folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?

İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

HaLFDeviL bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...

Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D

senin atalar galiba ispanyonl :D kalin kas ama ortada tek kas yok , bildigin ispanyol ozelligi ... bknz:figo,c.ronaldo,aber xavier ...

bknz : dediklerin hiç biri ispanyol deil hocam :D

porotekiz ispanya , bildigin iki millet tek devlet icabi :) ...  ucun besin lafi olmaz bir yerde ...

aha orjinal ornek :)

buda benden olsun hocam :)

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bioder hakkında kullanım şekillerini yazayım soru işaretlerinize cevap olur herhalde;

Bioder krem ve jel cilde nasıl uygulanır?

1.adım: İstenmeyen tüyler kişinin tercih edeceği bir depilasyon / epilasyon şekli ile kökünden alınır. Bölge ılık suyla yıkanarak temizlenir ve yarım saat kadar beklenir. sır ağda uygulanması durumunda ılık suyla en az 2 saat sonra yıkanması önerilir.

2.adım: Krem yada jel temizlenmiş bölgeye masaj yaparak uygulanır.

3.adım: Krem tüyler alınacak uzunluğa gelinceye kadar hergün 2 kere biri akşam olmak şartı ile günde 2 kez uygulanır. 

Bioder serum cilde nasıl uygulanır?

1.adım:  İstenmeyen tüyler kişinin tercih edeceği bir depilasyon / epilasyon şekli ile kökünden alınır. Bölge ılık suyla yıkanarak temizlenir ve yarım saat kadar beklenir. sır ağda uygulanması durumunda ılık suyla en az 2 saat sonra yıkanması önerilir.

2.adım: Serum temizlenmiş bölgeye ilk 3 gün, günde 1 kez olacak şekilde ve tercihen geceleyin masaj yapılarak uygulanır.

3.adım: Tüyler tekrar alınacak duruma gelene kdr uygulama yapılmaya gerek yoktur. 

Sonuç olarak tüy köklerinin az beslenerek ince ve kısa çıkmasını sağlıyormuş klinik testleri onaylanmış bir ürün :) 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

http://www.uzmantv.com/lazer-epilasyonda-basari-kesin-mi video buldum ...

http://www.uzmantv.com/erkekler-lazer-epilasyondan-nasil-yararlanabilir   erkekler icin olani ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Lazer epilasyon son çare olarak duruyor kafamda. Sonuç olarak hücrelerimi yakıyor o lazer. Ben pek epilasyon yanlısı değilim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bu zırnık otu sanırım tüy dökücü kremlerin aktar versiyonu olsa gerek

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Aslında en sağlamı lazer diğer bilinen tüm yöntemler tekrar tekrar tekrar edilmek zorunda kesin çözüm lazer olayı ama onun da fiyatları tuzlu ee birde tabi evde tek başına uygulanabilir birşey olmadığı için utangaçlığı atabilmeniz gerekiyor özellikle genital bölgelere uygulatmak isterseniz.Merak edenler için fiyat listesi

http://www.lazerepilasyonfiyat.com/

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ağda ,)

ateşe atıyonuz çoçuğu.. :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

ağda ,)

kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D

Ahaha :D Dostum benim göğüs vs. bölgeler sadece yeşerme durumunda hatta yakından bakmasan yok bile dersin. Ama ense konusunda sıkıntım war. :/

21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...

aynen hocam.. 20 sene ne güzel tüysüz tüysüz yaşadım.. olanlarda sarıydı hafiften.. çok belli olmazdı. 2 senede nolduysa kıllandık. ne uyuz bişidir arakdaş bu, sarı ve az oran tüylerimle mutlyudum ben ya..

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

sakin bir deniz kıyısı seçilir

adem baba olmak üzere soyunulur

boyundan yukarısı kar maskesi ile muhafaza edilir

geri kalan tüm bölgelere benzin,tiner gibi anında yanıcı madde dökülür

yardım için bekleyen 2. şahıs rüzgarın estiği tarafın ayak çil parmağından

zippo marka çakmak ile action olayını başlatır

istenmeyen tüğlerden kurtulmak isteyen şahıs bi kaç saniye sağa sola koştuktan sonra denize atlar işlem tamamlanır.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

hoca soğan zarı eyi gelior diyorlar. :Ç o siyah lekeler vs . tüylere nabcan weet kullan .d tüy dökücü.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 8886 Toplam Mesaj: 52