İşyerinde Adam Dövmek
-
''Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor'' demiş Chuck Palahnuik
Ben de ''Günümüzde düşünmek, bir beyin için en zorlu ilizyondur'' diyorum. -
ipTelefon bunu yazdı
neyse ne yaptığımı anlatayım. herifin yanına giderken yan masadaki klavye ilişti gözüme klavye ile geçireyim dedim ama kablosu sağa sola takılır rezil olurum diye vazgeçtim. ayrıca klavyeyle birinin suratına geçirmeyi yapılacaklar listeme eklemeyi de ihmal etmedim.
ilk yazdıgında aklıma bu gelmişti ama bulamamıştım tesadüfen rastladım yine
-
adam suçunu biliyosa ve sende haklı olduğuna eminsen yani her şekilde kendini savunabiliceksen git anasını belle, öbür türlü yaş durduk yere başına bela alırsın
-
işten ayrılma,
takip et dışarıda parmak at kaç, bir kaç kere yap o zaten gelip sana saldırır, onu atsınlar işten.
-
bence hiç bulaşma elini kana buladığına değmez
-
zumsuk bunu yazdı
NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.
Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.
İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !
Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.
ne yapalim hayvaniz
belki adam akilli yemek yapmayi bilsem hergun makarnadan bozma double soklamali beyin amciklatmali menemen yemesem, yada vaktimin cogunu baksirla evde dolanarak gecirmesem, gogus killarim az olsa. yada ne bileyim bende herkes gibi iphone yada galaksi s3 kullanabilsem, yada ilkokulda servisteki itoglu it hoslandigim kizin yaninda benimle dalga gecmese, onu dovup okuldan atilmasam boyle olmazdi. belkide simdi o kizla mutlu bi evliligimiz olurdu, belki de hergun gozlerinin icine bakabilirdim.
bi cok insan siddetin ise yaramadigini soyler buna inanmiyorum, siddet dunyadaki en vahsi en dogal en durust seydir
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
adam suçunu biliyosa ve sende haklı olduğuna eminsen yani her şekilde kendini savunabiliceksen git anasını belle, öbür türlü yaş durduk yere başına bela alırsın
RETRET bunu yazdıişten ayrılma,
takip et dışarıda parmak at kaç, bir kaç kere yap o zaten gelip sana saldırır, onu atsınlar işten.
splintercell bunu yazdıbence hiç bulaşma elini kana buladığına değmez
ipTelefon bunu yazdıha işte en çok korktuğum şey bu benim.
neyse ne yaptığımı anlatayım. herifin yanına giderken yan masadaki klavye ilişti gözüme klavye ile geçireyim dedim ama kablosu sağa sola takılır rezil olurum diye vazgeçtim. ayrıca klavyeyle birinin suratına geçirmeyi yapılacaklar listeme eklemeyi de ihmal etmedim.
yakasından tutup sağlam temiz bi kafa attım. birine kafa yada sağlam yumruk attığınızda tatlı bi koku gelirya, yada uzun zamandır kavga etmemişseniz ilk yediğiniz yumrukta bu koku çok keskindir o kokuyu duydum. ofiste zaten 4 kişiydik (vurduğum adam, bi kız, bi erkek, bide ben) diğer ikisi möl möl baktılar benden beklemiyolardı heralde
eşyalarımı koyduğum kutuyu sol koltuğumun altına aldım sağ elimle hangover filminde koreli elemanın (chaw mıydı adı?) yaptığı 31 çekip attırma hareketinden yapıp çıktım herife doğru.
mutluyum, herif ölmedi, dini yöndende içim rahat (sonuçta allah ta biraz piskopat kabul edin, bu sıcakta oruç tutturuyo falan ). şimdi eve geldim üstümü değiştiricem pavyona gitmeyi düşünüyorum
bu hani saçma sapan forumlarda biri yardım isterde daha 3. mesajda çözülen konu 25 sayfa uzarda arada biri
"sorun çözüldü daha mesaj atmayın dicem ama yinede atıcaksınız" yazar üstüne o mesajı alıntılayıp cevap veren tipler bile çıkar o hesaba döndü burasıda
GUS tarafından 23/Tem/13 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ne manyak adamlar var ya bu ülkede
hocam benim merak ettiğim senin adamı dövme nedenin ney beni nasıl işten atarsın leeeyn diye mi dövdün adamı
-
Bknz: El(in) Yumruğu(nu) Yemeyen, Kendi Yumruğunu 'BALYOZ' Sanırmış..
-
ipTelefon bunu yazdızumsuk bunu yazdı
NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.
Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.
İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !
Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.
ne yapalim hayvaniz
belki adam akilli yemek yapmayi bilsem hergun makarnadan bozma double soklamali beyin amciklatmali menemen yemesem, yada vaktimin cogunu baksirla evde dolanarak gecirmesem, gogus killarim az olsa. yada ne bileyim bende herkes gibi iphone yada galaksi s3 kullanabilsem, yada ilkokulda servisteki itoglu it hoslandigim kizin yaninda benimle dalga gecmese, onu dovup okuldan atilmasam boyle olmazdi. belkide simdi o kizla mutlu bi evliligimiz olurdu, belki de hergun gozlerinin icine bakabilirdim.
bi cok insan siddetin ise yaramadigini soyler buna inanmiyorum, siddet dunyadaki en vahsi en dogal en durust seydir
Yediğim yemekler midemi sikti ; gastrit var reflü var.
Adam akıllı spor ve hareket olmadığından ; 24 yaşında karaciğer yağlanması ve kollestrol var,
göğüs kılları, omuzla birleşti,
üniversiteye gidene kadar , bilgisayar yüzünden asosyal aptal saptal hayat yaşadım ve halada tam kurtulmuş değilim vs.. vs..***
Bunları geç hocam. Adamlr üniversite bitiriyor, iş ulamıyor ; gönüllü kurumlara giriyor 1-2 sene çalışıyor ki CV'ye katkısı olsun. KEdi, köpek kurtarıyor ; güneşin altınsa saçma sapan işlerle uğraşıyorlar.
Adamlar sevgilisini, karısını kaybediyor. KAzada orada burada. Onu geç ; çocuğu hemde 8-10 yaşında kızı tecavüze uğruyor... Sorumlusu devlettir, polistir ; kimse birşey yapmyır, adamlar dışarıda.
Ben sana kaos ortamnı sayarım tonla ama gerek yok.. Herkes mutsuz. Benim ilk sevgilim 15 yaşında derby çekiyordu. Sonradan çıktı piyasaya ve öncesi var saçma sapan işler...
Kısaca şurada kaç üye varsa ; hepsini dürttür , bir ton mutsuzluk, sorun ile karşılaşırsın. O sorunları çözersin, güçlenirsin ; daha büyük sorunlar gelir. Onlarıda çözersin, daha da güçlenirsin ve yenileri gelir. Bu işler böyle.. Sorunsuz hayat mı istiyorsun ? Öyle bir hayat yok. Para çözecek desen ; daha beter iş açar başına. Kız çözecek desen daha beter iş açar başına.
Şiddet ; olayların üstesinden gelemeyip, baskı ve zorbalıkla çözemeye çalışmaktır. Hiçbir kimse çözememiştir. Hitler, Stalin, Mussolini gibi adamlar ; büyük büyük devlet çözemiyorsa şiddet ve diktatörlükle ; sen hiç çözemezsin.
Önünde adam gibi fırsat var ; kendini fark et, sevdiğin hobin neyse git onu yap biraz kafanı dağıt. Doğaya mı gider kamp kurarsın ; balığa mı çıkarsın naparsan artık....
Şiddet kimsenin hayatında hiçbirşeyi çözememiştir. Anlık çözümdür. 5 dakikalık bilemedin 1 senelik. İkili ilişkilerden uluslar arası devlet siyasetine kadar istediğin yere koy. Her yerde şiddet sadece geçici çözümdür.
Atalarımız boşuna "öfkeyle kalkan, zararla oturur" dememiş ! Şiddete, öfkeye, küfüre, hırsa başvurduğun her gün ; ileri için başına daha büyük işler açacaksın.
Önemli olan ; karşındaki şiddet eğilimi gösterse dahi , akıl, mantık, iyilik ve hoşgörüyle yenmektir onu ! Belki önümüzdeki 5 sene içinde şiddetle kazanabilirsin. Fakat hayatın sonuna doğru dönüp arkaya baktığında ; kaybettiğin insanlara ve fırsatları göreceksin hepsi budur.
Nokta ! Başka birşey elde edemezsin. Ömrü boyunca büyük işler başaran adamların hiçbiri şiddetle elde edememiştir. Şiddetle birşeyler elde edenlerin sonuda hiç iyi olmamıştır. Bu yüzden bahanelerle şiddete sığınmak yerine ; önündeki fırsatını kullan.
Kendini keşfet, sakinleş. Dine mi verirsin kendini ; meditasyona mı , balığa mı, spora mı, progamlamaya mı bilmem. Ama otur sakinleş, kafanı dağıt.
Hepsinden önemlisi git ; kitap alıp oku. Büyük insanların biyografilerinden başla , öyle çizgi romanmış hikayeymiş ; aşk dizisiymiş okuma ! Otur ne seviyorsan onun kitabını oku.