folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!

İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    zaten bişiyimişzde türkiyede olsun be ya valla yok mumyamız çin de o belgemiz şurda o tarihi esrrmiz burda ... olm hiç mi sahip çıkılmamış ya zamannda ya.. :(( sevindim ama bi yandanda üzüldüm anlıcağın

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    bi tarih hocam vardı tarihte hangi taşı kaldırsanız astından türkler çıkar demişti bununda altından biz çıktık haklıymış kadın :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------
    orospu çocuklar(uzun süre banlamayın) kendi üstlerine geçirecekler ha agalar bizim yetkililerin birşey yapma şansı yokmu  acep?
    -----------------------------

Mesajlarına bakılırsa harbi mal birisin.

Ayrıca biraz önceki mesajlarda bir video vardı, o videoyu izlerken piramitlerin kenarına dayanmış bir çok Balbal gördüm, sizde aynı şeyleri görüyor musunuz ? Eğer o gerçekten Balbal ise Türklerden başka Balbal kullanan yok diye biliyorum.. Bu da %100 Türk Piramidi olduğuna kanıttır..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    Primatiler Türkiyeden kaçırılmış diye video vardı adamlara gülüyoduk meğer dogruymuşş :P

Boş sayfaya imza atmam!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

şu dikkatimi çekti. Eski uygarlıklardan kalma bi çok yapının gökyüzüyle alakası var, bunlarında olabilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    daha öncede duymuştum harbiden merak salıcı bişe. mısır piramitlerinide Türk Piramitlerinide görmek lazım inş.:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    ilginç .... yinede sağol.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    :| Gerçekten ilginç

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bu piramitlerden hiçbir cacık çıkmaz :) dağ la onların yarısı piramit bile değil youtubede videoları mevcut.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    hoca güzel paylaşım olmuş, eline sağlık.

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 10756 Toplam Mesaj: 46