yetiştiriliyor bugün senın hala gozun kapalı ıse sana daha ne dıyem 2. olarak Evrim Satanizm demek deildir Atezimle bağlantılı yane ataizm inancı satanızmle baglantılıdır bence sen bu Video yu defalarca ızlekı anca anlayasın kardeş... 3. olarak Bu videoda sana metal dinleme demiyo ama sen yanlış anlıyosun bu videoda sana cocuklar satanızm le yetişiyor da demıyo ve tekrar sen yanlıs anlıyosun bu ve bu vıdeoda Darwin Satanisttir de demıyo ve sen gene yanlıs anlıyorsun :S tekra soyluyorum sen tekrar dinle Kardes eger konusmak ıstersen msn adresim osmannuri53@hotmail.com
-
Darwine çakıyım,marlyn menson mudur ne b*ksa ona da çakıyım,videoyu yapana da çakıyım..
Daha bişey demiyom.
-
Satanizmle Ateism ne alaka aq eger darwin teorisne inanıyosa ateistdir ve satanist olamaz bu celiski. Satanstler Allah'ın veya Tanrı'nn varlıgına inanıyorki isyan ediyor