İstediğiniz Herşeyin Anında Download Linkleri [Film-Müzik-Oyun-Dizi-Program]
-
Hocam En acilinden Tell-Me-More Eğitim Seti lazım Rapide Yada Hotfileye yüklersen sevinirim
-
calculator bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam En acilinden Tell-Me-More Eğitim Seti lazım Rapide Yada Hotfileye yüklersen sevinirim
-----------------------------hocam Tell Me More Englisch DVD 1 2 3 -Multilanguage doğrumudur?
-
Keske erisebilseydik yaw :S
cok deli bişe olurdu :D
-
cuneyd bunu yazdı:
Keske erisebilseydik yaw :S
cok deli bişe olurdu :D
-----------------------------hocam gel bi ara yurda misafirim olarak pcyide getir depola git :)
-
calculator bunu yazdı:
-----------------------------hocam bulmussun sanırım,upload etmiyorum o halde..
-
Eric Clapton, Gary Moore, Vicente Amigo Diskografilerini istiyorum hocam. Mümkünse Hotfile Rapid prem yok :/
-
DeaD_BY bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
valla iyimis :)
sunucuda tam olarak neler var en azından kaba haliyle bir görsek iyi olurdu :)
-----------------------------hocam strong dcden yurt içindeki bilgisayarlara erişim hakkı tanınıyor,o an kim online ise onun pcsindeki dosyaları indirebiliyorsun.saniyede 14-15 mb indiriyor ortalama.örneğin su an 100 kişi online 19.85 tb paylaşımda,akşamları 50-60 tbye varıyor...değişiyor tabi bu durum..

-----------------------------biz buraya erişemez miyiz :|
-----------------------------hayır hocam okulda bulunan erkek ve kız yurdu dışında erişim yapılamıyor.mümkündür elbet ama henüz daha kimse yapamadı :S
-----------------------------zaten önemli olan yapılamayanı yapmak. yapılanı herkes yapar ;)
-
hocam c++, java,sql(trigger procedure) vs ile ilgili görsel eğitim videoları veya dökümanların varsa güzel olur.
-
Eric Clapton, Gary Moore, Vicente Amigo Diskografileri isteklerim devam etmekte ( Hotfile)..
Hocam adult paylaşım yapıyormusun :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
Eric Clapton, Gary Moore, Vicente Amigo Diskografileri isteklerim devam etmekte ( Hotfile)..
Hocam adult paylaşım yapıyormusun :D
-----------------------------olur hocam neden olmasın :)