folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!

İştee! Bunlarda Yasak Türk Piramitleri Gözlerinize İnanamıyacaksınız!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    expert bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaten bişiyimişzde türkiyede olsun be ya valla yok mumyamız çin de o belgemiz şurda o tarihi esrrmiz burda ... olm hiç mi sahip çıkılmamış ya zamannda ya.. :(( sevindim ama bi yandanda üzüldüm anlıcağın
    hacı sende haklısın ama atalarımız tarih yapmaktan tarih yazmaya fırsat bulamamışlarki ne yapsınlar.

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Benim anlamadığım göçebe haldeki türk toplulukları bi kale bile bırakmamışken nasıl olurda mumyalama gibi yüksek tıp bilgisi gerektiren bir konuda bu kadar ileri olabilir. Öte yandan çin kültürünle hiç bağdaşmayan bu yapılar yine kafa karıştırıcı...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla çin hükümeti oraya geçişi yasaklamış ve üzerini toprakla kapatıp dağ süsü vermişler..bide içerdekilern Türk olduğu kesinlleşmiş diye bilioyrm..hadi hayırlısı

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    Benim anlamadığım göçebe haldeki türk toplulukları bi kale bile bırakmamışken nasıl olurda mumyalama gibi yüksek tıp bilgisi gerektiren bir konuda bu kadar ileri olabilir. Öte yandan çin kültürünle hiç bağdaşmayan bu yapılar yine kafa karıştırıcı...
    hocam uygurlar yerleşik hayatta yaşarlardı unutma ve yanılmıyorsam yerleşik hayata geçip eser veren ve matbaayı bile geliştiren ilk Türk topluluğu.Ama yazıya bakılırsa bizim bildiğimizi sandığımız bu bilgi yanlış.Benim garibime gidense uygurlar sanıyorum ki yıkılmalarına neden olan mani dinini benimsemişken ölümden sonra dirilme inancına dayanan mumyacılığı neden yapsınlar?Bi yönden dediğinde doğru,atalarımız göçebe kültürü benimsedikleri için daha doğrusu şartlar gereği göçebe yaşadıkları için eski Türk topluluklarından pek eser yok.Bunu nereden öğrendiler?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

Ölülerini de taşıyacak halleri yok ya, nasıl ki mezarlara balbal diktilerse piramit şeklinde mezar da yapmışlardır.. Hatta araştırılırsa bu mumyaların Kağan veya Katun olduğu ortaya çıkabilir.. Asıldıkça uzayabilecek bir konu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      vay şerefsiz  güdük çinlilere bakın !  ama bunun arkasını aramayan yetkililerede aynı şeyi demek lazım! 

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Türk milletinin ne kadar eskiye dayandığını ve büyük bir millet olduğunu anlamayanlar bunu iyi ögrensinler.Türkler ilk defa Çinin kuzeyinde ortaya çıkmışlar ve dünyayı idare etmişlerdir.Paylaşım güzel.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:
    Pardon sayın arkadaşımız.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim.Türklerin çok öncelerden beri şehirleri vardı.Bu Çin Bizans roma ve Arap kaynaklarında vardır.Atillanın başkenti Budapeşte. Orta Asyada Orhun Karabalasagun, Beşbalık, Talas, Kaşgar, Urumçi, Semerkant, Merv, Turkistan, Cent gibi şehirler binlerce yıllık geçmişi var.Ayrıca Rusyada Volga ırmağı Kıyısında Hazarların ve belki de onlardan önce iskitlerin başkenti olan Sarkel şehri.Bulgarların Kazan , Sibir Ufa gibi şehirleri unutulmamalıdır.Türkiyede Türkmen ve Yörükler dışında kalan Türklerin çoğunluğu Orta Asyadan yapılan göçler ile gelen Şehirli Türklerin Torunlarıdır.Bu bakımdan Türkmen veya Yörük olarak kendilerini kabul etmezler.Örnek Mevlana, Kayserideki Seyid Burhaneddin Tirmizi.Bunun gibi insanlar Orta Asyadan gelen şehirli Türklerin önderleridirler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    siktir

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    celoron bunu yazdı:
    siktir
    Siktir diyerek ne ifade etmeye calıştın!?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
Toplam Hit: 10759 Toplam Mesaj: 46