İşten Çıkmalı Mıyım?
-
vay ak. bi ara ben mi yazdım dedim.
hacı çık. 1 saniye bekleme ben çıkmadım 9 yıldır bokun içindeyim sen kendini kurtar.
ama şimşek çaktı bende yarından tezi yok köklü değişime gidiyorum kimse kimseden üstün değil herkes haddini bilmek zorunda.
bu tip insanlara ağaç sokasım var. bu gece çok doluyum lan ben :W
-
kardeş genelde böyledir zaten sanayide işe girersin adam iş yaptırmak sert davranır tenezzül etmez sana küçük dükkanda çalışırsın adam sana geçici gözüyle bakar ... katlanacaksın veya ayrılacaksın ama işin rahatsa ayrılma derim çünkü daha kötüsüne rastlaman büyük ihtimal... senin patronun en azından canciğer oluyor kimisi hiç yüz vermez...
-
Valla adam cok fena degisti ya azardan baska biseye aramayan adam biraz napiosun kardesim hal hatir sorayim diye arayim dedi :S
-
moustache bunu yazdı
Valla adam cok fena degisti ya azardan baska biseye aramayan adam biraz napiosun kardesim hal hatir sorayim diye arayim dedi :S
bu adam dükkanı, borçları falan senin üstüne yıkmaya çalışıyor olmasın? öyle ota boka falan hemen imza atma iyice bi incele derim ben.
-
Dukkanin ne borcu ne otu ne boku var dukkana bisi alindiginda parasi bana veriliyor zaten ben pesin pesin oduyorum alimi filan filan ben yapiyorum kirayi ben oduyorum oyle yani sanmiyorum oyle bi skinti cikacagini