İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!
-
hoca bu aztek filan dedikleri biz olmayak yoksam.
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Biziz zaten.Oktay Sinanoglu dun tam bundan bahsediyordu.
Oktay Sinanoglu: Gittim. Bi turk geleneklerinden bir kilim ve birde azteklerden kalma eski bir kilimi aldim.Ikisinide yan yana koydum.Gelenlerden soyle birsey duyuyordum
"Bu ayni kilimlerden neden 2 tane aldiniz?"
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Biziz zaten.Oktay Sinanoglu dun tam bundan bahsediyordu.
Oktay Sinanoglu: Gittim. Bi turk geleneklerinden bir kilim ve birde azteklerden kalma eski bir kilimi aldim.Ikisinide yan yana koydum.Gelenlerden soyle birsey duyuyordum
"Bu ayni kilimlerden neden 2 tane aldiniz?"
-----------------------------evet evet, benim hocam mim kemal öke de amerikan yerlilerini araştırmış bi dönem, anlatmıştı. türkçeyle ortak kelimeler varmış.. hatta kültürleri de benziyor; at, çadır, şaman..
-
http://www.youtube.com/watch?v=z42MYwEK-g0
http://www.youtube.com/watch?v=CSc72F0Ceow
-
bir Türk atasözü derki, neydim değil ne olacağım demeli. Türk ırkının kökenlerinin bilinen tarihten çok ötesine Mu ve Lemurya kıtalarına belki daha da eskisine, hiborya çağı denilen kayıp zamanın kadim Turan Hükümdarlığına kadar uzandığı iddia ediliyor ve bunu iddia edenlerin Amerikalı, Rus Japon yada hollandalı arkeologlar, tarihçiler olması aralarında hiçbirisinin ne Türkiye ile nede Türklerle ufak bir bağlantısı olmamasına da dikkat çekmek gerek. Çoğunlukla birşey araştırırken araştırdıkları şeyin Türkçe ve Türkler olduklarını istemeyerek de olsa kabul edip açıklamaları ile vuku buluyor olaylar. Orhun kitabeleri buna bariz bir örnektirki yıllardır Türklerin en eski yazılı metni biçiminde işlenir, hollandalı bir arkeolog aslında kayıp bir kavmi incelediğini düşünerek yola çıkıyor başlangıçta ve aslında kayıp bir kavmi buluyor ne yazıkki , gök gözlü ak yüzlü göçebe savaşçı bir toplumu ve onların çok daha eskiye dayanan rünik alfabesini şamanist kültürlerini buluyor ki bunların hiçbirisi artık yaşamıyor. Bizim kendimizden haberimiz yok ki başkalarının bizden haberi olsun aslında. Üstümüzde bin yıldır bir ölü toprağı var , Türkler bundan değil 10bin 10 sene öncesini hatırlamayacak kadar yoz ve cahil bir toplum haline geldi. Tabiki bunda son yüzyıllarda yaşanan araplaşmanın - kürtleşmenin , din haricinde olan herşeyi kendinden dışlamanın ( buna göktürkler , gagavuzlar, avarlar ve uygur boyları cengizhan ve atilla dönemleri gibi Türklerle ilgisi bulunduğu iddia edilen değil direk Türk ün kendisi olan geçmişte dahil ) etkisi büyük.Güncel olaylara bile bakarsak bugün insanımız orada ölen araplar için ayağa kalkıp salya sümük ağlarken başka bir kısım bir ermeni öldü diye "hepsi ermeni olabilmekte" mesela , çinde kimyasal ve biyolojik silahlarla öldürülen milyonlarca uygur kardeşi için - bir fiil türk olan ve türkçe konuşan olsada ne yazıkki budist olmuş soydaşlarımız için kılını kıpırdatmamakta , bir türk başbakanı çıkıp ( mesut yılmaz ) doğu türkistan çin toprağıdır diyecek kadar aşağılık olabilmekte. Kırım yarımadasında katledilen 6 milyon tatar için Türkiye kılını bile kıpırdatmamakta oysa rusya ermeni soykırımını kabul eden ülkeleirn başında geliyor.
Atatürk gibi bir devlet adamının güney amerikaya, sibiryaya bilim adamı heyetleri göndermesi ve Türk ırkının ve dilinin gerçek kökenlerini araştırmak istemesi boş bir uğraş olamaz. Ancak sözde Atatürkçü olan sonraki hükümetlerin hiçbirisi ne ismet inönü ne özal ne de diğerleri Türklerin kim olduğu ile ilgilenmemiş ve ilgilenilmesini perdelemeye çalışmış. Tüm bunlardan sonra güzel ve kutlu olan ırkımızı dünya üzerinden silmek için içte ve dışta çok büyük güçlerin organize olduğunu kendimizi unutmamız ve asimile olmamız için ellerinden geleni en çirkef biçimde yaptıklarını söylemek çok da yanlış olmaz. Ey Türk titre ve kendine gel diyecek bir başbuğ da herzaman çıkmayabilir.
yazılanlara baktım da henüz Türkler bile kendilerine inanmıyor, kim olduğunu bilmiyor ve önemsemiyor. Aşağılık kompleksimizi zorla ve hile ile de olsa bize iyi öğretmişler. Uzaylılar bile Türk zaten diye dalga geçeriz düşmandan önce kendimizle sonra hepimiz ermeni olalım.