folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İşyerinde Adam Dövmek

İşyerinde Adam Dövmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

''Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor'' demiş Chuck Palahnuik

Ben de ''Günümüzde düşünmek, bir beyin için en zorlu ilizyondur'' diyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

neyse ne yaptığımı anlatayım. herifin yanına giderken yan masadaki klavye ilişti gözüme klavye ile geçireyim dedim ama kablosu sağa sola takılır rezil olurum diye vazgeçtim. ayrıca klavyeyle birinin suratına geçirmeyi yapılacaklar listeme eklemeyi de ihmal etmedim.

ilk yazdıgında aklıma bu gelmişti ama bulamamıştım tesadüfen rastladım yine

http://img486.yukle.tc/images/1423j58fx5.gif

http://s1307.hizliresim.com/1c/r/qnu3x.gif

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

adam suçunu biliyosa ve sende haklı olduğuna eminsen yani her şekilde kendini savunabiliceksen git anasını belle, öbür türlü yaş durduk yere başına bela alırsın

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

işten ayrılma,

takip et dışarıda parmak at kaç, bir kaç kere yap o zaten gelip sana saldırır, onu atsınlar işten.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek

bence hiç bulaşma elini kana buladığına değmez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    zumsuk bunu yazdı

NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.

Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.

İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !

Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.

ne yapalim hayvaniz

belki adam akilli yemek yapmayi bilsem hergun makarnadan bozma double soklamali beyin amciklatmali menemen yemesem, yada vaktimin cogunu baksirla evde dolanarak gecirmesem, gogus killarim az olsa. yada ne bileyim bende herkes gibi iphone yada galaksi s3 kullanabilsem,  yada ilkokulda servisteki itoglu it hoslandigim kizin yaninda benimle dalga gecmese, onu dovup okuldan atilmasam boyle olmazdi.  belkide simdi o kizla mutlu bi evliligimiz olurdu, belki de hergun gozlerinin icine bakabilirdim.

bi cok insan siddetin ise yaramadigini soyler buna inanmiyorum, siddet dunyadaki en vahsi en dogal en durust seydir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

adam suçunu biliyosa ve sende haklı olduğuna eminsen yani her şekilde kendini savunabiliceksen git anasını belle, öbür türlü yaş durduk yere başına bela alırsın

RETRET bunu yazdı

işten ayrılma,

takip et dışarıda parmak at kaç, bir kaç kere yap o zaten gelip sana saldırır, onu atsınlar işten.

splintercell bunu yazdı

bence hiç bulaşma elini kana buladığına değmez

ipTelefon bunu yazdı

ha işte en çok korktuğum şey bu benim.

neyse ne yaptığımı anlatayım. herifin yanına giderken yan masadaki klavye ilişti gözüme klavye ile geçireyim dedim ama kablosu sağa sola takılır rezil olurum diye vazgeçtim. ayrıca klavyeyle birinin suratına geçirmeyi yapılacaklar listeme eklemeyi de ihmal etmedim.

yakasından tutup sağlam temiz bi kafa attım. birine kafa yada sağlam yumruk attığınızda tatlı bi koku gelirya, yada uzun zamandır kavga etmemişseniz ilk yediğiniz yumrukta bu koku çok keskindir o kokuyu duydum. ofiste zaten 4 kişiydik (vurduğum adam, bi kız, bi erkek, bide ben) diğer ikisi möl möl baktılar benden beklemiyolardı heralde

eşyalarımı koyduğum kutuyu sol koltuğumun altına aldım sağ elimle hangover filminde koreli elemanın (chaw mıydı adı?) yaptığı 31 çekip attırma hareketinden yapıp çıktım herife doğru.

mutluyum, herif ölmedi, dini yöndende içim rahat (sonuçta allah ta biraz piskopat kabul edin, bu sıcakta oruç tutturuyo falan ). şimdi eve geldim üstümü değiştiricem pavyona gitmeyi düşünüyorum

bu hani saçma sapan forumlarda biri yardım isterde daha 3. mesajda çözülen konu 25 sayfa uzarda arada biri

"sorun çözüldü daha mesaj atmayın dicem ama yinede atıcaksınız"  yazar üstüne o mesajı alıntılayıp cevap veren tipler bile çıkar o hesaba döndü burasıda

GUS tarafından 23/Tem/13 14:37 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

ne manyak adamlar var ya bu ülkede

hocam benim merak ettiğim senin adamı dövme nedenin ney beni nasıl işten atarsın leeeyn diye mi dövdün adamı

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Bknz: El(in) Yumruğu(nu) Yemeyen, Kendi Yumruğunu 'BALYOZ' Sanırmış..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

NE kadar cahilce hareketler yahu.. Vuracaksın, döveceksin, keseceksin, doğrayacaksın... Bu işin sonu o çünkü.

Milleti ne hale getirdiniz ; birbirine 3 saniyeden fazla baktı diye kaç adam doğrandı bu ülkede. Nasıl bir mantıktır, nasıl bir beyindir anlamış değilim.

İlkel yaratık gibi vurmaya kırmaya ne meraklıymışsınız...Edep vardır, adap vardır !

