İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
HaLFDeviL bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------Erken mi geç mi bilmiyorum amma çok enteresan olduğum kesin. Epey kalın kaşlarımın arasında 1 tane tüy yoktur. :D saçlarım aslan yelesi gibidir. Bundan çıkıcak sonuç ilerim için epilasyon şart sanırım :D
-----------------------------senin atalar galiba ispanyonl :D kalin kas ama ortada tek kas yok , bildigin ispanyol ozelligi ... bknz:figo,c.ronaldo,aber xavier ...
bknz : dediklerin hiç biri ispanyol deil hocam :D
-----------------------------porotekiz ispanya , bildigin iki millet tek devlet icabi :) ... ucun besin lafi olmaz bir yerde ...

aha orjinal ornek :)
buda benden olsun hocam :)
-
Bioder hakkında kullanım şekillerini yazayım soru işaretlerinize cevap olur herhalde;
Bioder krem ve jel cilde nasıl uygulanır?
1.adım: İstenmeyen tüyler kişinin tercih edeceği bir depilasyon / epilasyon şekli ile kökünden alınır. Bölge ılık suyla yıkanarak temizlenir ve yarım saat kadar beklenir. sır ağda uygulanması durumunda ılık suyla en az 2 saat sonra yıkanması önerilir.
2.adım: Krem yada jel temizlenmiş bölgeye masaj yaparak uygulanır.
3.adım: Krem tüyler alınacak uzunluğa gelinceye kadar hergün 2 kere biri akşam olmak şartı ile günde 2 kez uygulanır.
Bioder serum cilde nasıl uygulanır?
1.adım: İstenmeyen tüyler kişinin tercih edeceği bir depilasyon / epilasyon şekli ile kökünden alınır. Bölge ılık suyla yıkanarak temizlenir ve yarım saat kadar beklenir. sır ağda uygulanması durumunda ılık suyla en az 2 saat sonra yıkanması önerilir.2.adım: Serum temizlenmiş bölgeye ilk 3 gün, günde 1 kez olacak şekilde ve tercihen geceleyin masaj yapılarak uygulanır.
3.adım: Tüyler tekrar alınacak duruma gelene kdr uygulama yapılmaya gerek yoktur.
Sonuç olarak tüy köklerinin az beslenerek ince ve kısa çıkmasını sağlıyormuş klinik testleri onaylanmış bir ürün :) -
http://www.uzmantv.com/lazer-epilasyonda-basari-kesin-mi video buldum ...
http://www.uzmantv.com/erkekler-lazer-epilasyondan-nasil-yararlanabilir erkekler icin olani ...
-
Lazer epilasyon son çare olarak duruyor kafamda. Sonuç olarak hücrelerimi yakıyor o lazer. Ben pek epilasyon yanlısı değilim.
-
bu zırnık otu sanırım tüy dökücü kremlerin aktar versiyonu olsa gerek
-
Aslında en sağlamı lazer diğer bilinen tüm yöntemler tekrar tekrar tekrar edilmek zorunda kesin çözüm lazer olayı ama onun da fiyatları tuzlu ee birde tabi evde tek başına uygulanabilir birşey olmadığı için utangaçlığı atabilmeniz gerekiyor özellikle genital bölgelere uygulatmak isterseniz.Merak edenler için fiyat listesi
http://www.lazerepilasyonfiyat.com/ -
irwa bunu yazdı:
ağda ,)
-----------------------------ateşe atıyonuz çoçuğu.. :)
-
maximuss bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ağda ,)
-----------------------------kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D
-----------------------------Ahaha :D Dostum benim göğüs vs. bölgeler sadece yeşerme durumunda hatta yakından bakmasan yok bile dersin. Ama ense konusunda sıkıntım war. :/
-----------------------------21'e kadar benim goguste 1 tane bile kil yoktu , hersey 22 den sonra basladi :S . sende baya erken baslamis ...
-----------------------------aynen hocam.. 20 sene ne güzel tüysüz tüysüz yaşadım.. olanlarda sarıydı hafiften.. çok belli olmazdı. 2 senede nolduysa kıllandık. ne uyuz bişidir arakdaş bu, sarı ve az oran tüylerimle mutlyudum ben ya..
-
sakin bir deniz kıyısı seçilir
adem baba olmak üzere soyunulur
boyundan yukarısı kar maskesi ile muhafaza edilir
geri kalan tüm bölgelere benzin,tiner gibi anında yanıcı madde dökülür
yardım için bekleyen 2. şahıs rüzgarın estiği tarafın ayak çil parmağından
zippo marka çakmak ile action olayını başlatır
istenmeyen tüğlerden kurtulmak isteyen şahıs bi kaç saniye sağa sola koştuktan sonra denize atlar işlem tamamlanır.
-
hoca soğan zarı eyi gelior diyorlar. :Ç o siyah lekeler vs . tüylere nabcan weet kullan .d tüy dökücü.