İt Dalaşı
-
AYnen sana katılıyorum kardeş
-
Hojam,farketmez,havada,denizde,karada,batakta ve çatakta,her zaman ve her yerde veririz o narin elcağızlarına,yeter ki istesinler.
Biz yardım sever bir milletiz,boşuna mı dediler madem ki Türksün,
göster de ürksün diye. -
Removed...
-
inan kardeş küçük düşünüyorsunuz siz zannediyormusunuz hiç bir ülke Türkiyeyi seviyor hele hele bir avrupa ülkesi...
onlar hristiyan onlara yardım ederler bakmayın Nato felan bunların hepsi düzmece eğer bişi söylüyorsan aksini idda ediyorsan araştır kardeşim.
Avrupa her zaman bir avrupa ülkesini korur hele hele bir Müslüman ülkeye karşı
Türkün Türkden başka dostu yokdur -
doguhan hocam, istersen bilip bilmeden sallama, Yunanlilarin kulturu de ulkuculugu de bizimkinden eskidir. Adam olmaz ibneler olmasi ayri adamlarin ulkuculugu bize ogretmis olmasi ayri. Bi sikime yaramayan ibneler de olsa hakkini yeme adamlarin.
-
hacı su ermeniler,yunanlar ahhhh ah!
bi kaşık su ile biter neyse
Türk işini bilir!Akıllı Davranır!
iyi olmus ipnelere!! -
tek başına olsalar tabikide biterlerde arkaları sağlam godoşların
-
it dalaşı dun haberlerde ızledım bende bısım turk kurtulmus ama yunanda kaybolmuş oldugu bellı degıl ama
-
ZUMSUK arkadaşım kızma ama senin radarcı rüya görüyomuş heralde çünkü türk pilotlarının dünyanın en iyisi olduğu tüm dünyaa bilinir kitlenip durmaları moral bozmak için doğru ama yunanlıların biden daha iyi olduğunu kimse söyleyemez avanak herifler 2 f-16 block 60 la bile bizim tek f-16 block 50 mizi bile kitleyemediler sana bu konuda istemediğin kadar döküman yada yazı ne haltsa işte onlardan bulabilirim inan bana ama türk pilotları dünyanın en iyileridir.
-
turk pilotlarının başarısı dunyaca kabul edilmiştir.
İt dalaşında her şey normal savaş gibi kovalıyorsun manevralarını yapıyorsun ve hedefe kilitleniyorsun tek farkı ateşlemiyorsun, bunda maksat savaşta olsaydık seni düşürmüştüm demek.
Toplam Hit: 12039 Toplam Mesaj: 91