Eee konuşmayı, insanca yaşamayı beceremeyen adamın ; böyle saçmalıklara, palalara, sopalara, levyelere yönelmesi , otellerde insanları diri diri yakması normaldir.

ne yapalim hayvaniz

belki adam akilli yemek yapmayi bilsem hergun makarnadan bozma double soklamali beyin amciklatmali menemen yemesem, yada vaktimin cogunu baksirla evde dolanarak gecirmesem, gogus killarim az olsa. yada ne bileyim bende herkes gibi iphone yada galaksi s3 kullanabilsem,  yada ilkokulda servisteki itoglu it hoslandigim kizin yaninda benimle dalga gecmese, onu dovup okuldan atilmasam boyle olmazdi.  belkide simdi o kizla mutlu bi evliligimiz olurdu, belki de hergun gozlerinin icine bakabilirdim.

bi cok insan siddetin ise yaramadigini soyler buna inanmiyorum, siddet dunyadaki en vahsi en dogal en durust seydir

Yediğim yemekler midemi sikti ; gastrit var reflü var.
    Adam akıllı spor ve hareket olmadığından ; 24 yaşında karaciğer yağlanması ve kollestrol var,
    göğüs kılları, omuzla birleşti,
    üniversiteye gidene kadar , bilgisayar yüzünden asosyal aptal saptal hayat yaşadım ve halada tam kurtulmuş değilim vs.. vs..

Bunları geç hocam. Adamlr üniversite bitiriyor, iş ulamıyor ; gönüllü kurumlara giriyor 1-2 sene çalışıyor ki CV'ye katkısı olsun. KEdi, köpek kurtarıyor ; güneşin altınsa saçma sapan işlerle uğraşıyorlar.

Adamlar sevgilisini, karısını kaybediyor. KAzada orada burada. Onu geç ; çocuğu hemde 8-10 yaşında kızı tecavüze uğruyor... Sorumlusu devlettir, polistir ; kimse birşey yapmyır, adamlar dışarıda.

Ben sana kaos ortamnı sayarım tonla ama gerek yok.. Herkes mutsuz. Benim ilk sevgilim 15 yaşında derby çekiyordu. Sonradan çıktı piyasaya ve öncesi var saçma sapan işler...

Kısaca şurada kaç üye varsa ; hepsini dürttür , bir ton mutsuzluk, sorun ile karşılaşırsın. O sorunları çözersin, güçlenirsin ; daha büyük sorunlar gelir. Onlarıda çözersin, daha da güçlenirsin ve yenileri gelir. Bu işler böyle.. Sorunsuz hayat mı istiyorsun ? Öyle bir hayat yok.  Para çözecek desen ; daha beter iş açar başına. Kız çözecek desen daha beter iş açar başına.

Şiddet ; olayların üstesinden gelemeyip, baskı ve zorbalıkla çözemeye çalışmaktır. Hiçbir kimse çözememiştir. Hitler, Stalin, Mussolini gibi adamlar ; büyük büyük devlet çözemiyorsa şiddet ve diktatörlükle ; sen hiç çözemezsin.

Önünde adam gibi fırsat var ; kendini fark et, sevdiğin hobin neyse git onu yap biraz kafanı dağıt. Doğaya mı gider kamp kurarsın ; balığa mı çıkarsın naparsan artık....

Şiddet kimsenin hayatında hiçbirşeyi çözememiştir. Anlık çözümdür. 5 dakikalık bilemedin 1 senelik. İkili ilişkilerden uluslar arası devlet siyasetine kadar istediğin yere koy. Her yerde şiddet sadece geçici çözümdür.

Atalarımız boşuna "öfkeyle kalkan, zararla oturur" dememiş ! Şiddete, öfkeye, küfüre, hırsa başvurduğun her gün ; ileri için başına daha büyük işler açacaksın.

Önemli olan ; karşındaki şiddet eğilimi gösterse dahi , akıl, mantık, iyilik ve hoşgörüyle yenmektir onu ! Belki önümüzdeki 5 sene içinde şiddetle kazanabilirsin. Fakat hayatın sonuna doğru dönüp arkaya baktığında ; kaybettiğin insanlara ve fırsatları göreceksin hepsi budur. 

Nokta ! Başka birşey elde edemezsin. Ömrü boyunca büyük işler başaran adamların hiçbiri şiddetle elde edememiştir. Şiddetle birşeyler elde edenlerin sonuda hiç iyi olmamıştır. Bu yüzden bahanelerle şiddete sığınmak yerine ; önündeki fırsatını kullan.

Kendini keşfet, sakinleş. Dine mi verirsin kendini ; meditasyona mı , balığa mı, spora mı, progamlamaya mı bilmem. Ama otur sakinleş, kafanı dağıt.

Hepsinden önemlisi git ; kitap alıp oku. Büyük insanların biyografilerinden başla , öyle çizgi romanmış hikayeymiş ; aşk dizisiymiş okuma ! Otur ne seviyorsan onun kitabını oku.

Toplam Hit: 11016 Toplam Mesaj: 71