İşyerinde Adam Dövmek
-
moustache bunu yazdıUmutxTR bunu yazdı
İş arkadaşına vurarak onun yaralanmasına sebep olabilecek ipTelefon' un bir insana zarar vermesini istemiyorum,
Ya da adam diyelim ki öldüi ipTelefon' un katil olmasını istemiyorum,
Adam öldüren ya da yaralayan ipTelefon' un mahkemelerle uğraşmasını istemiyorum,
hatta cezaevine girmesini hiç istemiyorum..
Yaralanan ya da ölen iş arkadaşının yakınları yüzünden ipTelefon' un yoktan yere hasım sahibi olmasını da istemiyorum.
Birde işin karşı taraf boyutu var..
Dedik ya dayağı yiyen adam yaralanabilir ve ölebilir..
Neden bir anne evladını kaybetsin? Neden Bir insanoğlu hastaneye düşsün..
Belki evli, eşi ve çocukları var. Onlar ne olacak? Onların suçu ne?
O adamın eşinin dul, çocuklarının da yetim kalmasını istemiyorum.
Bunları istemek korkaklıksa eğer, evet ben bir korkağım.
sen nasıl bir korkaksın :S
yanlış demişsin "Sen ne tür bir değişiksin" olacaktı o :D
Böyle detaycı olursanız ağzınıza sıçarlar gerçek hayatta yaralamadan fazla ceza vermiyorlar zaten kaçtane arkadaşım var hepsi silahla veya bıçakla yaralama yapmış insanlar insan öyle kolay ölmüyor yani :D eceli geldiyse orasını bilmem
Ölürsede en fazla 10 yıl yatarsınız :D bu tür yanlışlıkla öldürme şeklinde ölürse en fazla 10 yıl :D
srsr_mnyk tarafından 09/Tem/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Hakedeni s...ceksin arkadasım gunahmış kılmış tüymüş
acıma yetime döner koyar g..tüne demiş büyüklerimiz
boşuna dememiş. Git vur 2 tane ağzına hocam sonra vurmadım
diye çok pişman olursun.
-
Yarin uyandiginda "keske" diyecegini kestirebiliyorsan, icine atma, nasil rahatlayacaksan onu yap. Sikmisim sicilini.
İnsani en cok yipratan sey icine attiklari, yapmak isteyipte yapamadiklaridir.
-
Allah'a havale et, iş hayatında yeni gittiğin yerde eski işverenini arayıp sorarlar bu adam nasıl diye. bence çıkarken kapıyı çarpmadan çık ki iyi referans olsun. diğer türlü hep sıfırdan başlamak zorunda kalırsın. insan sinir halinde böyle şeyleri yapmak isteyebilir. örneğin okuldayken bazı öğretmenlerin arabasını çizmek istersiniz mezun olunca unutursunuz ama :) sabır diliyorum
-
işyerlerinde mobing politikası denen birşey var. işe yeni girenlerin üstünde baskı kurma, yıpratma politikası. bu politikayı bana geçen sene calıstıgım yerde çok fena uyguladılar. işten çıkmadan adamın anasına bacısına sövdüm öyle çıktım. eğer sövmeseydim içimde hep kalacaktı.
-
bilenyok bunu yazdı
Yarin uyandiginda "keske" diyecegini kestirebiliyorsan, icine atma, nasil rahatlayacaksan onu yap. Sikmisim sicilini.
İnsani en cok yipratan sey icine attiklari, yapmak isteyipte yapamadiklaridir.
ha işte en çok korktuğum şey bu benim.
neyse ne yaptığımı anlatayım. herifin yanına giderken yan masadaki klavye ilişti gözüme klavye ile geçireyim dedim ama kablosu sağa sola takılır rezil olurum diye vazgeçtim. ayrıca klavyeyle birinin suratına geçirmeyi yapılacaklar listeme eklemeyi de ihmal etmedim.
yakasından tutup sağlam temiz bi kafa attım. birine kafa yada sağlam yumruk attığınızda tatlı bi koku gelirya, yada uzun zamandır kavga etmemişseniz ilk yediğiniz yumrukta bu koku çok keskindir o kokuyu duydum. ofiste zaten 4 kişiydik (vurduğum adam, bi kız, bi erkek, bide ben) diğer ikisi möl möl baktılar benden beklemiyolardı heralde
eşyalarımı koyduğum kutuyu sol koltuğumun altına aldım sağ elimle hangover filminde koreli elemanın (chaw mıydı adı?) yaptığı 31 çekip attırma hareketinden yapıp çıktım herife doğru.
mutluyum, herif ölmedi, dini yöndende içim rahat (sonuçta allah ta biraz piskopat kabul edin, bu sıcakta oruç tutturuyo falan ). şimdi eve geldim üstümü değiştiricem pavyona gitmeyi düşünüyorum
-
sokakta döv hiçbişey olmaz en fazla karakola 2-3 bin lira atarsın çıkarsın
başka ülkelerde çerez niyetine adam dövüyolar bu ülkede street fight kavramı yok amk... -
İş çıkışında döv.Ama çok ayarını kaçırma.Ondan sonrada bas git.
-
UmutxTR bunu yazdı
İş arkadaşına vurarak onun yaralanmasına sebep olabilecek ipTelefon' un bir insana zarar vermesini istemiyorum,
Ya da adam diyelim ki öldüi ipTelefon' un katil olmasını istemiyorum,
Adam öldüren ya da yaralayan ipTelefon' un mahkemelerle uğraşmasını istemiyorum,
hatta cezaevine girmesini hiç istemiyorum..
Yaralanan ya da ölen iş arkadaşının yakınları yüzünden ipTelefon' un yoktan yere hasım sahibi olmasını da istemiyorum.
Birde işin karşı taraf boyutu var..
Dedik ya dayağı yiyen adam yaralanabilir ve ölebilir..
Neden bir anne evladını kaybetsin? Neden Bir insanoğlu hastaneye düşsün..
Belki evli, eşi ve çocukları var. Onlar ne olacak? Onların suçu ne?
O adamın eşinin dul, çocuklarının da yetim kalmasını istemiyorum.
Bunları istemek korkaklıksa eğer, evet ben bir korkağım.
bravo akıllı adamın hali başka
-
Bence sen burdan devam et:D