folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İşyerinde Adam Dövmek

İşyerinde Adam Dövmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Barışmayı dene...
    Yakın gelmiyorsa iş yerinde değilde başka yerde döversin. 

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwateR
    SwateR's avatar
    Erkek

Ne işyerinde ne dışarıda döv. Karşındaki adam artist birşeyse adam toplar vs vs başına iş alırsın kısacası hiç bulaşma. He illa dövücem diyorsan işyerinde yapma. Nitekim referans filan gösterirsen ya da sonraki gireceğin yer bu referansı öğrenirse kavgadan dolayı işten atılmak cümlesi hiç hoşlarına gitmez :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

olayı anlat haksızsan otur diyelim ha adam haksızsa adaletin kendini sağlayamadığı yerde gidip bizzati kendin adaleti sağlayacaksın, şahsi kanaatim merdivenlerde spartaküs tekmesi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Adam dövüp işten çıkmış hala dövme diyonuz :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Döv diyecektim baktım dövmüşün. Eline sağlık.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    mutluyum, herif ölmedi, dini yöndende içim rahat (sonuçta allah ta biraz piskopat kabul edin, bu sıcakta oruç tutturuyo falan ). şimdi eve geldim üstümü değiştiricem pavyona gitmeyi düşünüyorum

ASJKDHFLKJSADHFLKJASHDGKLASDJHGLKASJDHGLKASDJHGKALSJDGHLKSAJDGHLAKSJDGHLAKSJDGHKLAjsdghkalsdjghıa<ksjldghaksjlghklJHlalksdj

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı

İş arkadaşına vurarak onun yaralanmasına sebep olabilecek ipTelefon' un bir insana zarar vermesini istemiyorum,

Ya da adam diyelim ki öldüi ipTelefon' un katil olmasını istemiyorum,

Adam öldüren ya da yaralayan ipTelefon' un mahkemelerle uğraşmasını istemiyorum,

hatta cezaevine girmesini hiç istemiyorum..

Yaralanan ya da ölen iş arkadaşının yakınları yüzünden ipTelefon' un yoktan yere hasım sahibi olmasını da istemiyorum.

Birde işin karşı taraf boyutu var..

Dedik ya dayağı yiyen adam yaralanabilir ve ölebilir..

Neden bir anne evladını kaybetsin? Neden Bir insanoğlu hastaneye düşsün..

Belki evli, eşi ve çocukları var. Onlar ne olacak? Onların suçu ne?

O adamın eşinin dul, çocuklarının da yetim kalmasını istemiyorum.

Bunları istemek korkaklıksa eğer, evet ben bir korkağım.

Hocam senin daha canın yanmamış.

Dipnot: Birazdan gelip buraya "yoh la hakkat aslında coh yandı." yazarsan o sandığın sinek ısırığı, acı değil.

hay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Canım çekti. Keşke video kaydı yapsaydın birde o arada kenara köşeye koyup :D

Wingardium Leviosa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.

Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.

İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !

Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.

Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.

İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !

Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.

ülkeyi ne hale getirdiniz değil heryerde var bu tür olaylar gene iyi bizim ülkemiz

Toplam Hit: 11659 Toplam Mesaj: 71