İşten Çıkmalı Mıyım?
-
cik direk kurtulursun yasinda 20 git universiteye falan basla. milletin yaninda calisirsan hep bu olaylarla karsilasirsin.
-
Patron değilmi topu aynı mk.
Oradan çıktın diyelim, emin ol yeni bulacağın işte oradan iyi olmayacaktır.. :)
Bir iki gider yap bağırdığı zaman diklen (tabii gözün kesiyorsa, durup dururken dayak yeme sonra)..
Zaten zamnala bağırmaktanda vazgeçecektir, bir iki gider yaptıktan sonra..
-
beyler çıkmak istediğimi söyledim çıkma nedenim de dershaneye gideceğim dedim yok valla bırakmam senden başka kimi bulucam dendi parttime işe gitcekmişim dersane masrafım ondan artı tam maaş nasıl?
Mod konuyu gizler misin?
-
moustache bunu yazdı
beyler çıkmak istediğimi söyledim çıkma nedenim de dershaneye gideceğim dedim yok valla bırakmam senden başka kimi bulucam dendi parttime işe gitcekmişim dersane masrafım ondan artı tam maaş nasıl?
Mod konuyu gizler misin?
yuh amk :D
çalış hocam devam et. öyle artizlik yaparsa ver cevabını
-
hatayi bunu yazdı
iyi düşün çıktığında sıkınıtlı bir duruma düşmeyeceksen maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa.
Senin eline bakan kimse yoksa ve iş bulabileceksen :) çık niye olmasın.
Arkadas kısa ve net acıklamıs ...
Bu şartlara uygundan çık gitsin ama özellikle ''eline bakan kimse yoksa'' kısmına dıkkat et :) -
hocalar, patron çok buyuk teklif sundu bı daha bağırırsam dırek çık artı bıraz önce saydığım seyler
-
ahaha çok kral olmuş, hayırlı olsun.
-
nessaj bunu yazdı
ahaha çok kral olmuş, hayırlı olsun.
Sagolun :)
-
Bugün sana öyle der yarın daha güzel siker.
Ben 4 yıldır çalışıyorum amına koduğum yerinde başta canım cicim modu. Zam istedim yaptılar vs. Şimdi sikme modu. :D
Bayramdan sonra bende bırakıyorum. Bırak anasını satim.
Ama hayat senin hayatın karar senin kararın. Çalışmaya devam et baktın sikiyo tereddüt etme düşünme anı yaşa bırak.
-
moustache bunu yazdı
Mod konuyu gizler misin?
amk nerde orası bende geliyim çalışıyım .D