İstediğiniz Herşeyin Anında Download Linkleri [Film-Müzik-Oyun-Dizi-Program]
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
bizim süper baba yalanmı oldu dostum?
birde rapide yüklersen daha süper olur sadece benimkini ama yinede olmazsa sen bilirsin
-----------------------------hocam yok aklımda ama tüm bölümleri tek bi herifte var,istediğin gün arattıgımda çıkmıstı bi kaç bölüm indirdi sonra eleman çıkınca download kesildi,hala sırada beklior girse indiricek uplıycam hemen.
-
eywallah o zaman
-
DeaD_BY bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
Keske erisebilseydik yaw :S
cok deli bişe olurdu :D
-----------------------------hocam gel bi ara yurda misafirim olarak pcyide getir depola git :)
-----------------------------istanbulda degilim ki hocam :)
-
The Godfather'i ve Russian İnstitute serilerini bekliyorum bende hocam hala unutmada :D Hotfile tercihimdir
Ancak sevabına bi rapid pre atan olursa çok sevindirir bu müridi hayır duasını alır :F
-
EpheSuS bunu yazdı:
The Godfather'i ve Russian İnstitute serilerini bekliyorum bende hocam hala unutmada :D Hotfile tercihimdir
Ancak sevabına bi rapid pre atan olursa çok sevindirir bu müridi hayır duasını alır :F
-----------------------------the godfather geliyo bi saate hocam.russianında bi part 9 u var su anda onuda upload ediorum,1 saate pm atarım
-
Bekliyoruz
-
pdf formatında ebook olsunda ne olursa olsun farketmez, maksat arşiv olsun, eklersen sevinirim hocam. şu sıralar şiir kitapları arıyorum, yılmaz erdoğan falan varsa çok makbule geçer.
-
Hocam Allah razı olsun valla xD
-
bi şey de ben isteyeyimm
eskiden ir dizi vardı bizim aile adında tv de paso izlerdim ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte var altyazılı olabilir ama tr dublaj olursa daha süper olur
http://www.frmtr.com/nostalji/1781115-bizim-ev-full-house-dizi.html
-
machining strategist 9.3 olursa super olur hocam