İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
NaZi_ bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D
-----------------------------senin atalar galiba ispanyonl :D kalin kas ama ortada tek kas yok , bildigin ispanyol ozelligi ... bknz:figo,c.ronaldo,aber xavier ...
bknz : dediklerin hiç biri ispanyol deil hocam :D -
AbdullahAzad bunu yazdı:
bioder mi ne vardı :/
-----------------------------onu kullanmak için önce ağda yapıcan sonra sürcen sürekli tekrarlıcan ağda işte ağğddaaaaa ,)))
bu arada weet işe yaramaz jilet etkisi yapar ,))
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
Aktara gidin. Zırnık otu isteyin. Ucuz beyaz bi toz. Az suyla karıştırın. Yoğun olmamak kaydıyla krem kıvamına gelince sptaula yardımıyla tüylü bölgede, kıl köklerine gelecek şekilde sürün.En fazla 2 dakika. Suyu tut ve pürüzsüz bi cilde merhaba de :)
Tek dezavantajı, biraz kötü kokuyor, onuda parfümle hallediverin :)
ne kadar sürüyor kokunun geçmesi peki?
-----------------------------ya boyle seyler cokta , ama tekrar ciktiklarinda daha cok ve kalin oluyorlar !
onun icin lazer epilasyon , burada daha nerde var bulamadim. Tr de seanslari vardi 30 $ a yanak ustleri , kas aralari falan. full sirt 300 $ falan ...
-
maximuss bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
Aktara gidin. Zırnık otu isteyin. Ucuz beyaz bi toz. Az suyla karıştırın. Yoğun olmamak kaydıyla krem kıvamına gelince sptaula yardımıyla tüylü bölgede, kıl köklerine gelecek şekilde sürün.En fazla 2 dakika. Suyu tut ve pürüzsüz bi cilde merhaba de :)
-----------------------------ya boyle seyler cokta , ama tekrar ciktiklarinda daha cok ve kalin oluyorlar !
onun icin lazer epilasyon , burada daha nerde var bulamadim. Tr de seanslari vardi 30 $ a yanak ustleri , kas aralari falan. full sirt 300 $ falan ...
-----------------------------lazer epilasyondan sonra yenıden çıkma durumu felan varmı hocam ?
-
benim de bacakda çok var :/
bildiğin orman
-
konuya bir atasözü ile anlam katıyım :
Kılda keramet olsaydı g*tte çıkmazdı . -
toplanalım abi toplu gidelim indirim yaparlar kesin lazerciye:D yada 1 tane tankere dolduralm ağdayı toptan batalım cıkalım içine:D
-
cordelian bunu yazdı:
toplanalım abi toplu gidelim indirim yaparlar kesin lazerciye:D yada 1 tane tankere dolduralm ağdayı toptan batalım cıkalım içine:D
----------------------------
dealextreme yeşil lazerler vardı yüksek voltta ondan alıp kendimiz mi uygulasak :D
yanlız o tankere toptan batıp çıktıktan sonraki acı amannnnn allahım :D -
AbdullahAzad bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------lazer epilasyondan sonra yenıden çıkma durumu felan varmı hocam ?
-----------------------------benim bir arkadasim bursada yaptimisti kas arasina , yani yoktu . ufak ufak sarilar vardi . yani kesin 3-4 sene olmadigi kesin :) cocukta hala yok cunku ...
iki turlu lazer varmis , kirmizi ve yesil ,yesil olan icin sonradan krem surmeye gerek yokmus galiba ...
bende tam emin degilim yani tam bi bilgim yok lazer turleri hakkinda ...
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D
-----------------------------senin atalar galiba ispanyonl :D kalin kas ama ortada tek kas yok , bildigin ispanyol ozelligi ... bknz:figo,c.ronaldo,aber xavier ...
bknz : dediklerin hiç biri ispanyol deil hocam :D
-----------------------------Dostum yarıldım gülmekten ya ahaha :D