İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
ağda ,)
-----------------------------kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D
-----------------------------Ahaha :D Dostum benim göğüs vs. bölgeler sadece yeşerme durumunda hatta yakından bakmasan yok bile dersin. Ama ense konusunda sıkıntım war. :/
-
syklops bunu yazdı:
veet diye bir ürün vardı tü dökücü krem sprey falan reklamlarda ccıkıyordu, onu dene dicem ama nasıl alıcan cok merak edıyorum ;)
-----------------------------Utanmam sıkılmam yoktur benim. Ama kesin sonuç lazım. Epilasyonluk bişiyim yok (orman) tarzı değil. Ama rahatsız edici işte :)
-
NaZi_ bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ağda ,)
-----------------------------kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D
-----------------------------Ahaha :D Dostum benim göğüs vs. bölgeler sadece yeşerme durumunda hatta yakından bakmasan yok bile dersin. Ama ense konusunda sıkıntım war. :/
-----------------------------21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-
banada feci lazım bildiğin yakıyor aga sıcakta :F
-
maximuss bunu yazdı:
21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D
-
bioder mi ne vardı :/
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
bioder mi ne vardı :/
-----------------------------Hmm bi araştırayım dostum saol :)
-
Aktara gidin. Zırnık otu isteyin. Ucuz beyaz bi toz. Az suyla karıştırın. Yoğun olmamak kaydıyla krem kıvamına gelince spatula yardımıyla tüylü bölgede, kıl köklerine gelecek şekilde sürün.En fazla 2 dakika. Suyu tut ve pürüzsüz bi cilde merhaba de :)
Tek dezavantajı, biraz kötü kokuyor, onuda parfümle hallediverin :)
-
NaZi_ bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D
-----------------------------senin atalar galiba ispanyonl :D kalin kas ama ortada tek kas yok , bildigin ispanyol ozelligi ... bknz:figo,c.ronaldo,aber xavier ...
-
mitokondri bunu yazdı:
Aktara gidin. Zırnık otu isteyin. Ucuz beyaz bi toz. Az suyla karıştırın. Yoğun olmamak kaydıyla krem kıvamına gelince sptaula yardımıyla tüylü bölgede, kıl köklerine gelecek şekilde sürün.En fazla 2 dakika. Suyu tut ve pürüzsüz bi cilde merhaba de :)
Tek dezavantajı, biraz kötü kokuyor, onuda parfümle hallediverin :)
ne kadar sürüyor kokunun geçmesi peki?