İşyerinde Adam Dövmek
-
Barışmayı dene...
Yakın gelmiyorsa iş yerinde değilde başka yerde döversin. -
Ne işyerinde ne dışarıda döv. Karşındaki adam artist birşeyse adam toplar vs vs başına iş alırsın kısacası hiç bulaşma. He illa dövücem diyorsan işyerinde yapma. Nitekim referans filan gösterirsen ya da sonraki gireceğin yer bu referansı öğrenirse kavgadan dolayı işten atılmak cümlesi hiç hoşlarına gitmez :)
-
olayı anlat haksızsan otur diyelim ha adam haksızsa adaletin kendini sağlayamadığı yerde gidip bizzati kendin adaleti sağlayacaksın, şahsi kanaatim merdivenlerde spartaküs tekmesi
-
Adam dövüp işten çıkmış hala dövme diyonuz :D
-
Döv diyecektim baktım dövmüşün. Eline sağlık.
-
ipTelefon bunu yazdımutluyum, herif ölmedi, dini yöndende içim rahat (sonuçta allah ta biraz piskopat kabul edin, bu sıcakta oruç tutturuyo falan ). şimdi eve geldim üstümü değiştiricem pavyona gitmeyi düşünüyorum
ASJKDHFLKJSADHFLKJASHDGKLASDJHGLKASJDHGLKASDJHGKALSJDGHLKSAJDGHLAKSJDGHLAKSJDGHKLAjsdghkalsdjghıa<ksjldghaksjlghklJHlalksdj
-
UmutxTR bunu yazdı
İş arkadaşına vurarak onun yaralanmasına sebep olabilecek ipTelefon' un bir insana zarar vermesini istemiyorum,
Ya da adam diyelim ki öldüi ipTelefon' un katil olmasını istemiyorum,
Adam öldüren ya da yaralayan ipTelefon' un mahkemelerle uğraşmasını istemiyorum,
hatta cezaevine girmesini hiç istemiyorum..
Yaralanan ya da ölen iş arkadaşının yakınları yüzünden ipTelefon' un yoktan yere hasım sahibi olmasını da istemiyorum.
Birde işin karşı taraf boyutu var..
Dedik ya dayağı yiyen adam yaralanabilir ve ölebilir..
Neden bir anne evladını kaybetsin? Neden Bir insanoğlu hastaneye düşsün..
Belki evli, eşi ve çocukları var. Onlar ne olacak? Onların suçu ne?
O adamın eşinin dul, çocuklarının da yetim kalmasını istemiyorum.
Bunları istemek korkaklıksa eğer, evet ben bir korkağım.
Hocam senin daha canın yanmamış.
Dipnot: Birazdan gelip buraya "yoh la hakkat aslında coh yandı." yazarsan o sandığın sinek ısırığı, acı değil.
-
Canım çekti. Keşke video kaydı yapsaydın birde o arada kenara köşeye koyup :D
-
NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.
Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.
İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !
Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.
-
zumsuk bunu yazdı
NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.
Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.
İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !
Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.
ülkeyi ne hale getirdiniz değil heryerde var bu tür olaylar gene iyi bizim ülkemiz