İşten Çıkmalı Mıyım?
-
moustache bunu yazdısLeymN bunu yazdı
abi ne kadar süredir çalışıyorsun?
5 aydır
Daha uzun bir süre çalışsaydın otur adamla konuş diyecektim. Sonuçta iş ilişkisi bunlar.
Senin yerinde olsam şuandan itibaren önce yeni bir iş bulup sonra da işte ayrılırım.
-
seni daha iyi bir yere getirebilcek bir iş bulmadan ayrılma bence, boşta kalırsın parasız kalırsın, sonra daha kötü bir işe girersin pişman olursun.
-
iyi düşün çıktığında sıkınıtlı bir duruma düşmeyeceksen maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa.
Senin eline bakan kimse yoksa ve iş bulabileceksen :) çık niye olmasın.
hatayi tarafından 22/Tem/13 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
kendin kazanıp kendin yiyosan çık hoca.
ezdirme kendini siktir et.
-
kimseye bakmıyorum düşündüğünüz gibi kendi kendime bu eziyete değmez mesleğimi geliştireyim diye girmiştim ama böyle biri olduğunu bilmiyordum bugün son ne derse desin çıkıcam
-
Şunu uzun zaman sonra anladım ki patronla veya yöneticiyle dal daşşak muhabbetin olmayacak araya muhakkak bi seviye koymak zorundasın bu zamana kadar kime abi diyip samimiyeti kurduysam ne maaşa zam aldım nede zamanında maaş alabildim kimle seviyeyi koruduysam bunun tam tersini yaşadım sanada tavsiyem eğer bu işten çıkıp başka bi yere girersen ne kadar çabalasalarda kurnaz patronlarınla samımıyeti kurma seviyeyi koru :)
-
Zam filan isteme bırak gitsin.
Zam yapsa yine bağıracak ve sen yine konu açacaksın.
Zam verdi daha çok bağırmaya başladı diee.
-
Asortic ve kumanaga aynen dediginiz gibi sagolun
-
Kumanaga bunu yazdı
o havayı verdin hacı :D
GUS tarafından 22/Tem/13 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
o havayı verdin hacı :D