İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!
-
zaten bişiyimişzde türkiyede olsun be ya valla yok mumyamız çin de o belgemiz şurda o tarihi esrrmiz burda ... olm hiç mi sahip çıkılmamış ya zamannda ya.. :(( sevindim ama bi yandanda üzüldüm anlıcağın
-
bi tarih hocam vardı tarihte hangi taşı kaldırsanız astından türkler çıkar demişti bununda altından biz çıktık haklıymış kadın :)
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
orospu çocuklar(uzun süre banlamayın) kendi üstlerine geçirecekler ha agalar bizim yetkililerin birşey yapma şansı yokmu acep?
-----------------------------Mesajlarına bakılırsa harbi mal birisin.
Ayrıca biraz önceki mesajlarda bir video vardı, o videoyu izlerken piramitlerin kenarına dayanmış bir çok Balbal gördüm, sizde aynı şeyleri görüyor musunuz ? Eğer o gerçekten Balbal ise Türklerden başka Balbal kullanan yok diye biliyorum.. Bu da %100 Türk Piramidi olduğuna kanıttır..
-
Primatiler Türkiyeden kaçırılmış diye video vardı adamlara gülüyoduk meğer dogruymuşş :P
-

şu dikkatimi çekti. Eski uygarlıklardan kalma bi çok yapının gökyüzüyle alakası var, bunlarında olabilir
-
daha öncede duymuştum harbiden merak salıcı bişe. mısır piramitlerinide Türk Piramitlerinide görmek lazım inş.:)
-
ilginç .... yinede sağol.
-
:| Gerçekten ilginç
-
bu piramitlerden hiçbir cacık çıkmaz :) dağ la onların yarısı piramit bile değil youtubede videoları mevcut.
-
hoca güzel paylaşım olmuş, eline sağlık.
Toplam Hit: 10754 Toplam Mesaj: 46