İt Dalaşı
-
evet biliyorum kendini üstün görmenin sonuçlarını sovyetler bunu daha önce yaşamıştı hatta osmanlı bile yaşadı ama yada dur istersen sana çanakkaleyi hatırlatmamda yarar var ne demek istediğimi anlamışındır. Hava kuvvetlerimizin vurucu gücü sadece f4 ler f-16 lardan oluşuyor olabilirde türkiye 120 adet f35 alıcakta olabilir ama söylermisin nato tarafından onaylanmış savaş simulasyonlarında diğer ülke pilotları bir iki uçak anca düşürebilirken bizim tek bir pilotumuz bugünkü şartlarda 8 uçak nasıl düşürebiliyor sorabilirmiyim evet hava kuvvetlerinde pilor olan tanıdıklarım var hatta sohbet ettiklerimde oldu istersen anlatırım. Eskişehir deki 1.anajet üssü nde bende bulundum ordaki uça,kların çoğu f-4 f-4 ler vietnamda kendini kanıtmaış uçaklardır ama eskidiler doğu ama onların yerine f-15 lerin düşünüldüğünü okumuştum ama biraz beklememiz lazım f-35 ler içinde f-35 lerin 7 .katılımcısıyız türkiyenin istediğ bu uçakların görev yazılım bilgisayarı. Neyse istersen bu konularda senle konuşurum. FİKİRLERİN İÇİN SAĞOL
-
haskankaan sen orduda falanmısın abü?
-
büyünğünce pilot olucam :P:P:P
-
genki olmassan varya :D
-
Türk pilotlar dunyanın en iisi deildir dien aklıunı zkeim zumsuk :D
dunyada perfect alan başka kimse yok.....
AKPnin zihniyetini eleştriosun aynı şeyi dion be zumsuum ..
teknoloji hersey deil....öle olmasa abdslilerin kannasla vuramadıklarını bizimnkiler anı m eafeden M4A1le vuramazalrdı (:
Türk Hava Kuvvetleri techizat ve donanım açısından en iyi olmasa bile personel açısından en sağlam kuvvetlerdir. -
bence ii oluo!pilotlarımız daha tecrübeli oluo!arada bi eğitim zaiyatında olduu gibi bundada war
-
Bir savaş olurda amariga ya da başka bi ülke türkiyeye girerse hiç bi şekilde çıkamaz. Bu dediklerim kendimize aşırı güvwenim deil çok stratejik bir bölgede olmamız yüzünden. yani amerika gelse iran yardım eder ab alttan alttan destekler ruslar destekler vs. vs. yunanlılar girse bence sadece istanbul olarak üstlerine yürüsek kaçarlar :D. Nese konu it dalaşından dışarı çıktı ama olsun it mit hepsünde zükeriz biz lan. Hazerfan çelebi(yanlış yazmadım inş.) vaktinde uçup amerikayı bombalamaya gidiomuş ama son anda yakalanmış :P :D
-
AMerikan ordusunda pilotlar ortalama 2000 3000 saaat uçarlar bu türk ordusundada aynıdır ruslarda 1000 2000 saat hatta 2000 saat ten fazla uçan pilot bulunmaz yunanlıları söylemek bile istemiyorum anlayın işte bide bizi kıyasladığız adamlara bakın bu arda bana göre hala en iyi uçak SU-27 Hİİİ Ah şu uçaklar bizim elimizde olcaktıki offffff dünyanın ta ......
-
it dalaşı biribirinin arkasına geçmek değil sadece....
birbirlerini kovalayıp füze sistemini birbirine kitlemeye çalışmakmış..
1996 da yunan pilot kitlemekle kalmayıp füzesinide ateşlemişti..
nese kendinize ii bakın.. -
zumsuk deme artık yaa:D
abü sıksak olmaz bence öyle bi ittifak
Toplam Hit: 12022 Toplam Mesaj: 91